Att dölja något bakom en perfekt yta



Alla mår inte så bra som dom verkar göra.

Det är så svårt att tänka sig att folk mår dåligt inuti, när dom verkar ha allt... Karriär, pengar, en man, barn. Utseende.

Vad är det som gör att vi blir lyckliga? Enligt en filosof som jag inte minns namnet på nu, ska lycka vara vänner och mat. Att samla sina vänner kring ett bord med mat och dryck, det är därifrån lycka kommer.

Tänk om det är så. Vad korkade vi anorektiker är i sådana fall. Vi väljer bort maten och får som följd på det inga vänner.
Vad gör er lyckliga?

Kommentarer
Postat av: Anonym

hur ytligt det en låter så är det shopping och pary just nu ;)

Kanske för att soppa problemen under mattan en stund.

2009-01-22 @ 18:20:13
URL: http://madelli.blogg.se/
Postat av: sara

husdjur är lycka, mina hundar :)

2009-01-22 @ 18:26:05
URL: http://littlenova.blogg.se/
Postat av: e

Okej, potatis är dock Sjukt mycket godare än ris.. Hmm, svårt det där, men tror jag ska hålla mig till quinoa, bulgur och potatis ibland. Ris och pasta är jag ändå inte ett spec stort fan av..



btw, läste i inlägget nedan att du tjänar pengar när man klickar in på din blogg. Hur?=)

kram

2009-01-22 @ 18:58:50
URL: http://weightless.bloggagratis.se
Postat av: Anonym

kompisar, mina föräldrar, komplimanger, bra betyg, att resa.



vad gör DIG lycklig?

2009-01-22 @ 19:25:27
URL: http://downdowndown.blogg.se/
Postat av: Johanna

Önskar jag visste vad som gjorde luycka...



Men nu när hästen ska upp till hiomlen nästa vecka, är det nog bara hunden som håller mig kvar...å kanske kravet att vara alla runt omkring till lags...

Men lycka.... Känns som det är för avlägset för att ens kunna sätta fingret på å få fram VAD det är...



Vet du? RIKTIG lycka..??

2009-01-22 @ 20:38:12
URL: http://bonies.blogg.se/
Postat av: Anonym

de är de jobbigaste med anorexin.



- inga vänner

2009-01-22 @ 20:45:06
Postat av: Anonym

det är det jobbigaste med anorexi.



- inga vänner.



de som gör mig lycklig är igentligen mina vänner och min familj, men ändå väljer jag anorexin framför dom, de är så sjukt konstigt och jobbigt, men de blir bara så!

2009-01-22 @ 20:46:18
URL: http://alltingsnurrar.blogg.se/
Postat av: sophie

lycka är att ha gått ner i vikt ! <3

2009-01-22 @ 21:04:10
URL: http://ordinarysophie.blogg.se/
Postat av: Hannah

Kärlek i alla olika former. Vad gör dig lycklig? =) <3

2009-01-22 @ 21:53:57
URL: http://hanelno.blogg.se/
Postat av: millia

vill bara säga det att du är så jävla stark som kämpar mot din anorexi! jag tror inte folk fattar hur svårt det är, inte jag själv heller. du är för smart för den sjukdomen och du har kommit så himla långt när man läser hur du hade det för ett år sen. jag är så stolt och glad och hoppas av hela mitt hjärta att du bara blir bättre och bättre. jag förstår hur lätt det måste kännas att bara ge upp och gå tillbaks till sjukdomen, som får en att må så bra, men gör det inte, du klarar det här! stay strong and eat!!

2009-01-23 @ 08:37:28
Postat av: millia

vill bara säga det att du är så jävla stark som kämpar mot din anorexi! jag tror inte folk fattar hur svårt det är, inte jag själv heller. du är för smart för den sjukdomen och du har kommit så himla långt när man läser hur du hade det för ett år sen. jag är så stolt och glad och hoppas av hela mitt hjärta att du bara blir bättre och bättre. jag förstår hur lätt det måste kännas att bara ge upp och gå tillbaks till sjukdomen, som får en att må så bra, men gör det inte, du klarar det här! stay strong and eat!!

