Bruten nagel VS thailändsk gatupojke

Men för i h*lvete. Skärp er, på riktigt.

Många av er förstod vad jag menade i inläggen längre ner. Men för er som fortfarande är så tröga och inte förstår ska jag göra det i punktform:

1.) Det ÄR synd om gatubarnen i Afrika.

2.) Det är INTE synd om min tjejkompis som inte hade något att sätta på sig i fredags och därför ville "ta liiiiivet av sig".


Lär dig läsa innan du kommenterar. För att utveckla det hela så att ni förstår: det är synd om folk som blir våldtagna framför sina familjer och sen blir tvingade att skjuta ihjäl sin lillebror. Det är synd om unga pojkar som måste prostituera sig för att försörja sin familj.

Men kom fan inte och säg att det är synd om dig för att du inte har en pojkvän, för ärligt talat, om du tycker synd om dig själv för det... det finns viktigare saker i livet än att ha en pojkvän.

Kommentarer
Postat av: becky

En del människor klagar alldeles för mkt. Dom vet fan inte hur bra dom har det!

2010-02-01 @ 16:07:58
URL: http://becky84.bloggagratis.se
Postat av: anne

hycklare



du går ju under utan pojkvän

2010-02-01 @ 17:00:05
Postat av: Mikaela

Förstår inte heller riktigt hur folk missförstår dina inlägg..de vill väl inte förstå, kanske de gillar att tycka synd om sig själva? Ja, eller något..

2010-02-01 @ 18:14:31
Postat av: Matilda

Är det inte du som blir trött på folk som säger åt dig att sluta klaga och må dålig för att dom undrar vad du egentligen har att må dåligt över? Nu gör ju du exakt samma sak. Du har ju sagt flera gånger att man inte kan jämföra smärta? Plus att vad vet du om hennes problem? Hon kanske mår precis lika pissigt som du bara att hon PRECIS SOM DU inte pratar om det. Istället kanske hon klagar över småsaker när det egentligen finns en bakomliggande ångest?

2010-02-01 @ 18:19:59
URL: http://blondfan.blogg.se/
Postat av: Nossie

Gud vad irriterande det är när folk drar förhastade slutsatser! Kan folk inte få vett i skallen och lära sig lyssna/läsa noga innan de säger korkade saker som inte stämmer.



Och jag irriterar mig också på folk som gnäller över sina liv så fort något litet går fel. Det är inte hela världen! Det finns folk som har det SJUKT mycket värre. Som ditt exempel; fattiga, föräldralösa barn i afrika.

2010-02-01 @ 18:56:22
URL: http://nossielife.blogg.se/
Postat av: Sofia

ÅÅH blir typ irriterad på alla idioter där ute som är trångsynta och inte förstår vad du menar - för mig är det glasklart!

Dessutom håller jag med dig. VAD är det med folk? åååh.

2010-02-01 @ 19:14:34
URL: http://passthison.webblogg.se/
Postat av: Matildas - Memoarer om hästar och sån't!

Man får försöka se saker ur andras synvinkel och sen försöka bedömma själv vad som är värt att uppmärksamma och inte.



En bruten nagel, att inte veta vad man ska ha på sig, att man har en dålig hårdag, skulle i alla fall inte jag ge någon som helst uppmärksamhet mer än kanske "vad synd" eller något.



Håller hur som helst med dig.



2010-02-01 @ 20:20:03
URL: http://lillabosgarden.blogg.se/
Postat av: JoHanna

Det är också synd om människor som inte tar tag i sina liv och sig själva, gnäller på och om människor i sin omgivning (sina vänner?!) och sedan skyltar med sitt tragiska livsöde, som de tror att de är "drabbade" av och att de själva inte har någon som heeelst del i hela händelseförloppet.



Känner Du igen Dig...?

2010-02-01 @ 20:31:48
Postat av: missmartini

klart man kan tycka synd om sig själv... Vi kan inte tänka på hela världen ????? Vi måste ju leva i nuet liksom... I vår del av världen , och så kan man hjälpa till också såklart... Men tycka synd om sig själv för småsaker får man faktiskt göra ibland!

2010-02-01 @ 21:56:05
URL: http://thisismartini.blogspot.com
Postat av: SOPH

Jävla trögge Kissie på G? Jag palalr inte med dig och din blogg snart mer =S Förstår du inte att alla människor kan ha olika typer av problem, det är hur dom ser på sitt problem. är det ett problem för henne.. Well then LET HER?



ditt problem är att du har anorexia och du har själv sagt HUR många gångar som helst man inte ska jämföra det med något. Så om din vän nu har problem med en kille hon inte har., gå då säg det till henne istället att det fan inte är något problem istället för att skriva i din ANOREXIA (är den ens det längre?) blogg... Åh. Fan vad du har blivit körd. Ät istället så du blir smartare.. Kunskap är makt. Du har INGEN makt, pga all närings brist. Tröggt..



