Dåligt av "storbloggare"








Tänk dom som tjänar tusentals kronor på att blogga. Håller ni inte med om att man blir irriterad på deras uppdateringar?

Olika medier har ju räknat ut att storbloggare som Kenza och andra tjänar i snitt 90 000 kronor i månaden. Tänk dig själv att tjäna nästan HUNDRATUSEN i månaden på att skriva tio rader TRE gånger om dagen, och sedan slappa resten av dagen! Det är sjukt.

Den enda av storbloggarna som uppdaterar någorlunda är Kissie. Hon slänger in fem (ganska värdelösa, men ändå) inlägg om dagen, minst.

Tacka vet jag gamla Alex Schulman - bloggen. Han uppdaterade fem, ibland fler, fantastiskt roliga inlägg varje dag. Han förtjänade sin lön.

Kommentarer
Postat av: Lina E

Jag tycker att du bör tjäna pengar på din blogg - om någon. Du är grym!

2009-10-12 @ 19:07:21
Postat av: Lily

Håller helt klart med, det är ju tack vare läsarna de tjänar alla pengar på, så uppdatering oftare är väl det minsta de kan göra.

2009-10-12 @ 19:27:18
Postat av: Citrin

Det som stör mig mest just nu är att Kenza i vartannat inlägg hintar om hur jobbigt hon tycker det är att vara "känd" och att tjejer kommer fram på stan och vill prata och fota. Antingen håller man tyst och är tacksam - det är de tjejerna som har hjälpt till att ge henne en egen lägenhet och drior av märkeskläder. Eller så lägger man ner sin blogg om man bara ska gnälla om hur jobbigt det är; ett klick och man är anonym igen...

2009-10-12 @ 19:38:55
URL: http://citrin.devote.se
Postat av: Emelie K

Håller med om Schulman! Han är grym!



Har dock aldrig förstått mig på dessa "bloggdrottningar" eller vad de tillför världen...

2009-10-12 @ 19:51:48
URL: http://tigerbullen.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det här hör egentligen inte riktigt hit, men tänker inte vänta med att det kommer ett bra inlägg där jag kan fråga. Jag äter i stort sett ingenting, är inte pro-ana men däremot började det med att jag fick mer och mer ångest för varje gång jag åt nångonting. Så jag sökte efter pro-ana sidor där jag lärde mej att sluta äta, allt för att dämpa min ångest. Sen såg jag ju även att jag blir smalare och smalare, och nu älskar jag att se mina höft, och revben komma fram mer och mer. Men ju längre tiden går, så kan jag koncentrera mej allt mindre. Jag är lixom med på det jag ska göra, med kroppen.. Medans min hjärna inte kan tänka, eller någonting. Jag kan knappt vara närvarande när jag ska göra någonting längre. Flera gånger har jag brytit ihop och nästan gråtit bara för att jag inte kan tänka på det jag gör. Har det här med att jag inte äter att göra? Eller kan det vara någonting annat tror du?



Förlåt var inte meningen att det här skulle bli så långt inlägg men är dålig på att skriva kort. Om du vill svara så skriv gärna svar här på bloggen eller till min msn, har ingen egen blogg.

2009-10-12 @ 20:02:03
Postat av: ♥ N I G H T F A L L - Barbie outside, rocker inside.

Håller med!! Särskilt det om Schulman haha. Världshistoriens bästa blogg!

2009-10-12 @ 20:32:59
URL: http://nightfalls.blogg.se/
Postat av: Emelie K

Åh. Herre. Jesus. Amalia.



Var precis inne på "Kissies" blogg för första gången.



Jag vet inte vad jag ska säga. Jag är totalt mållös. Jag är ledsen ända in i själen. Jag har tappat en gnutta hopp på mänskligheten.



Snacka om skillnad i kvalitet på din och hennes blogg, du kan ju stava, du kan bygga upp meningar. På din blogg märker man att det är en människa som finns bakom inläggen, vad döljer sig bakom "Kissies" blogg?



Svar: Ingenting. Absolut ingenting.

2009-10-12 @ 20:35:39
URL: http://tigerbullen.blogg.se/
Postat av: tisa

wow, seriöst?! 90 000 är ju sjukt mycket pengar!

Inte ens läkare tjänar väl så mycket :O

Håller med dig, varför ska de tjäna så mycket?

2009-10-12 @ 21:13:09
URL: http://jagskakrossaatstorningen.blogg.se/
Postat av: Danielle

det är vidrigt. tänk dem som knappt tjänar 90 000 om året och som ändå sliter rövarna av sig

2009-10-12 @ 21:17:00
URL: http://syndigtbra.blogg.se/
Postat av: L I L I J A

Word, man.

2009-10-12 @ 21:36:12
URL: http://lilija.com
Postat av: Bea

Jag förstår inte ens HUR man kan tjäna på en blogg? Det är ju inte direkt ett arbete. Tycker inte ens bloggare SKA ha lön för att de skriver om sina ointressanta lön.

2009-10-13 @ 01:05:59
Postat av: Jessica

dom där tjejerna borde gå en smink kurs, för dom ser förjävliga ut! Lär er sminka er tjejer, eller låt bli, för jag lovar, ni ser garanterat bättre ut utan smink än med, med tanke på hur ni lägger på er det. ser riktigt förjävlihgt ut!

2009-10-13 @ 09:33:28
URL: http://www.jessicab87.blogspot.com
Postat av: Robin

Saken är ju den att dessa tjejer driver trafik. Jag säger inte att det är rättvist att de ska tjäna pengar på att skriva felstavade inlägg och lägga upp bilder på sig själva, men så är det. Det är marknadsekonomins paradox: du behöver inte göra någonting om du kan få någon att göra det åt dig; tusentals tjejer besöker de här bloggarna, därför får bloggtjejerna betalt för den trafik de driver.

Jag trodde du var ett stort fan av marknadsekonomi. Det är trots allt den enda formen av ekonomi där någon kan ha det så bra som du vill ha det (tjäna mycket pengar, bo i en stor lägenhet, ha dyra märkeskläder osv). Då får man acceptera dess baksida också.

2009-10-27 @ 17:21:00
URL: http://flashlights.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Om du läser exempelvis Kenzas blogg så har hon svarat på just den frågan. De sitter inte bara på sin arslet hela dagarna utan det är ju ganska mycket, exempelvis kolla igenom och svara påalla mail, gå på möten, telefonsamtal, manusövningar osv osv. För att ta Kenza som exempel då.

2010-01-13 @ 19:13:57
URL: http://finest.se/dream
Postat av: Maja

Oj, trodde verkligen inte att det var så mycket! Blondin Bella är ok med, hon verkar väldigt företagsam.

2010-09-22 @ 13:20:52
URL: http://sv.foliactive.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se