Rebecca Simonsson



Ja, jag har läst vad Rebecca har skrivit om mig. Och jag har svarat, och hon har svarat.

Det roliga är att hon blir så förbannad och skriver tillbaka och försöker döma mig efter att ha läst igenom ett par blogginlägg. Jag är förväntansfull på vad hon svarar på mitt senaste svar.

Det roligaste är att läsa bland kommentarerna. Dom som känner henne genom bloggen älskar henne. Dom som har träffat henne i verkligheten håller med mig.

Så, ja, jag undrar vem det är som är falskast.

Kommentarer
Postat av: Emelie

HAHAHAHAHA!!



Håller på dig! Gees, varför bryr hon sig ens? Jo, för att hon vet att ryktet går om hur "trevlig" hon egentligen är!



Right on!



<3

2009-12-08 @ 18:38:53
URL: http://adeeperlook.blogg.se/
Postat av: Julia

Vad heter hennes blogg? =)

2009-12-08 @ 19:00:17
URL: http://shuliia.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag kan inte hitta ditt svar på det senaste inlägget hon skrev :p

2009-12-08 @ 19:32:18
Postat av: Jenny

Fast du måste väl ändå inse att du är den som framstår som mest patetisk av er två just nu? och jag känner ingen av er så på så sätt är jag helt opartisk.

2009-12-08 @ 20:07:29
Postat av: Paris

Emelie: men eller hur? hahaha :P jag tror att jag träffade på en öm punkt.... ;) <3



Anonym: kolla under andra inlägget hon skrev om mig, där skrev hon ett mycket klokt och intelligent svar :)



Jenny: Im not following. Varför är jag den som är mest patetisk? Hon började med att anklaga mig för massa saker och jag sa bara sanningen, sedan när alla höll med mig så blev det jobbigt för henne och hon fick lägga sig.

2009-12-08 @ 21:04:00
URL: http://myanalife.blogg.se/
Postat av: Jennie

Om du känner henne och träffar henne i verkliga livet, stå då för det du tycker och ta det med henne ansikte mit ansikte eller håll käften istället. Det är rent förjävligt att skriva sånna påhopp som du gör i en anonym blogg.



Fegt och otroligt omoget så som med alla anonyma påhopp!!



2009-12-08 @ 22:31:56
URL: http://jennienennie.blogg.se/
Postat av: Anonym

jo jag ser det, men vet verkar ha stått nåt över hennes "Tack. det räcker nu"? för du svarar ju på det med. DRAMA :D

2009-12-08 @ 22:35:18
Postat av: Nina

Att hetsa tjejer är väl det minsta du gör? För mig har du varit en av anledningarna till att jag vill bli frisk? Den här rebecca-stureplan-wannaben borde hålla käften och snacka om de grejer hon kan istället...

2009-12-08 @ 22:37:25
URL: http://feedingmyflame.bloggagratis.nu
Postat av: angelice

Har inte hon ett rött armband på bilden?!

2009-12-08 @ 22:40:19
URL: http://angelices.wordpress.com
Postat av: OOOOOOOO

Strunta i henne. Jag har hört flera som säger samma som du och det är inte för att någon är avundsjuk utan för att hon är så som du beskriver helt enkelt. Många vill framställa sig som så bra, trevliga och jordnära människor i sina bloggar men i verkligheten är de något helt annat. Hon hycklar och känner att du har träffat rätt när du skriver såhär, hon skäms. Låt henne springa runt på stureplan och leka Lady Gaga, hon är bara pinsam och ska försöka sänka dig genom att skriva att du lider av en sjukdom. Det hon lider av med sin klädsel, sitt horiga utseende, sina opererade läppar och bröst går att jämföra med anorexi bara det att hennes problem tar sig ett annat uttryck. Du har självinsikt till skillnad från hon, lägg inte din energi på den tragiska människan.