Och jag skiter väl i om din vän vill ha pojkvän elelr inte, jag läser om din väg tillbaka till verkligheten (ja, för du kan inte neka det. Ditt liv nu är inget verkligt liv.)

2010-02-01 @ 23:10:21
Postat av: ejje

Jag tycker absolut inte att det är synd om någon som inte hittar nåt att sätta på sig. Det låter dumt om man ska hålla på och jämföra vem det är mest synd om. Men dom som inte har varit tvugna att skjuta ihjäl sina familjer, har väl aldrig legat så långt ner på "skalan". Då kanske att inte ha någon pojkvän känns skithemskt, eftersom det är de värsta för dom.

2010-02-01 @ 23:27:28
URL: http://fenixsmart.blogg.se/
Postat av: E

Pretty clear,

2010-02-01 @ 23:51:26
URL: http://therockyellen.blogg.se/
Postat av: Nina

Tycker det är helt Sjukt att du måste ta upp det en tredje-fjärde gång. Vem i HELVETE är det som är så trög? Personen/personerna borde strypas. Herregud..

2010-02-02 @ 13:04:50
URL: http://ninamariashantika.blogspot.com
Postat av: Anonym

Vet du vad ditt problem är? du jämnför olika smärtor. Som du skrev i ett inlägg att man inte borde. Du säger att du har det jobbigare, men det spelar ingen roll. Ifall någon är ledsen för en skitsak så låt dom vara det. Alla har rätt till att tycka olika saker är jobbiga. Det finns folk som har det lättare än dig, och folk som har det svårare. DU har rätt att vara ledsen för dina problem, du ska inte behöva känna att dina problem är mindre viktiga för att tusentals människor dör varje dag. Likadant ska inte någon annan behöva känna sig mindre viktig. Det finns alltid någon som har det värre. Det betyder inte att man inte ska få lov att må dåligt.

2010-02-02 @ 15:20:22
Postat av: Anonym

Totalt random fråga, använder du löshår?

2010-02-02 @ 15:33:03
Postat av: jennie

är det skadligt att bara äta ett mål per dag? tänkte bara hur du isf klarar dig. Har inlett 1 mål om dan med min kompis, vi ska klara oss tills juni på det. Redan vid den här tiden utan mat börjar iaf jag få darrningar känna mig yr osv. Är det för att kroppen har svårt att ställa om sig till et såpass lågt kaloriinnehav eller bara rent skadligt?

2010-02-02 @ 16:55:57
Postat av: Anonym

Varför ska du och din kompis klara sig på ett mål per dag måste jag fråga till dig som kommenterat det ? ät bra med grönsaker och ´proteïner occh träna kommer du få en kropp som blir fin och håller i stället för en trasig kropp, trasiga naglar, ful hy och tre hårstrån på huvudet... tänk på vad ni ger er in på.. och ens ställa den frågan till en blogg som drivs av en tjej som försöker komma ur det ? väntar du dig ett svar, helt ärligt ?

2010-02-02 @ 23:55:52
Postat av: Isa

Åh, dina läsare irriterar mig! Det verkar som om de gjort någon typ utav sport av att missförtå vart enda ord du skriver. Ätstörning är inte heller synonymt med korkad, blåst, dum, ointelligent som de så gärna påstår.



Ätstörningar är en psykisksjukdom/beroende. Att byta ut ordet mot exempelvis alkoholist, fobiker eller damp kan ibland ge nya perspektiv.

2010-02-03 @ 01:05:08
URL: http://everydayfrometheinside.blogg.se/
Postat av: Isa

Jag skulle sudda, då jag råkade skicka. Jag lovar: det var på grund utav att jag är klantig! (inte pågrund utav näringsbristen)

2010-02-03 @ 01:07:16
URL: http://everydayfrometheinside.blogg.se/
Postat av: Elin

Jennie, ja det är väldigt farligt att bara äta ett mål om dagen alltså bara rent skadligt. Om det är så att du skulle fortsätta med ditt hälsofarliga beteende fram till juni så tro inte att du kan sluta då. Anorexian kan ta över ditt liv snabbare än så och när juni månad kommer kontrollerar den redan ditt liv totalt. Tro mig har sett många exempel på tjejer som är missnöjda med sin vikt och figur som rasar i vikt på bara ett par månader och sedan är de fast i ett fängelse som bara kan beskrivas som ett helvete. Blir ledsen om du på allvar tänker sådana tankar. Kanske borde du söka hjälp? Om du vill (och inte redan är underviktig, BMI under 20) gå ned ett par kilo så snälla börja med en icke skadlig bantningsmetod.

2010-02-03 @ 14:11:08
Postat av: Anonym

Inte dåligt vilken moraltant-diskussion det blev i kommentarerna.

2010-02-04 @ 17:34:03
URL: http://anaaddict.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se