Tankar just nu.

Nu gråter jag... igen. Jag har katten bredvid mig, och jag borrar in näsan i hennes päls.

Jag är så besviken. Jag är trött på andra människor som sviker en hela tiden. Det gör så ont.


Nu åker whiskeyn fram. I hate my life

Kommentarer
Postat av: liv

inser du inte att du måste påverka ditt liv själv paris? du är en grym, stark, inspirerande tjej men du ser dig själv som ett offer. inse att det är du och bara du som kan vända på ditt liv. du har det förjävligt, jag vet hur det är (även om vi säkert inte har exakt samma erfarenheter) och jag fattar att du är helt orkeslös men ser du mönstret du fallit i? du lever dig in i rollen som världens plågsammaste människa och som att du inte kan göra nått åt saken.. jag säger inte att det är en enkel match men du måste tro på att du kan! jag tror på dig.

2010-02-06 @ 00:42:36
Postat av: Maj

Jag kan tänka mig att du har haft det jävligt tufft. Men det känns samtidigt som du slösar en jävla massa tid på att inte göra någonting. Önska bara du slapp allt detta..



Men du kanske ska börja ändra inställning och inte leva kvar i allt förflutna? och uppfyll dina drömmar, skapa dig ett liv. Be Gud om hjälp, vad som helst. För ibland känns det som att du sitter hemma och "Tycker synd om dig själv" när du aktiv kan välja bort alkoholen, vara med vänner.



Du och jag har haft en liknande uppväxt, och jag känner igen mig i dina känslor. men jag skulle ALDRIG kunna låta det onda övervinna.. Det är väl skillnaden, jag har en helt annan slags drivkraft än vad du har.



Lycka till och fortsätt kämpa, åt rätt håll!

2010-02-06 @ 01:05:35
URL: http://majjohansson.blogg.se/
Postat av: cinnamon

Djur kan vara ena riktiga snuttefiltar. Det vet jag av erfarenhet. Jag har hund och han är inte främmande för att pussa bort tårar oavsett om det är dag eller natt..

2010-02-07 @ 09:55:32
URL: http://cinnamonjournal.blogg.se/
Postat av: jasmine

skulle verkligen vela ha din hjälp,

är 13 år, och börjar redan må otroligt dåligt, slutat äta, och har blivit överfallen.

tänkt om jag kunde få något litet tips av dej?

riktigt svårt just nu..

2010-02-07 @ 13:47:36
URL: http://jasminepiltan.blogg.se/
Postat av: Anonym

Har följt din blogg i lite mer än två år men har aldrig riktigt "vågat" skriva till dig. Det här är ju ett ganska gammalt inlägg men jag känner precis som du gör. Orkar verkligen inte med människor som bara sviker en gång på gång. Människor som man efter många om och men faktiskt börjat lita på, och som sedan hugger en hårt i ryggen när man som minst anar det. Vet inte varför jag sitter och beklagar mig till dig, antar att det är för att jag är helt ensam nu och för att det på något sätt känns som att du om någon skulle förstå. Låter ju säkert helt sjukt men det känns som att jag känner dig bara för att jag har följt bloggen så länge.. Hoppas att du inte tycker att jag är dum i huvet! Önskar dig all lycka i världen!

2010-02-09 @ 17:23:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se