Hemska föräldrar



Men... oh GOSH vad jag tycker om er. Era kommentarer värmer mer än något annat.


Såg en kommentar om föräldrar. Du är inte ensam... jag vet inte hur många gånger min pappa har slagit mig eller min mamma skrikit på mig så att jag suttit inne i mitt sovrum darrandes som ett asplöv (och ofta hungrig som ett svin, men vågar inte gå till köket för att hämta något att äta, eftersom jag är rädd att dom ska se mig som äcklig).


Så fort jag hör mamma slamra med något så stelnar jag till i hela kroppen och vill fly. Sätter mig i mitt rum, alternativt liggandes i fosterställning och väntar på att stormen ska bedarra.


Kommentarer
Postat av: Fia

Åh vad det värmar mig att du såg det. Jag som trodde jag bara var en i hela staken, en som ingen skulle lägga märke till. Det värmer mig att du beskriver mina ord (PRECIS så är det!) "och ofta hungrig som ett svin, men vågar inte gå till köket för att hämta något att äta, eftersom jag är rädd att dom ska se mig som äcklig". Den känslan känner jag just nu. Jag darrar så hungrig jag är, har endast ätit frukost. Annars har jag suttit hungrig i fosterställning med mini datorn i famnen och väntar på någon form av "efter stormen" känsla. Något som jag känner aldrig kommer ske. Jag är rädd men jag vågar inte visa mig såhär rädd och äcklig inför min far, han kommer känna vinst och jag kommer få känna att jag har förlorat.



Åh. Du är som en syster nästan (utan överdrift). I can feel you, and it kind of feels like you can feel me too. Big love and hugs

2010-04-04 @ 01:28:52
Postat av: L.

Fattar inte varför du inte flyttar hemifrån?

2010-04-04 @ 10:34:10
Postat av: C

I feel with you <3 en av anledningarna till din ätstörning?



läser din mamma din blogg? hur reagerar hon på sånt här isf? känns det inte jobbigt ifall hon läser?

2010-04-04 @ 10:58:04
Postat av: maria

Är du helt svensk?

2010-04-04 @ 12:17:53
URL: http://naamans.blogg.se/
Postat av: Nina Fors

Hej, jag tycker att du bör söka hjälp. jag har förljt din blogg länge nu och ett tag kändes det som att du var på väg tillbaka. jag vet att det är lättare sagt än gjort men, försökt ta tag i dig själv. du har alla förutsättningar i världen, möjligheter att göra vad du vill! ta vara på ditt liv. du kan forma det hur du vill :) glömm inte det!

sök hjälp. du måste göra det.

2010-04-04 @ 14:39:26
Postat av: Anonym

jag ser verkligen upp till dig, fortsätt kämpa. You rock girl!

2010-04-04 @ 16:48:35
Postat av: amelie

Du representerar modighet! Du är verkligen imponerande stark och en bra förebild.



Var rädd om dig fina.

Kram

2010-04-04 @ 17:52:57
URL: http://amstrams.blogg.se/
Postat av: Boobla

Usch, jag förstår precis vad du menar. När jag bodde hemma var det alltid jag eller min syster som fick ta smällen när min mamma var arg, oavsett vad hon var arg på.

2010-04-05 @ 00:18:32
URL: http://boobla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se