Frågestund?

Ska vi inte ta och ha en liten frågestund nu? Nu till... klockan åtta.

Jag har så himla tråkigt. Skriv i kommentarsfältet till det här inlägget så svarar jag där!

Kommentarer
Postat av: Ronja

hur går det nu? det känns som att bloggen inte handlar så värst mycket om din sjukdom längre utan mer.. vardagsbetraktelser och sånt.

2010-07-19 @ 18:56:47
URL: http://ronjaengberg.blogg.se/
Postat av: Anthus

När du tänker på framtiden, hur ser den ut?

2010-07-19 @ 19:05:00
URL: http://myalcoholiclife.blogg.se/
Postat av: Paris

Ronja: jag tror att det beror på att jag mår så himla mycket bättre nu! Jag är långt ifrån frisk och vägrar gå upp i vikt, men jag umgås mer med andra människor och gör det jag vill göra, utan att låta sjukdomen hindra mig alltför mycket.



Tycker du att det är dåligt att den inte handlar så mycket om det längre?



Anthus: Ljus, faktiskt. jag börjar äntligen ta tag i mitt liv och påverkar det i den riktning jag vill att det ska gå!

2010-07-19 @ 19:08:18
URL: http://myanalife.blogg.se/
Postat av: R

Kan du tippsa om några bra filmer med ätstörningar som innehåll? :)

2010-07-19 @ 19:14:18
Postat av: C

Tror du, att du någonsin kommer att avslöja vem du är? Jag är så himla nyfiken! Puss och kräm (:

2010-07-19 @ 19:27:58
URL: http://drivingmeinsane.blogg.se/
Postat av: Ayla ♥ Catpaw

Haha, jag börjar undra lite, du verkar ibland ha rätt mycket ADHD-symptom?



Visserligen förklaras ju det mesta givetvis av din ätstörning, men du har aldrig kollat upp om du kanske har någon underliggande ADHD-problematik?



För även om din uppväxt varit väldigt ordningssam och rutinerad (till skillnad från min vilket lämnat mig med oerhörda problem med att kunna hålla ordning och fungera utefter rutiner och även förmågan att ens kunna skapa dessa) så känner jag så jävla ofta att jag kan relatera till mycket av det du skriver.



Särskilt t ex det du bara något inlägg sedan nämnde apropå socker- och ämneskänslighet, ochhhh t ex hur du beskriver att du kan få panik över småsaker, fastnar på detaljer, har ett sjukt känsligt och labilt humör utan min medicin, fastnar i tankefällor (t ex en stor tankefälla för mig är t ex när det gäller att ha närvaro i skolan - missar jag en lektion på måndag så känner jag att dagen redan är "förstörd" och missar nästa lektion osv., sedan nästa dag känner jag "men jag missade måndagen, nu är hela veckan förstörd" och då får jag extremt mycket ångest och missar lätt hela resten av veckan och känner att jag vill göra en "nystart på måndag" och så går det on and on and on vilket sätter riktigt grova käppar i hjulen för mig), har riktigt låg stresströskel, får infall och bränner lätt ut mig, utebliven "belöning" när jag gör något "bra" (typ "jaha ja nu har jag gjort något ALLA andra ändå gör per automatik och det tog mig skitlång tid... yippiiee", medan en annan person känner "yes nu var jag ordentlig och städade, nu förtjänar jag fantamig ett biobesök!" - teorin kring detta handlar mycket om signalämnen och deras betydelse för motivation och hjärnans belöningssystem och dylikt), känslan av att konstant tappa kontrollen/inte vara i kontroll över sitt liv eller sig själv, konstant behov av stimulans, konstant rastlöshet varvat med bottenlös utmattning, grova sömnstörningar, spändhet, frustration, svartvita känslor (inte tankar, iaf inte i mitt fall... det växlar mellan att man har all potential i världen och att man är oerhört talangfull och bra, och mellan att man är usel och inte har någon framtid och inte gör någonting med sin talang ändå och kastar bort sitt liv).

Ja MASSOR! Alla har väl detta i någon mån men skillnaden ligger i när det börjar bli handikappande och hindrande, särskilt när det gäller så många olika saker som tillsammans blir ett stort oöverklivligt berg.

