Who the fuck cares about Pakistan?



"
‎16 Million people in Pakistan need our help, they are facing a worsen crisis than the Tsunami and Haiti earthquake combined -make a donation where you can!"

Are you fucking kidding me?

Okay. Så här är läget. Thailand + Haiti är båda turistställen. Soliga, fina stränder, goda drinkar och ödmjuka människor.

Pakistan är känt för sina terrorister, sina galna, skrikande, pyjamasklädda, kvinnoförnedrande män. Som alla springer runt och sjunger "insh Allah!" samtidigt som dom självmordsbombar och tror att Gud verkligen finns och hans högsta önskan är död åt alla amerikaner och alla som är annorlunda. Dom bygger kärnvapen och tror på allvar att världen ska tycka att det är okay. Dom skapar krig för att någon hög politiker nyser i kyrkan, vilket är en synd.

Såg en dokumentär nyss, om Irak. Dom intervjuar en man som svarar på frågan om kärnvapen:
"Varför världen inte vill att vi ska ha kärnvapen? För att vi är ett land som är på väg upp!!! Vi är ett hot mot världen, för vi utvecklas snabbt och vi är ett bra land! Dom är rädda för oss!"



Nej, din inbilska muslimjävel. Folk vill inte att ni ska ha kärnvapen för att ni kommer använda dom HELA tiden, för ni krigar så fort någon säger "din mamma". Folk ÄR rädda för att ni kommer skapa ett tredje världskrig.





Och sen undrar politikerna varför Sverigedemokraterna är på väg in i riksdagen. DÖH, dags att vakna upp?

Kommentarer
Postat av: Jamila

Fördomar tjejen, fördomar.

Folket drabbades av en stor jordbävning och de är dina medmänniskor, någons mamma, syster och bror.

Att dra alla människor i Pakistan över en kant är inte OK, men jag tror att du lever mycket i din värld. Öppna ögonen och se.

Självmordsbombningar är mycket tragiska och gjorda av osäkra individer, enligt Islam är självmord och mord STRÄNGT förbjudet.

Nej Mellanöstern gillar inte USA för att det har varit på den arabiska halvön i säkert 30 år, eftersom länderna i mellanöstern har gott om olja är alla länder beroende av dem, speciellt USA och de gör intrång på dem länderna för att få tag i olja. Alla män är inte kvinnoförtryckare i mellanöstern, kvinnosynen i världen överlag är väl dålig... Irakiern var ju bara korkad, inte OK för NÅGOT land att ha kärnvapen.



Sverigedemokraterna är ett parti byggt på fördomar, hat och okunskap, invandrare bidrar enormt i samhället.

Jag hoppas att du lär dig att se förbi fördomar och upptäcka världen med en human människosyn.

Men man måste älska sig själv innan man älskar andra och det gör du inte.

Jag hoppas att du blir frisk en vacker dag, att du har modet att kämpa för livet och att du upptäcker att du är VACKER, börjar leva hälsosamt och att du inte dödar dina känslor och behov en efter en.



KRAMAR från pakistaniern som försöker bli frisk från ätstörningar.

2011-04-26 @ 21:08:06
Postat av: Anonym

Din äckliga anorextiska idiot... Sluta hata oskyldiga människor och ta tag i ditt tragiska liv.!!! En människa med din sjukdom har inget i huvud!

2012-02-09 @ 00:01:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se