Våldtäkt, knark, skola

skär du dig ofta ?

Nej, det gör jag inte. Inte längre i alla fall.

Hur har det gått med den nya killen? Berätta lite om honom :) Hur länge har du känt honom och hur visste du att det var rätt att lämna boyie?
Det måste ha varit tufft eftersom ni höll ihop så länge. Jag har ett problem liknade det du hade nu.

Åh, det är lite svårt att gå in på utan att bli för personlig. Men jag kan väl säga att jag trodde att Boyie och jag skulle vara tillsammans för alltid, men så träffade jag den här nya killen, som visade sig vara min soulmate.

hur stoppar du din mat cravings?

Intalar mig själv att jag inte är hungrig.

vad äter du på en bra dag?

Jag vill inte gå in på exakt vad jag äter, för jag vet att det ger en del personer idéer och tips. Uppåt en 1500 kalorier i alla fall.

Hur har skolan påverkat ditt mående? Det är ju mycket konkurrens inom de flesta ämnen på högskola. Hur går det med det?

Jag klarar inte av att gå till skolan. Får så mycket ångest. Så nu pluggar jag mest på distans.

Har du fortfarande bra betyg?

Nej. Jag orkar inte koncentrera mig på att plugga.

Kan du beskriva då du kom ut och hittade blogg-idioter utanför din dörr? Sa de något? Vad hände?

URSCH. Ne jag vill inte ens tänka på det. Det bästa är dom som har försökt hacka sig in och försökt få hjälp från olika håll för att lista ut vem jag är. Helt sinnessjukt.


Vad tycker du om julen?
Den påminner mig om värme, glädje, sammanhållning, familj. Själva juldagarna är positiva för mig. Januari däremot påminner mig bara om dåliga saker.


Vilken är din favoritårstid?

Vilken som helst, bara det är varmt…

Favoritkanal på tv?

Tv6 (Family Guy och Simpsons), kanal5, tv3,  E! Channel och Star.

Finns du på ratsit?

Hm, det vet jag inte ens vad det är, så nej, hehe.

Du verkar intresserad av/insatt i politik. Hur ser du på frågan om fördelningen av jordens resurser? I ett globalt perspektiv.

Det beror på hur du menar. Jag tycker att det är fruktansvärt orättvist att vissa länder har hur mycket som helst medan andra måste leva på så otroligt lite. Jag tycker också att det är synd att det finns några få som kontrollerar marknaden på det viset att dom som arbetar får alldeles för lite betalt och dom som betalar för varorna betalar ett överpris. Att resurserna är ojämt fördelade är ganska självklart då klimatet är olikt på olika ställen. Förklara gärna lite utförligare vad du menar.

Hej! Gud vad roligt att du har börjat blogga igen! Jag undrar vad du steker maten i? Typ quornfileer och så. Smör är ju jätteonyttigt, och olivolja innehåller mkt kallisar... (kalorier)

Jag använder en teflonpanna så jag steker inte i något. Skulle jag vara tvungen att använda något så skulle jag använda en sådan där sprayflaska och olivolja…

Hur blir man rädd för mat?

Hm, jag vet faktiskt inte. Det kom gradvis för mig. Jag kan tyvärr inte svara på den frågan.

Hejsan, jag har två frågor:
-vad tycker du är lättast att äta?
-tycker du det är lättare att dricka kcal eller att äta dom?

Jag svarar på dina båda frågor samtidigt: jag tycker att det är lättast att dricka mina kalorier än att äta dem. Jag får typ spänningshuvudvärk när jag tuggar för jag tuggar så hårt och käkmusklerna är så ovana vid det.

Var det inte otroligt svårt att göra slut med din pojkvän? Jag har varit ihop med min i drygt 1 ½ år och jag har gjort slut hundra gånger men vi blir alltid ihop igen. När vet man att det är dags att göra slut på riktigt?

Jag behövde ju någon ny som verkligen fick mig att inse att det här inte var det rätta. Titta på allt jag och Boyfriend har gjort mot varandra, och ändå stannade vi med varandra. Det blir som en dålig vana som man inte kan göra sig av med… det är svårt, men det är värt det om du känner att du faktiskt vill göra slut! Annars är det väl bara att ta det lugnt och se var det utvecklas åt för håll.

är det lättast ätt gå ner i början när man slutar äta eller tar det ett tag innan man börjar gå ner?

Det är lättast i början, mestadels för att kroppen tappar mycket vätska den första tiden.

Vad är Pro Ana, alltså vad är de för skillnad mellan Pro ana och anorexia expempel`?

Anorexia är en sjukdom, pro – ana kallas dom som är för sjukdomen. ”Pro” betyder ”för” och ”ana” är en förkortning av anorexia.

hur gammal är du?

Alldeles för gammal, alldeles för ung.

förlåt men tänker du ens på din framtid? jag menar tänker du på att anorexia bara är slös med tid? jag menar du kan ju inte hålla på så forever! 40 år och anorexia INTE OK!

Nej, jag vet. Jag vet.

vad är du mest/ minst nöjd med när det gäller dig själv?