Blahbalhbaglagfdfkgdkfgj jag kan fortsätta i evigheter, but you get my drift. ^^



Jag har även fått höra från psyket att många som har ADHD utvecklar ätstörningar (det var därför de vägde mig varje/varannan vecka och tog blodtryck och puls på mig). :P



Nu brukar jag ju dra paralleller om allting till ADHD men hmja så blir det väl om man har det och i grunden bara har sig själv och sina tankar och sin egna funktionsförmåga att utgå ifrån haha. :D

2010-07-19 @ 19:33:39
URL: http://ayla.blogg.se/
Postat av: Ayla ♥ Catpaw

Sedan undrar jag också om även du tycker att många med ätstörningar lägger alldeles för stor vikt kring själva vikten?

Jag väger lika mycket som när jag började på min concerta just nu och ändå säger folk man inte träffat på länge (just på sommaren träffar man ju många man inte brukar umgås med/socialisera med generellt för att man kan festa utomhus och sådant vilket inte riktigt är lika enkelt eller självklart på vintern) att jag ser sjukt mycket smalare ut och i vissa fall utmärglad ut och säger att jag har gått "ner i vikt" (vilket jag inte ens har haha) och tror inte på mig förrän jag säger att jag kan ställa mig på vågen om de vill kontrollera att jag det jag hävdar är sant. :P

Liksom, om mitt mål hade varit att väga 45 kilo "för att det är smalt" så hade jag ju knappast tagit till mig att jag ser skitsmal ut eller tyckt att jag ser "tillräckligt" smal ut i spegeln eftersom "vågen inte visar det".



Men eftersom jag tänker tvärtom så är jag istället "men vadfan, vågen visar ju att jag är normalviktig trots att folk kommenterar och tror att jag är sjuk, varför ser jag inte ut att väga normalt?"



Jaja blahblahbalh sorry, fast du är kanske van vid mina occasional "wall of text crit"-texter från mig vid det här laget haha. XD

2010-07-19 @ 19:33:55
URL: http://ayla.blogg.se/
Postat av: Ronja

ja på ett sätt. det är ju trots allt en "anorexia-blogg", så även om du mår bra så vill man liksom veta hur processen går, eller hur man ska säga. haha.

2010-07-19 @ 19:35:04
URL: http://ronjaengberg.blogg.se/
Postat av: frida

* Varför började du svälta dig?

Var det för att du tyckte att du var tjock, eller var det ett rop på hjälp och uppmärksamhet?



*Hur länge har du haft ätstörningar?



*Är du nöjd med ditt utseende, alltså ansiktet?



Kramar!

2010-07-19 @ 19:36:46
URL: http://itisfrida.blogg.se/
Postat av: Susann

Hur många kcal lever du på nuförtiden? Eller har du slutat räkna dem?

2010-07-19 @ 19:45:36
Postat av: Anonym

Hur mycket väger du och hur lång är du?

2010-07-19 @ 19:48:47
Postat av: b

ska du bli modell igen? isåfall kan du väl skicka iväg ett mejl till mig om du ska resa med modellandet, paris eler milano, new york eller allt var man åker! Jag reser nämligen en del med mitt jobb(om man kan kalla det jobb ;)), men hatar de ensamma dagarna i början. :) Men du kankse inte borde böja modella igen vid närmre eftertanke... åååh hoppas hoppas att du snart blir bättre!!! vills å gärna lära känna dig, det suger. haha. o vad fan var det so var kul med det? eller är det bara jag som är uttråkad...? i think not. massa kramar till diiig

2010-07-19 @ 19:50:17
Postat av: sandra

vad var det som fick dig att vilja bli överdrievet smal? eftersom att du ändå verkar trivas med dig själv med familj, pojkvän mm och sen medger du själv att du är hyffsat populär. har du fått klagomål över din kropp så att du då tänkte att du ville bli smalare?

2010-07-19 @ 19:53:08
Postat av: Paris

Okay Ayla, det där var läskigt, ALLA symptom stämde in på mig!! Men nej, jag har aldrig blivit utredd, ska kanske göra det nu. Det vore ju kul att veta :)



Hahahaha! Jag älskar dina kommentarer Ayla, det vet du! :) och ja, alldeles för många hänger upp sig på vikten. Jag är mer benägen att ta till måttband, men innan dess vägde jag mig typ var femte minut. innan och efter mat, innan och efter toalettbesök, innan och efter träning... ja, du fattar :P



ronja, jag ska försöka tänka på det :) bra med konkreta tips!



frida: jag tyckte att jag var tjock, fet, ful, äcklig och värdelös. Jag hatade mig själv med sådan intensiv glöd att jag inte ville äta för att bli tjockare och fulare och äckligare. Jag beundrade dom som lät bli att äta, tyckte att dom var starka och beundransvärda: jag ville själv bli en stark person som kunde stå över mänskliga behov.



tja, man kan väl säga att det kom runt 13 - 14, men slog in på allvar när jag var 17.



