Svar på en del kommentarer.



Snälla. Sluta fråga mig hur man ska gå ner i vikt.

Snälla. Sluta fråga mig saker som laxermedel, hur man undviker mat, hur man slipper sina föräldrar och hur man slipper kompisarnas frågande blickar.

Ni missuppfattar hela bloggen. Ni är tragiska, för ni har ett liv som väntar på er och ni vill till ett helvete som ni inte har en aning om vad det innebär. Jag börjar nästan gråta när jag läser era kommentarer, så snälla, sluta.

Kommentarer
Postat av: maria

förstår mej inte på såna människor, speciellt inte om de faktiskt läst din blogg. jisses

2009-05-18 @ 15:32:51
URL: http://www.metrobloggen.se/janemary
Postat av: kajsa-stina

Jag har själv anorexi så jag vet vad du pratar om.

Du ska inte svara på dom kommentarer du får om sånt.

Dom fattar inte vilket helvette det här är.

Ta Hand Om Dig!

Kram <3

2009-05-18 @ 15:43:05
URL: http://www.bilddagboken.se
Postat av: Martina

Det är synd att allt blivit å viktfixerat o mer öppet de senaste åren.. Hoppas du orkar fortsätta kämpa, starkt att du försöker! Ha en bra dag!

2009-05-18 @ 15:44:04
URL: http://bimbofierad.blogg.se/
Postat av: Emilia

Tyvärr så glamouriserar du anorexi lite grann i vissa lägen. Folk kanske tror att du är lycklig för att du är smal och att du har allt man kan önska sig.



Att du är rik och lever lyx gör inte saken bättre, det får snarare människor att förknippa viktnedgång, pengar och lycka till något väldigt bra.



Jag tror du måste förklara hur allt ligger till och vilka baksidor anorexin har för att få folk att fatta allvaret i det hela.



För till viss del "lever" man ju ut när man är sjuk. I början när man rasar i vikt känns det ju ofta som att man kan erövra världen för att man har sån kontroll.



Du måste förklara för människor att den kontrollen är NOLL-kontroll, att det är ett sidospår som är jävligt svårt att ta sig bort ifrån.



Jag lider själv av anorexi och ser såklart baksidan av sjukdomen i din blogg, samtidigt som jag ibland får upp en "glamourös" bild av ditt liv när jag läser här trots din svåra sjukdom. Om man inte är inne i sjukdomen har man nog svårt att se panikångest som förjävligt eftersom man troligtvis aldrig har upplevt det själv.



Har man inte drabbats av krafig ångest så kan man aldrig ha förståelse för hur jävligt det är.



Bara som ett exempel alltså...



Hoppas du inte tar detta som kritik. Se det mer som tips för att få dina läsare att förstå att det inte är en Pro-Ana-blogg utan en blogg som skildrar verklighetens mörka sida i sjukdomen.



Kämpa vidare.

Kram

2009-05-18 @ 17:33:45
URL: http://emiliaaab.blogg.se/
Postat av: otto

du gör helt rätt! Anorexi är ett helvete.

2009-05-18 @ 19:19:37
URL: http://oottoo.bloggagratis.se
Postat av: stephanie

dubbelmoral? du säger att du hatar och börjar nästan gråta när folk skriver så men endå har du en kategori som heter 'thinspo videos'/'thinspo' hur märkligt är inte det då?

2009-05-18 @ 19:24:43
URL: http://sunrisesunset.devote.se
Postat av: K

Du är GRYM! Läs Bulimibibeln Av Sofia Jensfelt. Den är helt grym och ger massor av insikter och ny energi. Jag hade inte varit frisk utan den! (Går att beställa på bokus och på www.bulimibibeln.blogg.se (Billigare!))