Mest nöjd med är min intelligens. Att jag har lätt att lära mig saker, och att jag alltid vågar göra saker jag vill göra. Minst nöjd är jag med min kropp och mitt utseende.

hur reagerade dina föräldrar/ vänner / pojkvän när det förstod att du hade anorexia?

Mamma: "Det här har jag vetat om länge."

Pappa: *tystnad*

Boyfriend: "Eh, va?"

vad är din högsta dröm?

Att bli NÅGON. Att få lämna ett avtryck i historien till dom efterlevande.

tycker du att idol-tove är snygg?

Ja, det tycker jag.

Jo! Hur gör man för att få en anonym blogg? Räcker det med vanliga blogg.se och sen ha lösen?
Eller är Blogg.no eller SoulCast bättre? Jag vet inte hur man byter domän och döljer ip-numret så jag vill ha det så enkelt som möjligt!
Skaffa en anonym e – mailadress. Sedan är det bara att skaffa en blogg vart du vill, och inte lämna några personliga uppgifter, utan bara påhittade. Inte lägga ut några bilder på dig själv eller alltför personlig info. Om du vill lösenordsskydda din blogg så att ingen annan kan läsa den är det bara att välja den bland inställningarna.

- Hur, när och varför började du med kokain?

- Vad var det som fick dig att sluta med drogerna?
- Om du kunde spola tillbaka tiden, skulle du då aldrig ens testat?
- Vad har du för råd till en 16 åring tjej som vill testa att gå ner i vikt med hjälp av efedrin?

För att jag alltid velat prova allt. Orka vara 85 och sitta i rullstol och tänka ”tänk om jag hade…”. Min pojkvän fick mig att sluta, och jag själv. Jag vill inte förstöra mig själv mer än vad jag redan har gjort.

Om jag kunde spola tillbaka tiden skulle jag aldrig ha provat, nej. Det är inte värt det. Du mår fantastiskt i några timmar, men sedan mår du skit för resten av ditt liv. Det värsta du gjort på fyllan, ta det gånger tusen, plus en ångest som inte är av denna värld.

Råd? Don’t do it. Gå ner i vikt med hjälp av promenader och mindre mat.

Hur ser en vanlig dag ut i ditt liv nu?

Vaknar. Ångest. Stirrar in i väggen någon timme. Åker till stallet, inser att jag inte ens orkar stå upp på benen, ännu mindre rida, åker hem igen, mer ångest för att jag inte orkar rida eller träna, funderar på att åka till skolan men får alltid sådan panikångest att jag inte orkar gå ut. Tänker att jag ska plugga hemma istället men min hjärna orkar inte koncentrera sig. Gå och lägga sig, sätta på en film, stirra på den medan jag väntar på att sömnabletterna ska börja verka.

vad gör du för att bli bättre? bli frisk?

Psykologsamtal och medicinering.

hur går det med dig nu? är du sjukare eller lite bättre??
sluta aldrig blogg! din blogg hjälper mig på ett sätt ;)

Sjukare. Orkar ingenting. Tack så mycket, det är för din och alla andra som känner samma sak som jag fortsätter.

hur mycket väger du nu ?
vad hände igentligen när du blev våldtagen? :(
har du skrivit om det i bloggen och vart isf ?

Vet inte. 45 – 50. Har ingen våg.

Jag var sinnessjukt hög på kokain, så min hjärna fungerade inte som vanligt. Jag blev våldtagen av (här var jag tvungen att ta en lång paus… jag kan knappt skriva ner det) flera killar.

Jag vet inte riktigt… sök på våldtäkt, våldtagen osv i sökrutan här bredvid.

Kommentarer
Postat av: tilda

Hej!

Jag vet att meningen med din blogg inte är att andra ska gå ner i vikt. Men jag måste verkligen fråga hur du gjorde för att gå ner så mycket. Jag är ca 168 cm och har gått ner från 56 till 50 det gick ganska lätt men nu har jag stannat och går inte ner trots att jag äter lite och tränar. Snälla hjälp mig jag får panik när jag inte längre kan styra över min vikt ens.

2009-12-07 @ 20:13:52
Postat av: LIZ

asså du får inte sluta blogga.. nejmen helt seriöst, vad fan ska jag läsa då :P vet att jag inte känner dig och så men den bilden jag fått av dig är någon som jag vill ha kvar eller hur man säger, du förstår (:

2009-12-07 @ 20:28:20
Postat av: Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Jag orkar inte läsa allting.



Men jag skickar över en tanke och jag hoppas att du mår så bra du bara kan. Tjoa till om du behöver skriva av dig till en fd-ano :)



Kram Carro

2009-12-07 @ 20:31:12
URL: http://spindeltjejen.wordpress.com
Postat av: t

jag skrev fel mailadress i min förra kommentar. detta är min rätta. <3/t

2009-12-07 @ 20:43:45
Postat av: t

jag skrev fel mailadress i min förra kommentar. detta är min rätta <3/t

2009-12-07 @ 20:44:41
Postat av: ronnie

Du skriver att det du är mest nöjd med är din intelligens och att du vågar prova nya saker.



