Nytt piller som raderar ditt minne

Skulle vi inte alla vilja glömma? Tänk, det här skulle kunna bota ätstörningar, och få en att glömma bort alla tragiska händelser som har drabbat en.

Men ändå. Det som har hänt har hänt och det har format oss till den vi är idag. Tänk att glömma bort allt man har upplevt... vem är man då?

Artikel 


Kommentarer
Postat av: gaystyle

sv; Idag får jag inte hjälp, men har fått det förut, men jag tycker det bara hjälper för stunden.. Sen så kommer man hem och så börjar man om på ett eller annat sätt..

Det kommer aldrig bli bra känns det som, haft problem med mat sen jag var 12 år och det är jobbigare nu än någonsin eftersom jag går upp i vikt och inte ner!

2009-02-16 @ 13:39:44
URL: http://gaystyle.se
Postat av: gaystyle

Gått upp 22kg på 1 år.

pga allt vände, istället för att spy det jag äter, så hetsäter jag enbart!

Så från och med i dag för jag enbart trycka i mig 900 kalorier per dag!

För jag ska fan inte se ut som ett ufo nå mer!

2009-02-16 @ 13:59:21
URL: http://gaystyle.se
Postat av: Matilda

Du borde se eternal sunshine of the spotless mind, där kan de radera allt minne från en person.

2009-02-16 @ 18:25:36
URL: http://stilljune.blogg.se/
Postat av: ss

Det som är så sjukt är de som inte har anorexi tänker att det är väl bara att börja äta, till de som vill gå upp i vikt. Medans de som har anorexi tänker det är ju bara att sluta äta hur svårt kan det vara, till de som vill gå ner i vikt. Lite kul att problemen är så olika..

2009-02-16 @ 19:27:59
Postat av: Anonym

jag vill nog ändå tro att det vi vart med om, bra som dåligt gör oss till bättre människor.. allt du har varit med om med din mamma tex, vill jag tro kommer göra dig till världens bästa mamma. du vet ju ALLT en mamma INTE ska göra, eller hur. dina ätstörningar kommer garanterat göra dig till en levnadsglad människa (när du blir frisk) för tänk dig va nära du varit döden men ändå spottat den rätt i ansiktet. du kommer säkerligen uppskatta småsaker som tex att kunna äta pannkakor till efterrätt trots att man ätit tacos till middag. en pojkvän som behandlar dig på de sätt du FÖRTJÄNAR! åh livet kan nog vara rätt underbart, tror du inte? vi kommer ta oss ur all skit å då kan vi bara vara nöjda över allt vi klarat, vi kommer bli sjukt starka!! JAG TROR PÅ DIG TILL 1000!! du ÄR smart å kommer ta dig ur detta! LYCKA TILL <3

2009-02-16 @ 23:59:57
URL: http://thereseannamarie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se