Muffinsbakande



Satan i gatan vad grinig jag var igår. Det var inte roligt. Det är ju en sak när man själv väljer hur man ska lägga upp sin matdagbok, men när någon annan kommer in och förstör min planering... jag blir helt galen på sådant. (Och ja, jag vet att det är en del utav sjukdomen, men jag hatar det i alla fall).

Nu håller jag på att baka muffins. Och jag funderar på om jag ska göra choklad - frosting eller vanilj - frosting.

Kommentarer
Postat av: Hannah

Choklad! =D

2009-03-28 @ 15:01:16
URL: http://[email protected]
Postat av: Ayla Catpaw

Haha, jag vet ungefär hur du menar. Fast för mig är det när jag planerar något överhuvudtaget. Jag har ADHD (fast jag tror också att jag har aspergers-tendenser) och jag har svårt att planera någonting alls, överhuvudtaget fastän jag egentligen skulle behöva det... men när jag väl planerar något så blir jag helt fuckad i huvudet om någon typ "förstör" det.

Då inkluderar jag förstås inte om det är typ att man planerar på att festa ute men att det regnar så att man festar inne istället, utan snarare typ att man t ex planerat att åka upp och träffa sin långdistanspojkvän och att det sedan inte blir av...

Senast jag fick reda på att jag inte kunde åka upp till min pojkvän en helg som jag planerat in att göra det på så låg jag och grät i hans armar i säkert en timme hahaha. Lite överdrivet... :P

2009-03-28 @ 18:46:21
URL: http://ayla.blogg.se/
Postat av: Mamma Melissa

Åh, vilken fin bild (förstod inte om den var din eller någon annans, men fin i alla fall)! Nu blev man ju riktigt sugen!:.)) Får kila ned och hämta resterna från dagens fika;.)

2009-03-28 @ 21:12:06
URL: http://mammamelissa.blogg.se/
Postat av: michelledelice

Himmel! Den här bilden måste jag bara låna det såg jäkligt gott!



Tittade in på din blogg för första gången idag, och är ledesen att du mår som du gör och hoppas att du tar dig upp från detta tråkiga träsk!

Kram

2009-09-10 @ 15:34:20
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se