2009-12-08 @ 22:51:40
Postat av: Sandra

Jag tror knappast att du har träffat Rebecca Simonsson. Hur gammal är du? Vad jobbar du med? Nej, just det. Du gör ju inte det. Varför inte göra något av dig själv istället för att sitta hemma och hitta på saker i en anonym skitblogg? Vad har Rebecca som du är avundsjuk på? Är det att hon har ett liv och du inte har det? Att hon är naturligt smal till skillnad från dig som måste svälta dig hela dagarna? Tell me.

2009-12-08 @ 23:07:47
Postat av: Elin

Du verkar ju lite patetisk ..

2009-12-08 @ 23:09:48
URL: http://superchict.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag har träffat människan ett flertal gånger och hon har varit väldigt trevlig varje gång, inte dryg på något vis som du påstår.

Att hon däremot är dryg mot små idiotiska flickor mot dig kanske man kan förstå, skulle jag antagligen också vara.

Tips: Om du mår så jävla dåligt över dig själv, sluta klanka ner på andra människor och jobba på ditt eget självförtoende.

Håller med Jenny; du framstår bara som en patetisk liten flicka med detta uppförande.

2009-12-09 @ 00:38:49
Postat av: cat

ehm det stämmer ju inte Ms analife. du började med att anklaga henne, du sa att du inte tyckte om henne. hon svarade på det genom att säga att hon tyckte det var svagt att anonymt påstå sig känna henne och spy galla över henne. och hon undrade hur det kom sig att du kritiserade hennes kläder på bloggen och samtidigt sa att du inte gillade hur folk dömer dig för dina kläder. det är klart att DU framstår som den patetiska här. avundsjuk eller nekad vid dörren nån gång kanske...



en människa med vett och lite stake hade sagt det till henne personligen men det vågar du tydligen inte? kanske för att du inte alls känner henne så bra som du påstår...

2009-12-09 @ 00:56:20
Postat av: Becca

Jag tycker att Rebecca Simonsson är ganska.. Ja jag vet inte av vilket alla ord jag ska använda, men ganska patetisk. Det verkar inte som om hon har fattat vad "bloggvärlden" innebär.

2009-12-09 @ 10:31:11
URL: http://rebeccaclaesson.blogg.se/
Postat av: Veronika

Dock var det ju du som talar illa om henne, du som är en anonym person behöver ju inte få någon direkt - kritik, men hon däremot, hon får skit från någon som är anonym. Det är inte så snyggt.



Personer man ogillar ska man skita i, helt och hållet.

2009-12-09 @ 13:32:48
URL: http://veronika2,blogg.se
Postat av: Elin

Strunta i henne!

Hon har förmodligen "glidit på ett bananskal" genom livet och verkar ha en medkänsla för andra människor som är = noll

Kram och stå på dig!

2009-12-09 @ 14:24:57
Postat av: Jackie

Jag är opartisk i det här men vill ändå säga en sak. Det är inget fel med att ogilla människor (för man kan varken gilla alla eller bli omtyckt av alla, eller hur?), men borde du inte hålla sånt för dig själv? Att peka ut en person du inte gillar på din blogg med namn och bild - där sjunker du, för att du är anonym och pekar ut nån annan medan du inte kan visa vem du själv är, och för att eftersom Rebecca inte vet vem du är som säger såna här saker om henne, så skulle man nästan kunna jämföra dig med de idioterna som sökte upp dig och knackade på din dörr.

2009-12-09 @ 16:19:28
Postat av: be

vad heter tjejens blogg? puss!

2009-12-09 @ 17:30:09
Postat av: Sara Lundgren

Rebecca Simonsson är ingen tjej jag direkt känner. Om någonting annat om hon skulle kunna vara otrevlig mot någon så är det mig. Jag jobbar för henne/under henne och ÄNDÅ står hon med båda benen på jorden och är TREVLIG mot mig, och många människor i hennes närhet som hon känner eller inte känner.



