Lite frågor och svar


Cocaine Kate


Tänkte att när jag ändå sitter här framför datan så kan jag svara på två frågor jag har fått.

En fråga om varför jag länkar dom jag har under länkar:
Mest för min egen skull faktiskt. Är alldeles för lat för att ha egna favoriter, så jag använder mig själv utav mina länkar.

Två av mina nära kompisar är drogberoende. Har du nåt tips hur jag kan hjälpa dom att sluta?! Sen undrar jag verkligen om man typ sköljer näsan eller "rengör" på nåt sätt efter att ha snortat? För får man inte hål i nässkiljeväggen annars som man har sett på vissa kändisar?
Dom måste inse det själva. Jag har en vän som precis har börjat ta tag i sig själv igen och jag är så jävla glad för hennes skull. Men på något viss måste dom hamna på botten innan dom kan ta sig upp igen.
Visa dom alla negativa saker som finns med droger! Hur dom gör dig korkad, ful, fet, dålig hy, hår, aggressiv, dum i huvudet, osv.

Sedan kan jag bara säga att jag inte har något svar på den där nässköljningsfrågan. Jag har ett sår i min näsa sedan mina "snortardagar" som aldrig läker. Det är verkligen sjukt irriterande, fatta att jag går runt med ett litet "jack" i övre delen av näsborren hela tiden. Fult, och så svider det som helvete när det går upp.

Kommentarer
Postat av: DPYKM

Ett sånt sår har jag också fast jag aldrig snortat (eller tagit knark på annat sätt), jag fick det efter en rejäl förkylning XD

2009-10-20 @ 15:20:22
URL: http://dontplayyouknowme.blogg.se/
Postat av: Gabriella

Jag vill bara säga att jag känner igen mig så bra i dig. Hur man ska göra, kämpa mot friskhet eller inte. Om man kan bli frisk eller inte, vet att jag skulle klara det om jag verkligen ville. Men jag tycker om detta för mycket, för att vilja släppa anorexian helt.

2009-10-20 @ 17:05:32
URL: http://gabriiellas.blogg.se/
Postat av: Pixan

Ska urpp till Globenhelgen, har du lust mötas upp ngn gng, så jättekul om du vill höra av dig! Kramar

2009-10-20 @ 20:22:05
URL: http://pixans.blogg.se/
Postat av: Katjakaj

Puss på dig sötnos! Du är så fin!

2009-10-20 @ 21:00:31
Postat av: M.W.



Jag har en fråga:



Jah bor i Finland och skulle ville ha en scarf från Munki, skulle du kunna köpa den åt mig o skicka den? Jag skulle förstås betala den.

2009-10-20 @ 22:13:06
Postat av: jag&uns

du är smalsmalsmal, ja vill va smalsmalsmal

2009-10-21 @ 02:11:40
URL: http://jagochuns,webblog.se
Postat av: Candy

Vad brukade du snorta? =/ Jag har snortat både kokain, meph & amfetamin. Har fortfarande problem med sår i näsan efter det, och snuva & nästäppa om vartannat. Och ändå var det ett år sedan jag snortade senast.

2009-10-21 @ 03:56:26
URL: http://eyecandy.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se