Det tror du bara. Du kanske var smart innan du blev sjuk och säkert så hoppas du och inbillar dig och tror att du är det fortfarande.



Men precis lika lite som du kan inse hur dum den här sjukdomen har gjort dig lika sorglig är det att se hur pass mycket av ditt mod och din intelligens du förlorat när du säger emot dig själv så brutalt.



Du vågar inte ens äta. Och du väljer att svälta framför att leva. Det är mycket mycket fegt och mycket mycket korkat. Det vill säga långt från de egenskaper du nyss beskrev hos dig själv som dina bästa. DVS modig och smart. Så du har ingenting kvar. Om du någon gång orkar söka ordentlig hjälp och få i dig så mycket kolhydrater igen att hjärnan lyckas fatta det av sig själv så KAN DU OCKSÅ BLI FRISK. Men tillsvidare så och förblir du ett kolli... sorgligt att du är kvar i detta helvete. Men det går att ta sig därifrån. Du kan få dig själv tillbaka men då måste du få hjälp med att äta först...

2009-12-07 @ 21:54:22
URL: http://wasabilicious.blogg.se/
Postat av: Emelie

Fy fan vad arg jag blir när jag läste sista frågan om våldtäkten. Får bara en sådan vansinnig lust att stympa de jävlarna!



Jag drar (självklart) inte alla killar över en kant, men det är sjukt hur många vidriga äckel det finns där ute. Så JÄVLA äckligt att ge sig på en ensam tjej på det sättet. Äckliga kryp är vad de är, värda mindre än flatlöss. Jag förstår för min värld inte vad man tänker med när man tar en fysiskt svagare persons rättigheter i sina egna händer!



HUR KAN MAN TA SIG DEN FRIHETEN ATT FÖRSTÖRA NÅGON ANNANS LIV?! HUR KAN MAN?!



Det gör mig vansinnig! Jag hoppas att de jävla fittorna får tillbaka precis vad de förtjänar, med samma mynt!



Du är stark så in i helvete, du har klarat av mycket som en annan hade kolat av. Fixa det här nu, du är värd ett perfekt liv!

2009-12-07 @ 22:12:34
URL: http://adeeperlook.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej.. Snalla orka lasa detta.. Sitter med en klump spy i halsen som inte gar ut eller in, tack vare mig sjalv o min hjarna.... Du kanske inte forstar vad ja skriver nu, for ja bor utomlands.. men ja har foljt din blogg valdigt lange.. men nu skulle ja vilja ha ditt rad.. Ja har alltid varit smal, kunde ata vad som helst och fortfarande vara det. Sedan slutade ja trana och ja borjade ga upp.. I borjan tog jag inte det sa allvarligt. Men sedan for ett par manader sedan borjade ja kolla lite pa vad ja at osv o nu ar de kaos. Vissa dagar ater ja, men da ater ja med folk offentligt o planerar nar ja far maten att nar ja kommer hem ska ja spy. Dricker jag en burk iste spyr ja upp den. Dagens mal is te-uppspydd. Jag vill inte prata med nagan av mina narstarende om detta pga att vi redan har familjeproblem.. men ja skulle garna vilja ha ditt rad. Ja vill ga ner, ja kan inte sluta-men ja vill kunna ata normalt men ja vill inte fa i mig kallorier..

2009-12-08 @ 21:30:22
Postat av: Linn

"vad är din högsta dröm?



Att bli NÅGON. Att få lämna ett avtryck i historien till dom efterlevande."



SÅ Jag! Kan det ha något med klass att göra?

2009-12-08 @ 22:30:39
URL: http://ettpsykfallsvardag.blogspot.com
Postat av: sandra

måste man fixa en helt ny mail adress för att kunna vara anonym på en blogg?



Jätte bra svar på frågestunden!

2009-12-09 @ 16:50:35
Postat av: Anonym

måste man fixa en helt ny mail adress för att kunna vara anonym på en blogg?



Jätte bra svar på frågestunden!

2009-12-09 @ 16:51:08
Postat av: Anonym

att ta koks är seriöst inte så ångestladdat som du beskriver det, låter inte alls som du vet vad du pratar om när det kommer till droger. Du förstör verkligen inte ditt liv för att du testar på koks en gång. Eller fler för den sakens skull.

2009-12-14 @ 23:09:40
Postat av: Anonym

Hej!



Jag är en tjej som precis börjat i gymnasiet. Hade anorexia för ett par år sedan. Vet du vad? Det är inte värt det. Nu sitter du och tänker vad fan vet hon om det här? Men jag har alla tankar du har varje dag, varje timme, varje minut. Och det är inte värt det. Kolla runtom dig... vart kommer du stå om 10 år om du fortsätter? tror du att du ens lever? det måste ju ta slut någon gåbng. Varför bara inte göra det nu när det är enklare? Nu hatar du mig för det jag skrivit och tycker en massa om mig och tror att jag har en massa fördomar mot dig. Men det har jag inte. Jag bara säger det här, en anorektiker till en annan. Det är inte värt mödan.

2009-12-18 @ 23:58:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se