Du säger inte sanningen, eftersom du uppenbarligen inte känner till den. Sen förstår du väl som alla andra vanliga människor att alla kan inte tycka om alla. Och i en sån position som hon står i kan hon heller inte vara vän/vänlig mot alla. Du är trött, gå hem och lägg dig.

2009-12-09 @ 18:17:10
URL: http://glife.se/Lundgren
Postat av: Natasha

Men lilla vännen då....

Känner du dig inte ens lite dum som sitter ensam hemma med din sjukdom och mår kasst över att Rebecca är så mycket bättre än du någonsin kommer att bli. Klart att du måste klaga på henne!

Hon mår ju bra, är frisk o glad och det tål inte du!!

Vad vill du egentligen få ut med dina patetiska inlägg? Så Rebecca är otrevlig and so on... Vem fan är inte otrevlig ibland!! Du måste ju ha ett ganska tragiskt liv som orkar sätta ord på detta dagarna igenom. Nä lilla gumman ta dig i kragen o be någon ge dig en spark i baken så att du kan lägga din energi på viktigare saker här i livet Lycka till.

2009-12-09 @ 20:08:20
Postat av: Jenny

Vad du tycker om en annan person kan knappast klassas som sanning...även om du uppenbarligen verkar tro det. Fel nummer ett!



Tycker dessutom att det känns stört löjligt att skriva skit om en annan person anonymt (som du desutom säger dig känna) Varför inte ta det face to face med henne istället om du tycker så illa om henne? Fegt och patetiskt tycker jag! (men det är självklart bara vad jag tycker, ingen sanning det heller på något sätt)

2009-12-09 @ 20:48:34
Postat av: Anonym

Jag förstår att du trivdes när "ingen" höll med henne på hennes blogg. Vad känner du när du läser alla dessa kommentarer som du har fått?



Snälla. Gör nått med ditt liv istället för att sitta hemma och klanka ner på andra. Gör det dig bättre på något sätt?

2009-12-09 @ 23:02:38
Postat av: z

Men gud, rebecca verkar ju göra vad som helst för att bli sveriges lady gaga. Då får hon fan stå ut med vad kändisskap innebär. Orka tycka synd om sig sj.



Jag känner inte henne, men som hon framställer sig själv på bilder kallar jag långt ifrån jordnära. Tjejens liv är stureplan, alla i sthlm vet hur patetisk det är. Bara massor av folk som leker viktiga, smörar för "bra" kontakter och gör vad som helst för att få statusen att glida förbi kön på whiteroom. Oj så glamouröst. Jag är övertygad om att lilla Rebecca känner sig jävligt viktig på stureplan och tar det på högsta allvar. Låt henne göra det, medan vi som inte ser stureplan som jordens mittpunkt kan roa oss med hur patetiskt det är.

2009-12-10 @ 10:14:14
Postat av: V

ulrika, skulle inte du kunna bemöta och svara på kritiken i dessa kommentarer

2009-12-10 @ 10:42:17
Postat av: lina

hon beter sig endå som en fjortonåring så det är inte så konstigt att hon blir förbannad när du skriver saker som är sant! hon verkar vara väldigt arrogant.. det är lite roligt att läsa hennes blogg för att skratta åt henne (en äldre verson av kissie) din blogg läser man för att man tycker om dig och du varkar tänka lite längre än andra bloggare

2009-12-10 @ 15:21:25
Postat av: Dannofino

Rebecca Simonsson ser ut att ha ett rött ana-armband på bilden. <3

2009-12-10 @ 23:18:06
URL: http://witheverystarfall.blogg.se/
Postat av: Anonym

supersnygg är hon hur som helst!

2009-12-13 @ 16:25:41
Postat av: antonia

känner du mig yeh

2010-01-07 @ 20:01:33
Postat av: george simonsson

jag vill vara med blogg det är bra och man är glada för det jag vill bara säga att jag är 23 år

2010-06-25 @ 21:44:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se