Jag kan faktiskt bli förvånad när jag ser foton på mig själv. Jag tror ju verkligen att jag är ful, och blir alltid lika förundrad när jag ser mig själv - jag är ju faktiskt inte så ful, jag är ju nästan vacker!



Susann det är lite olika. men runt 1000 - 1500. ibland mer, ibland mindre :)

2010-07-19 @ 19:55:14
URL: http://myanalife.blogg.se/
Postat av: sandra

går man inte lättare ner i vikt ifall man äter lite och fler mål om dagen? och tränar. ifall man inte äter får det väl motsatt effekt, för då sparar kroppen all fett/mat du äter för den vet att det dröjer till nästa gång. då går man väl upp istället eller?

2010-07-19 @ 19:55:19
Postat av: sandra

Jag skulle gärna vilja veta hur lång du är och vad du väger? =)

Hur mycket tror du att jag skulle kunna gå ner på en månad och jag nästan inte åt något alls? Typ att jag skulle äta var 3e dag eller nåt. Är nyfiken, undrar bara vad du tror?

2010-07-19 @ 19:59:01
Postat av: L

hur många år har du varit sjuk i?

har du alltid bott där du bor?

hur många länder har du besökt? :)

2010-07-19 @ 19:59:25
Postat av: Paris

Anonym: jag är runt 175cm lång och har ingen aning om vad jag väger. har ingen våg eller måttband. under 50 iaf.



b, jag har funderat på det! :P det vore kul, mycket nya människor och mycket resa. dock mycket utseendehets... hm. jag ska ta nya bilder i veckan och skicka in till min gamla agentur, vi får se hur det går! Vad jobbar du med ? :)



sandra härlig fråga. jag tror att det handlar mycket om hur jag är uppväxt. jag växte upp med en kusin som är jämngammal och vi jämförde jämt våran vikt. pappa var sportfreak. jag hatade bulan på magen när jag gick i fyran och brukade göra sit - ups i en timme varje kväll. det var först när en kille berättade att han tyckte att jag hade snygg kropp som jag reagerade. "Jag + snygg? HELL NO."



jag har lärt mig utnyttja att folk tycker om mitt utseende - men det betyder inte att jag är nöjd själv.



sandra, jag vet att jag själv går ner mer i vikt när jag äter än när jag inte äter. man håller ju förbränningen igång! Häromdagen åt jag till exempel en RISIFRUTTI och kände mig andå svimfärdig efteråt. att svälta / fasta kanske känns bättre, men du går ner bättre när du äter :)

2010-07-19 @ 20:02:22
URL: http://myanalife.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hur går det med pluggandet då? Du nämner det nästan aldrig...När åker du till USA? Hur går det med boyfriend?



Kramar =)

2010-07-19 @ 20:08:00
Postat av: Paris

sandra: är runt 175 cm lång och skulle gissa att vikten ligger på kanske 46 - 47 (ton).



tja, det var ju så JAG gjorde, men jag tränade ju varje dag också. sen tror jag inte att du skulle orka, du skulle antagligen hetsäta minst ett par, tre gånger. så kanske MAX 3 - 5 kg. och det är ju ändå mest vattenvikt = du kommer gå ner samma kg i FETT om du äter nyttigt och tränar ordentligt i två månader.



L, nu bor jag ju hos en kompis, men jag bor där jag är uppväxt, så ja :)



år: snart åtta år. "allvarligt" sjuk i snart fem.



länder: oj!! nästan alla i europa. längst bort är dock kanarieöarna, och jag vill verkligen åka till Thailand! och i höst blir det USA. Jag betar av dom, långsamt men metodiskt ;)

2010-07-19 @ 20:08:06
URL: http://myanalife.blogg.se/
Postat av: Paris

Anonym, pluggandet har gått bra! nu är det ju sommarlov dock och jag kommer ta minst ett års uppehåll, för USA. Jag kommer att åka i perioden sept - nov, någon gång där :)



Boyfriend går det bra med, vi har paus ifrån varandra men vi är helt klart varandras soulmates, så jag vet att vi kommer hitta tillbaka till varandra.

2010-07-19 @ 20:11:28
URL: http://myanalife.blogg.se/
Postat av: Paris

FÖRLÅT C + R, jag missade era frågor!



