Havremjölk




Hej alla sötnosar! Här kommer lite svar på era frågor:

Jag har druckit den med choklad, tyckte att den var snorgod. 55 kalorier eller något sådant, typ som vanlig mjölk (alltså inte så jättefarligt, mjölk är nyttigt!)

Och skillnaden på havremjölk och vanlig mjölk är att den är gjord på harvre och inte innehåller varken soya eller laktos.

Jag får ALLTID ont i magen när jag dricker vanlig "ko - mjölk", testade laktosfri mjölk men tyckte inte att den var så god. Och sedan testade jag den här havremjölken ifrån Oatly, och jag bara ÄLSKAR den. PROVA!

Kommentarer
Postat av: anaprincess

Den är jätte god :) den med jordgubb har jag också provat men den va inte lika god som choklad ;) ha samma problem med laktosen, laktosfri mjölk smaka så sött och gräddigt tycker jag blä :/

2008-05-19 @ 18:40:51
Postat av: pam

Det är inget att tacka för! :D Jag hade själv problem med det. :(



Ja jag är tillsammans med en. Hm, nja han vet inte redigt om det. Eller han vet att jag haft ätstörningar förr och tror att jag är fri från det nu.

Jag är med väldigt bra på att ljuga och envis. Har diverse bortförklaringar redo.

Men ibland kan han gnälla när jag säger att jag inte är hungrig. and so on. Han är väldigt mån om mat och sådant.



Hur reagera din pojkvän, märker han något?

2008-05-19 @ 18:41:09
URL: http://pam.bloggagratis.se
Postat av: AnnaP

ANAPRINCESS : jag håller så med dig! den är verkligen jätteäcklig! :P

2008-05-19 @ 18:44:04
URL: http://myanalife.blogg.se/
Postat av: pam

Nej, faktiskt inte. Det beror nog på att jag gör situps och är igång varje dag. (vardaglig motion)

Sitter man still länge är det bra om man te.x pausa och gör upp-hopp eller går en liten sväng. Bara inte kroppen slå rot helt, kanske framför datorn. :)





Åh skit! Sånt där suger. Jag hatar att göra den andra ledsen och arg, det va så jag gick upp i vikt för ett år sedan när jag va som minst, för att jag brydde mig mer om min dåvarande kille. :(



Nu skäms jag och vill vara lika vacker för min kille som han är för mig.

Jag brukar prata om mat, gör det! Då tror dom att man är sugen osv. Jag brukar fråga min kille om vi inte kan laga olika maträtter någon gång. Säga att jag åt en galet stor frukost. Kanske ska äta senare med ett par kompisar. Mensvärk. Magont och inte veta vad det beror på. Proppmätt. osv. Magproblem och ska bara äta fil, yoggi (?)



Oj vad långt.. :P



kram!

2008-05-19 @ 18:48:42
URL: http://pam.bloggagratis.se
Postat av: I.

Men hur många dl består de där 55kcal av?

2008-05-19 @ 19:05:09
URL: http://sakertva.blogg.se/
Postat av: Anonym

asså har läst i din blogg, först tycker man synd om dig. men efter att ha läst så undrar man om du e normal, du kanske inte vill påverka andra med din blogg, men.... det gör du... du kanske inte vill att vi ska tycka synd om dig... men det är den uppmärksamheten du vill ha. och du får den. lider med din pojkvän... han kämpar verkligen, och för att tex ha förståelse för honom och vara glad för hans skull, för att han Bara spelar ett spel (GTA) så blir du sur... du är ju så jävla bitter... bli frisk och blogga om de istället.. så här förstör du bara för andra iaf. och nej du verkar inte vilja bli frisk...

2008-05-19 @ 19:20:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se