Nu till något roligare



Scarlett Johansson, en av världens vackraste kvinnor. Med sunda ideal, verkar det som. Om man ska tro henne själv, alltså.

Det blir alltid lite otrevliga diskussioner när det är debatt om något. Folk är alltid övertygade om sin egna ståndpunkt, och om inte andra förstår eller tycker samma sak vill man bra banka in det i huvudet på dom.

JAG säger min åsikt (och nej, jag kanske inte är världens trevligaste eller mest diplomatiska) och NI säger eran åsikt. Det är bra att det skapas debatt för att få höra andras åsikter om något.

Jag kan inte ändra eran åsikt om anorexi, och ni kan inte få mig att ändra mig. Hur kloka ni än är, hur smarta argument ni än här.

Det jag vill säga med det här är att jag ber om ursäkt ifall jag trampar någon på tårna eller om någon känner att jag är elak eller onödigt korkad eller så. Jag vill inte att ni ska bli ledsna när ni läser mina texter. Upprörda, javisst, det är ju det som är meningen med debatter, men ingen ska få ta skada av det.

Kul att ni har så mycket åsikter om allt, bloggisar! Jag tycker om er, puss puss puss!

Kommentarer
Postat av: helena

haha fan jag är så knäpp inte ens tänkt på att jag inte ska använda ditt namn. så jag tänker från och med nu kalla dig för B1, det är oki va? haha ;) du och jag B1q och B2 lixom ;) ah du fattar.

hur går det?

Hur är det med revbenet?

PUSS<3

2009-01-08 @ 21:43:38
URL: http://conversion.blogg.se/
Postat av: Sophie

Du verkar vara en sån gullig tjej:) Hoppas hoppas det löser sig snart! <3

2009-01-08 @ 23:24:26
Postat av: hjälp mig !

Hej, du måste hjälpa mig. hur spyr man upp maten?jag kan inte! jag stoppar ner fingrarna i halsen men de funakr inte ),: jag får sånn ångest att jag gråter i timmar, jag hetsäter och har ingen som helst kontroll. Hjälp mig, det känns som om jag inte lyckas finns det ingen annan väg än att ta livet av mig! :,(

2009-01-09 @ 01:08:19
Postat av: emelie

en fråga bara (som kanske är helt fel och patatisk).. när du skriver (i tex "frågor") att du väger alldeles för lite, är det alldeles för lite som i BMI 16, eller alldeles för lite som i BMI 8 ?



Mega kram!

2009-01-09 @ 14:29:04
Postat av: Emma

hon är alltid assnygg!

2009-01-09 @ 21:14:45
URL: http://emmaknilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se