Très, trés, TRÈS bloggning aujourd'hui



Gårdagen spenderades med feber och stirrande i taket med tummen i munnen
. Antar att jag får skylla mig själv för att satt i mig nästa en flaska rödtjut.

Idag har jag inga planer alls, så idag blir det en massa bloggning! Jippie!


Kommentarer
Postat av: Anonym

très motsvarar engelskans 'very', så titeln är väldigt konstig. rätt skulle vara beaucoup, vilket motsvarar engelskans 'much'!

2010-02-27 @ 10:33:03
Postat av: Johanna

Happ happ... Men kul med bloggning i alla fall!

2010-02-27 @ 10:44:30
URL: http://hallplatslyckan.blogg.se/
Postat av: Emelie

(Går inte att posta kommentarer till inlägget om din Fb-"vän")



Personen i fråga kanske aldrig har hört talas om att hålla uppe en fasad för människor man känner. Man kan skriva allt i en anonym blogg. Där skriver man hur man verkligen mår, där finns (förhoppningsvis) ingen som vet vem man är. Man slipper alltså förklara sig om någon frågar varför man skrivit som man gjort.

Man kan inte skriva sådant på Facebook, där håller man upp en fasad istället, fokuserar på vad som varit bra under dagen.



Och som jag har förstått det så har du ju många ytliga vänner i överklassen, det är ju just de som har mage att skriva just som hon/han gjorde. Jag hade en vän när jag var liten som spred rykten om mig, pratade om hur dålig, ful, töntig jag var. Varför? Jo, för att hon skulle verka bättre själv. Tror att den mentaliteten sitter kvar hos vissa personer, speciellt de som får lära sig att de är "bättre" än andra människor. "Så länge jag hackar ner på henne så är det ingen som lägger märke till om jag har några fel". Efter ett tag sitter det nog helt enkelt i benmärgen och de gör det utan att fästa någon tanke vid det.



Håller med dig, det är synd om personer som det exemplet. De måste ha väldigt sura och bittra liv om allt de gör är att störa sig på andra människor.

2010-02-27 @ 12:12:46
URL: http://adeeperlook.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se