Right Now.

Sitter med laptopen i knät, har precis ätit middag och tittar på Paris Hiltons BFF med min mamma. Mysigt!

Funderar på det där om medicinering också. Fortsätt gärna kommentera, det är intressant att höra vad ni har för erfarenheter av antidepressiva!

Kommentarer
Postat av: Felicia

Jag blir bara mindre arg av min. Var jätteirriterad och förbannad på allt som rörde sig innan jag började äta medicin, och det var ändå inte därför jag började med den. Fick medicin för depression men tycker inte den hjälper så mycket mot det, utan som sagt bara mot min... ilska.

Äter esertia/cipralex.

2009-07-07 @ 21:59:42
URL: http://feeliic.blogspot.com
Postat av: Bedorah

Hej. Det här är första gången jag klickade in på din blogg, och jag såg att du frågade om erfarenheter av antidepressiva. Jag har borderline och äter det, bland annat. Jag har fått prova många olika antidep. men det som funkar för mig är fluoxetin stada, det gör mig inte lyckligare, men det gör mig stabilare och då är det lättare att orka med allt. En nackdel är dock att om jag glömmer ta medicinen någon gång så känner jag av det direkt! Hoppas det här hjälpte något i alla fall. Ta hand om dig! Kram

2009-07-07 @ 23:59:34
URL: http://prinsessanbedorah.blogg.se/
Postat av: borninjune

Fattar inte det där programmet riktigt? Menar hon pa allvar att hon vill hitta sin nya bästa kompis genom en casting? Verkar helt stört.

2009-07-08 @ 09:59:03
URL: http://borninjune.blogg.se/
Postat av: Evelina

Jag äter också fluoxetin, och det gör även mig stabilare. Nackdelen är att jag känner mig avtrubbad ibland.

2009-07-08 @ 11:24:50
URL: http://letmedisappear.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag har provat en del olika antidepp och när jag väl hittat rätt medicin för mig så har de hjälpt. Det är värt att prova för det kan hjälpa dig med negativa tankar och ångest. Och om de inte passar dig så är det bara att sluta med dom och prova något annat. Jag tycker definitivt att du ska testa.

Du är jävligt grym som kämpar mot anorexin, det ska du veta. Lycka till och kämpa på, du kan fan klara av det! Massor av kramar.

2009-07-08 @ 13:16:56
URL: http://bonesandmadness.blogg.se/
Postat av: linda

jag tar anitidepresiv, zyprexa tror jag den heter. jag har en väldigt hög dos men ändå så känns det inte som om den hjälper mig! haft den sen i februari.

2009-07-08 @ 15:38:49
URL: http://halleang.blogg.se/
Postat av: Renée

citalopram is the shit!

2009-07-08 @ 19:56:55
URL: http://reneesmedhult.blogg.se/
Postat av: Frida

min bästa kompis började med anti deprissiva för några månader sedan och jag ser en STOR förändring på henne. Innan hon tog dom var hon aldrig glad, hon var jämt deppig och tyckt einte att hon hade något att leva för. Hennes relationer gick alltid i stöp osv. och hon lider också av en grov ätstörning. Efter hon har börjat ta dom har hon fått tillbaka livslusten och är jämt glad och sprallig när hon är med folk! Självklart bli hon väl depp ibland,d et blir alla men inte som förut. Det där med ätstörningen har också blivit bättre, hon äter väl inte mer mat och den har inte farit bort på något sätt men hon kan umgås med folk och sin pojkvän utan att bli deppig hela tidne av att tänka på mat.

2009-07-08 @ 21:07:19
Postat av: lolita

jag har tagit flouxetin i snart 2 månader pga ätstörning och depression. de första två veckorna var jag helt väck, typ såg dubbelt, var jättetrött, overklighetskänslor, svettningar, bara allmänt borta. men nu funkar dom jättebra! jag mår mycket bättre. jag började på 20mg, är på 40 nu, men min behandlare vill ha mig upp på 60mg eftersom det är den rekommenderade dosen när det gäller ätstörningar. jag tycker du ska ge det en chans i 2-3 månader. funkar det , så funkar det. det är värt ett försök. puss!

2009-07-09 @ 10:59:41
URL: http://sistersoldier.blogg.se/
Postat av: Josefin

Jag äter cipralex för tillfället. Det hjälper ganska bra mot ångest. Det är värt att prova, jag var lite emot medicin innan kuratorn trodde att jag skulle må bättre av det. Och nu när jag har ätit det i en månad känns det okej.

2009-07-11 @ 17:45:41
URL: http://salutmoncoeur.blogg.se/
Postat av: anonym

Roligt första jag läste var att esertia endast tog bort ilskan, det var det enda den inte tog bort för mig a tröttheten da

2011-10-03 @ 01:14:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se