2009-01-23 @ 08:37:53
Postat av: jessica

Håller med, helt idiotiskt. Jag blir lycklig av att vara med mina systrar, och det var också när alla (jag har 3) flyttade hemifrån och jag blev ensam med mam&pap som jag insjuknade i anorexin på allvar. Nu är två av dem tillbaka och jag mår bättre psykiskt när jag är med dem, men tyvärr hann sjukdomen och jag bli rätt tajta under den där tiden bara vi umgicks hela dagarna..

2009-01-23 @ 08:52:33
URL: http://kessen.blogg.se/
Postat av: bella

det e faktiskt sant det där med mat, det e som rökning en social grej...man röker en cigg tillsammas å snackar, eller så går man ut å käkar eller fikar å snackar.. sitter man då där med några vänner som äter å sen äter man inte själv, det blir på något sett ett utanförskap.. jag vet hur du känner, föer jag har haft anorexia. och det är fruktansvärt.. det känns som att man dör ut i själen, hela ens personlighet försvinner. man slutar bry sig om det som gör en lycklig och det man blir glad av, istället handar allt om kontroll.. jag kan säga som så här, när jag läser din blogg blir jag så jävla förbannad på dig och skulle vilja slå ner dig, med tanke på att du låter dig själv må så här, men sen vet jag exakt hur du känner, panik, ångest, längtan efter perfektion. men hur skinny du än är så gör det inte dig till en bättre människa och definitivt inte vackrare.. jag kan säga att från att ha vägt 40 kg å nu väger jag runt 57 kg så e jag tusen gånger så mycket finare nu, jag kan känna mig tjock och äcklig ibland. men då tänker jag så här,"jag e inte tjock, en tjock person kan inte ha xs i varken tröjor eller byxor, men det kan jag". jag vet hur jobbigt det e för dig att se dig i spegeln för det enda du ser är fett och en tjock person.. så var jag med, jag vägde 40 kg och såg mig själv som fet, när jag kollar mig i spegeln idag så ser jag något fint, en smal och snygg kropp. allt sitter i huvudet, och det är svårt att bli av med den negativa synen man har på sig själv men det går om man vill, men det är svårt.. du kan hålla den vikten du har nu, om du äter regelbundet och tränar regelbundet, du kanske går upp några kilo med tanke på att muskler väger, men storleken på kroppen är den samma. hoppas att du lyckas och lär dig älska dig sjäv. det finns inget som är sexigare än en sund person som vet om att den är vacker :) kramar

2009-01-23 @ 09:06:22
Postat av: sofia

Är man smal är man lycklig :)

2009-01-23 @ 13:39:37
URL: http://thiny.bloggagratis.se
Postat av: Anonym

Lycka är att se revben och höftben sticka ut. Själv har jag 8 kg kvar till mitt mål...

2009-01-23 @ 14:11:42
Postat av: Lloyd

He he, visst e ni/vi!?



Lämna omedelbart den korkade gruppen och kom över till den riktiga världen där livet är utvecklande och stimulerande. Du verkar ha huvudet med dig och när du blir frisk kommer du göra succé på ingenjörsprogrammet. Bara du bestämmer dig för att gå in för det lika bestämt som du lämnade över dig till anorexihäxan.



Framför allt, det ska va gött å leva!

2009-01-23 @ 15:17:23
Postat av: Lloyd

Förresten, lärde mig idag att det är bättre att satsa på det du finner mening i än det som gör dig lycklig. Lycka är snabbt övergående men satsar du på det som är meningsfullt för dig kommer det ge mer lycka i långa loppet!



Mina föräldrar gör mig lycklig!

2009-01-23 @ 15:20:29
Postat av: Ingrid

Japp, crosstrainer och orbitrek är samma sak. =)



Jag tänkte väl det också! Min granne åker till Thailand imorgon så det var därför jag kom ihåg det. :P

2009-01-23 @ 17:47:19
URL: http://tankarsombankar.bloggagratis.se
Postat av: Anonym

shit, fan vad sant det där med vänner runt ett matbord... u don't know what you got 'til it's gone...

2009-01-23 @ 22:32:01
URL: http://outerbodyexperience.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se