Bloggvärlden är fantastisk



Har ni tänkt över det här med bloggfenomenet?

Visst är det helt fantastiskt att man kan skriva av sig all skit som man bär på, och allt blir genast mycket lättare? Och sedan finns det folk som kommenterar och ger feedback, det är ju helt otroligt bra! Bättre än något psykologsamtal jag någonsin varit på.

Jag har lärt mig att jag inte är ensam därute, att det finns folk som känner som jag. Och vet ni vad? Det är flera av er som ber om ursäkt för att ni använder mina kommentarsfält som diskussionsområde, men sluta be om ursäkt för det! Jag tycker att det är fantastiskt att ni gör det. Ni skriver precis som ni känner, och folk svarar precis som DOM känner. På så sätt får vi upp ögonen för anorexi, och andra ätstörningar. Vi blir mer medvetna och vi lär oss att vi kanske inte alltid har rätt om saker och ting. Och om inte det är en bra sak, då vet jag inte vad som är det!

Vi är alla så lika men ändå så olika.

Kommentarer
Postat av: Amanda

Har precis börjat läsa din blogg och jag tycker att den är fantastisk. DU är fantastisk. Att du orkar stå emot! Lycka till!

2008-10-05 @ 17:03:16
URL: http://itsmandalife.blogg.se/
Postat av: stella

Bra skrivet det där. :)

2008-10-05 @ 18:31:04
URL: http://fastfrusen.bloggsida.se/
Postat av: Nikki

Dagens kloka(ste?) inlägg!! =)

2008-10-05 @ 19:27:30
URL: http://bonies.blogg.se/
Postat av: Helena

Honey, du krashcha bilen.. Skitjobbigt, men du är inte skadat och det är så jävla värt. Fatta att du har en så sjukt stor och värd plats på jorden då, oki?<3



Oh låter sweet, hur gammal?

Vart träffades ni?

psy/goa kille? Eller ty..? ;)



ja jag vet träna och klara massa coola saker, för det finns inte en chans att jag ska rulla runt. ska jag vara stentränad. då kan jag överleva. fast inte för mkt muskler bara ;)

puss<3

2008-10-05 @ 19:29:17
URL: http://conversion.blogg.se/
Postat av: Amanda

Kunde inte sagt det bättre själv! Bloggar är ett nytt fenomen som är här för att stanna. Började läsa din blogg igår förresten, på tal om ingenting, och måste ge dig beröm. Du är modig som talar ut om dina problem och din vardag, och så skriver du duktigt. :) Keep it going och strunta i om du får dumma kommentarer! Det är bara fega nötter som sitter bakom skärmen och trycker ner folk.

Kämpa på!

2008-10-05 @ 19:29:52
URL: http://maandoo.blogg.se/
Postat av: Hanna.

De borde finnas en "blogg-psykolog".. De skulle ju vara hur bra som helst eftersom man kan skriva av sig helt på bloggen!

2008-10-05 @ 21:06:40
Postat av: Joana

Vad stark du låter :) Skönt att läsa :)

2008-10-05 @ 22:35:22
URL: http://atletico.blogg.se/
Postat av: Stella

Jag håller absolut med!

2008-10-06 @ 12:12:32
URL: http://fastfrusen.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se