Gamla inlägg och nya inlägg



Jag älskar när folk hittar hit till den här bloggen och läser, det gör jag verkligen.

Vad som stör mig är när folk kastar en blick på bloggnamnet och sedan läser några av dom första inläggen i bloggen, dvs dom två år gamla inläggen. Jag var en helt annan person då, en som kämpade för en helt annan sak en vad jag kämpar för nu.

Några av er har ju följt den här bloggen sedan jag började, och det gör mig så jävla glad att läsa att ni tycker att jag har förändrats mycket. Ni ser skillnaden, och jag tänker på det när ni påpekar det. Det är en stor skillnad på mig då och nu.

Tack för att ni följer, påpekar, poängterar, diskuterar, stödjer, bråkar, skäller, känner och framförallt hejar på mig i kampen. Utan er hade jag inte varit här idag. TACK för det.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Shit, jag hade inte ens läst dina första inlägg förrän nu (har följt din blogg i ett halvår), och jag måste säga att hade jag läst din blogg från början hade jag haft sån sjuk lust att bara smälla till dig på käften. Skriva och klaga om hur folk är feta för att de är hungriga fastän de åt frukost för 4 timmar sen. SKRYTA om hur du inte ätit på 2 dagar, osv osv. Otroligt naiv och uppkäftig, nästan stolt över din sjukdom och det gjorde mig väldigt arg och förbannad när jag läste de gamla inläggen.



MEN, jag måste säga att du är helt otroligt stark, du har ju förändrats HELT. Jag blir oerhört glad över att veta att du inte har likadan syn på det hela som du hade för två år sen (vad man fått veta av bloggen iaf). Kämpa på som du gör nu, för du kommer definitivt bli frisk. Det kommer ta lång tid, men du har kommit en jävligt bra bit på vägen! Jag tror på dig!

2009-07-06 @ 17:47:22
Postat av: linda

jag har nyss börjat läsa i din blogg. kämpa på!

2009-07-06 @ 17:48:49
URL: http://halleang.blogg.se/
Postat av: Sara

Jag har last igenom i princip alla "perioder" och jag MARKER skillnad. Du ar stark, du har en jobbig tyngd pa dina axlar som kanske alla inte har, men det spelar ingen roll vart det kom i fran - du RESER dig upp. Det ar respekt. Sluta aldrig resa dig upp.



<3

2009-07-06 @ 17:57:33
Postat av: Hanna

Det är så härligt att läsa att det går framåt! Kämpa på! kram

2009-07-06 @ 18:09:29
URL: http://havskristall.blogg.se/
Postat av: Klara

Jag har inte följt din blogg så jätte länge men sen jag "hittade" den så går jag in jätte ofta. Tkr att den är väldigt bra :) Jag har läst alla inlägg från början, så jag har också sett hur du har förändrats och så. Jag älskar att läsa din blogg för att du skriver så bra och jag känner igen mig själv i dig. Jag har själv anorexi och det är skönt att slippa känna sig ensam och veta att andra har det liknande (även om jag såklart vill att du och andra ska må bra!)



Kramar!

2009-07-06 @ 19:01:32
Postat av: amelie

har följt dig från allra första början och det är jätte skillnad på hur du skriver och berättar nu.

fortsätt att kämpa framåt!



YOU C A N DO IT!



Bamsekramar <3

2009-07-06 @ 19:40:59
URL: http://amstrams.blogg.se/
Postat av: I hate that I love you

Läser i din blogg lite då och då. har läst både gamla och nya inlägg, det som slår mig när jag läser andra människors bloggar är hur långt de kommit i livet och hur de har utvecklats. Det känns som jag själv sitter på exakt samma plats som för flera år sen. Jag tycker att du är otroligt stark och blir lycklig när jag märker att det faktiskt kan bli bättre, även om jag ibland undrar om det bara gäller andra... Lycka till! Kram

2009-07-06 @ 21:49:20
URL: http://ihatethatiloveyou.blogg.se/
Postat av: Ayla Catpaw

"och jag måste säga att hade jag läst din blogg från början hade jag haft sån sjuk lust att bara smälla till dig på käften."



Haha XD!



Jag har en minnesbild från väldigt längesedan att jag faktiskt var en av de som skällde ut dig!

En av anledningarna till att jag hittade tillbaka till din blogg genom intensivt googlande var för att jag var nyfiken på hur du mår idag, men när jag läste din blogg igen så brast mitt hjärta. En helt annan person med helt andra insikter som man inte kan låta bli att bry sig om!

2009-07-07 @ 12:28:22
URL: http://ayla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se