Vad är kärlek?



Är det inte meningen att man ska vara himlastormande glad? Att man ska få små lyckorus i magen varje gång man tänker på sin kärlek?

Hur vet man att man är kär, efter så lång tid tillsammans?

Kommentarer
Postat av: Ellis

Man känner sig trygg. Hemma.

2009-06-02 @ 16:19:41
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: Evelina

Det är svårt att säga, och antagligen olika. Jag tror inte att lyckorusen behöver vara där exakt VARENDA gång. Men ofta.

2009-06-02 @ 19:09:28
URL: http://letmedisappear.blogg.se/
Postat av: Elsa

Hej, jag skriver ett arebete om anorexia just nu.

Jag har en fråga. Vad är det absolut viktigaste att få med i en uppsatts om just anorexia?

2009-06-02 @ 19:29:25
Postat av: G

Efter flera år tillsammans uteblir lyckorusen med mellanrum, men det är helt normalt! Man är ju inte nyförälskad längre även om man ÄLSKAR.

2009-06-02 @ 20:09:14
Postat av: sandra

Blossande förälskelse är nog svår att hålla vid liv men å andra sidan är förälskelse ytligt. När man älskar någon innebär det inte att man ständigt går med den personen i tankarna exakt hela tiden men det innebär att man har svårt att tänka sej ett liv utan den personen. Eller att man tänker: "Det här ska jag berätta för honom!" när det händer något roligt men framför allt att man känner sej trygg i sin älskades närvaro. Kärlek är som en eld och man måste underhålla den för att den ska fortsätta brinna.. Så tänker jag i alla fall.. Jag vet att det är svårt att lägga krut på sistnämnda när man dessutom lever i ett förhållande med anorexin - det kräver att den man älskar älskar en ännu mer. Men har man rätten att kräva det...?

2009-06-02 @ 20:12:00
URL: http://aleqxandra.blogg.se/
Postat av: XOXO

Hej gumman!

Blir så ledsen av allt du skriver, förstår att det är jobbigt att lida av anorexia (har det själv men blir bättre). Det du ska komma ihåg är att det förmodligen finns en hel massa folk omkring dig som bryr sig. Om inte, så ska du veta att många här ute i världen bryr sig, ja t.ex.



Att känna kärlek mot någon annan du vet den kärlek som de pratar om i filmer och som folk omkring en pratar om. Det kräver förs och främst att man älskar sig själv. Något ja inte tror du gör!?? Har ja rätt?



Skriv gärna till mig om du behöver...vad som helst,,,,för man behöver det ibland,,,eller hur!



Love

2009-06-02 @ 22:09:32
Postat av: Alexis

Jag har varit tillsammans med min nuvarande pojkvän i över 2 år och det suger fortf till i magen när jag tänker på honom och jag blir glad. När vi kysser varandra så fladdrar det fortf till i mig - det är kärlek för mig iaf.

2009-06-02 @ 23:34:33
URL: http://alifeinboredom.blogg.se/
Postat av: Tova

hej,



hittade din blogg ikväll, berörs av att den är så skrämmande lik den som jag skrev med start april 2007 då jag mådde skit pga anorexi.



gå in o kika, tror vi fungerar/fungerade likadant.

läs o se att jag fann en väg ut, so will YOU!



Kram, Tova

2009-06-02 @ 23:48:55
URL: http://theworldinsidemyhead.blogg.se/
Postat av: UngAnaMama

Jag vet inte.. Jag funderar också på om jag är kär i min man ibland.. Ibland STÖR jag mig på honom så det kliar i hela kroppen, men oftast vill jag bara att han ska hålla om mig och säga att allt kommer att bli bra..

Just nu spelar han golf, och jag saknar honom!

2009-06-03 @ 12:00:28
URL: http://unganamama.blogg.se/
Postat av: becca ( en ny läsare)

jag anser att kärleken ofta uppstår innan man blir tsm, där emot att älska en persom kan ta längre tid.

2009-06-03 @ 21:33:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se