Lycka till



/K

2009-05-18 @ 19:35:24
Postat av: Jennifer

Jag har precis hittat din blogg. Och jag måste säga att den hjälper mig på något sätt. Att få läsa om en tjej som faktiskt har anorexia och kan säga vilket helvete det är. Jag har själv en ätstörning men när jag läser din blogg så springer jag till kylskåpet för att äta en frukt eller vad som helst. Din blogg hjälper verkligen mig och jag hoppas verkligen att du klarar att ta dig ur det. Ta hand om dig <3

2009-05-18 @ 21:14:04
URL: http://jjennifeh.blogg.se/
Postat av: Johanna

jo, håller med om att det är rätt idiotiskt när folk frågar sånt. jag blev skitsur igår när jag såg nån som hade frågat det bland dina kommentarer. man vill ju inte gå igenom det? fast jag tror att jag också var en sån som ville ha det i början, så jag ska väl inte säga något... men det är jävligt idiotiskt i alla fall.

hoppas du får en fin kväll!

2009-05-18 @ 22:02:01
URL: http://dorishoris.blogg.se/
Postat av: Blair

Hej! Jag hittade just din blogg och började att läsa. Din historia berör mig och jag tror att vi är ganska lika du och jag. Hör av dig om du vill prata med en likasinnad!

2009-05-19 @ 00:06:34
URL: http://iamblairwaldorf.blogg.se/
Postat av: catrin

Förstår dig helt och hållet!

Det här är inget man önskar sin värsta ovän ens!

Är själv där tyvärr:(

Men du tjejen jag tror på dig!

Fortsätt att kämpa, för du är också värd så mycket mer!

Kramar



P.s/bara att maila om du känner för det/D.s

2009-05-19 @ 07:23:45
Postat av: anna-bell

kan förstå hur förbannad du blir, vem vill ha anorexia liksom?? Ibland kunde jag också få förfrågngar som "hur gör man för att inte bli hungrig så att man slipper äta".. Man blir bara ledsen..Anorexi är inget kul, jag hade problem i fem år..Nu är det i princip borta, men istället har jag haft problem med tvångstankar..det är ju antingen eller..kan inte förstå mig på dom sim vill ha anorexia..targiskt.. Ha det bra.. och kämpa på

2009-05-19 @ 08:58:02
URL: http://glassigaglajjor.blogg.se/
Postat av: Sara

Vet oxå vad såna idioter snackar om. Bara för man e så kallad "expert" på att gå ner i vikt och MISSHANDLA sin kropp, så vill man egentligen INTE det!!! Kämpa på bruden, du klarar de å ni andra oxå.

2009-05-19 @ 09:06:53
Postat av: lillis

Har du annorexia?

Har din vän anorexia?

Undrar du allmänt om sjukdomen?



Jag har haft anorexia och har nu en frågestund på min blogg!

2009-05-19 @ 09:12:26
URL: http://frulillis.blogspot.com/
Postat av: Pa

Kämpa Paris, du klarar det, I know it=D

btw: bilden från one tree hill <3

peyton (hilarie burton) är super :*

kramkram

2009-05-19 @ 23:14:04
Postat av: Heidi

hoppas du blir frisk <3 PS. jag gillar att läsa din blogg

2009-05-20 @ 10:44:13
URL: http://minimau.blogspot.com/
Postat av: Junibarn

Jag har itne läst mycket av din blogg men som jag förstått det så handlar det om att du VILL bli frisk, detta är ingen Pro-ana site?

Då vill jag bara säga att... jag tror på dig. Jag tror på dig så jävla mycket. Men det spelar egentligen ingen roll om inte du själv tror.

Ätstörningar, så jävla många <em>vet</em> vad det är, det borde fan inte få vara så. Jag hatar idioter som säger "jag vet hur det känns, jag känner igen det, det är exakt samma sak för mig" för dem får inte mig att börja hoppas och önska att jag var frisk igen!



Därför säger jag inget medlidandefullt för det är inte det man behöver. Jag säger bara att jag tror vi blir så jävla starka om vi bara kämpar.



puss.

2009-05-24 @ 01:11:29
URL: http://interumsren.blogg.se/
Postat av: Nikki

Kategori thinspo-videos känns väl i så fall lite motsägelsefullt....!?



Hur går de för dig på sjukhuset? kram//Nikki

2009-05-25 @ 08:43:48
URL: http://bonies.blogg.se/
Postat av: Anonym

DUBBELMORAL ISN'T THE SHIT KÄRA DU.

2009-05-26 @ 21:56:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se