Retuschering

image253

Jag har försökt blogga hela dagen - har det gått? Nej. Trodde blogg.se skulle bli bättre efter ändringen dom gjorde? Tydligen inte?

I alla fall. Jag satt och diskuterade med en killkompis tidigare. Och vet ni vad jag kom på? Det är inte så konstigt att vi tjejer har komplex för att vi inte ser ut som modellerna i tidningarna. Och det är inte för att vi inte vet hur retuscherat det är, det är för att KILLAR inte vet att dom är retuscherade!!

Jag menar, alla vet väl alla det inte är Britney Spears kropp i hennes video "Piece of me"? Det visste inte min killkompis. För sådant står inte i killtidningar - där är det normalt med överfixade tjejer, och alla killar som läser tror att det är så dom ser ut. Han blev helt chockad över att det inte var Britney i hennes video.

Tror du att det här är Julias kropp? Glöm det. Hon använder en body - double. Men hur många killar vet det? Och tjejer får dåligt självförtroende för att killarna tror på perfektion.

Fyfan alltså.

Kommentarer
Postat av: ewelina

ibland är fan killar otroligt idiotiska ._.

2008-03-29 @ 22:55:44
Postat av: juicyfruit

just därför ska du försöka o inte sträva efter perfektion för då har du nu förstått att det inte existerar. försök vara tacksam för den du är, du är säkert en jätte fin människa. ja förstår di till helt hundra procent. ja e också lite av en perfektionist med höga krav o allt, så fixering av perfektion behöver inte just ba vara av vikten. akta bara så du inte blir förblindad från verkligheten att du tillslut aldrig blir nöjd vilket du oftast är. puss o kram:).

2008-04-02 @ 01:18:04
URL: http://juicyfruit86.blogg.se
Postat av: Anonym

Tror du att man kan skaffa sig självförtroende genom att ta efter kändisar och försöka se likadan ut? Har du någon gång funderat på hur en person får ett gott självförtroende? Är en person sitt utseende? Är en person det den presterar? Vem bestämmer huruvida en person är något värd eller inte? Vem är kapten över ditt liv? Andras gillande?

2008-04-29 @ 20:14:42
Postat av: v

det här är nog det bästa och mest sanna inlägg jag har läst av dig

2008-05-01 @ 20:42:29
URL: http://lukeiamurmother.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se