C jag tror att ni kommer fatta. Jag lovar att ge er ett sign :)



R, bra idé, jag lovar att göra ett inlägg om detta!

2010-07-19 @ 20:14:12
URL: http://myanalife.blogg.se/
Postat av: Ella

Hej!

Har lite frågor om din hobby: Hästar.

Hur många har du? Rider du dem själv? Om inte vem gör det då? Hoppning/dressyr? Vem tränar du för? Vilken nivå? För mig är det hästarna som får mig att överhuvudtaget äta, måste för deras skull, måste för att orka rida, träna och så...håller mig precis på gränsen för att få göra detta. Har du haft ridförbud/rörelseförbud?

2010-07-19 @ 20:16:22
Postat av: Ayla ♥ Catpaw

Haha jaa, kanske därför jag känner igen mig så mycket i det du skriver och fortsätter komma hit konstant haha XDD visserligen förvärrar ju en ätstörning alla sådana symptom och skapar dem också, men frågan är ju om du haft mycket av det redan innan anorexin? ;o

På massa Wikipedia-sidor står det att anorexia nervosa är komorbidt med ADHD också. O.o



Och ouhh thank you! :D

Haha jo, min bästa vän har givetvis utvecklat en ätstörning trots att jag varit på henne som fan apropå hennes sätt att tänka på och okunskap om näringslära och hur kroppen fungerar osv. :( Och hon är helt inne i det med "NEJ JAG SKA INTE ÄTA IDAG, JAG HAR GÅTT UPP 2 KILO SEN IGÅR!!" så att man blir helt +facepalm+.

Borde väl kanske också be henne jämföra sitt midjemått och bystmått osv. med olika modeller så skulle hon kanske fatta att hon faktiskt är jävligt smal ändå. :P



Nu är jag inte HELT hundra på det här så jag kan ha fel, men som jag har fått för mig så:

Man går ner i vikt på båda sätt, kroppen "sparar" inte fett/mat utan istället så saktar förbränningen ner. Man bränner mer "fett" om man inte äter men oerhört sakta för det är det kroppen "sparat", äter man däremot ofta (eller ja, överhuvudtaget) så förbränner kroppen mycket mer och sparar eventuellt överskott.

Den bästa anledningen till att äta lite men ofta är så att blodsockernivån och dylikt håller sig jämn över dagen vilket har stora fördelar, inte minst för humöret, men även för att slippa gå runt och vara hungrig och trött. :P

2010-07-19 @ 20:38:53
URL: http://ayla.blogg.se/
Postat av: Ayla ♥ Catpaw

Duu! Kolla vad jag hittade! :O

http://www.parenting.com/gallery/Child/Famous-People-with-ADD-or-ADHD

Paris Hilton är med bland annat!

2010-07-19 @ 21:41:10
URL: http://ayla.blogg.se/
Postat av: Paris

Ella: 3. två unga som står på utbildning hos en lovande ung ny företagare. och en "läromästare", som vi köpte när han var 14.



Dressyr. Jag har tävlat tom St George och blivit placerad.



Jag är likadan!!! Om jag inte får rida blir jag galen och grymt deppig, så försöker alltid äta så det precis räcker för att orka.



Och ja, jag har blivit satt i en jäkla rullstol och blivit fråntagen rätten att röra mig. Sjuka jävla värld.

2010-07-19 @ 22:17:18
URL: http://myanalife.blogg.se/
Postat av: Paris

Ayla: hahahahah du är så himla rolig. jag dör :D

"så man blir helt -facepalm-". Sjukt klockrent!!!



jag brukar bli trött och hängig av att inte äta, men när jag äter känner jag mig svimfärdig. det svartnar för ögonen bara jag rör mig. så jag vet att jag går ner mer i vikt när jag äter än när jag inte äter, men att jag blir på bättre humör än när jag inte äter alls. = jag går ner mer i vikt av att äta och blir trevligare att vara med än när jag inte äter.

2010-07-19 @ 22:27:46
URL: http://myanalife.blogg.se/
Postat av: Ayla ♥ Catpaw

Men det är sant! Och då får man massa GNÄGGNÄGGGG tillbaka. Till slut får man fram det man vill säga (för att man har rätt och det man säger är sant), men det fäster sig ju aldrig. Bläärgh.



Aha, har det kanske med blodsockret att göra? Eller är det att systemet sätter igång och tar all energi? :O

T ex när jag äter mycket så hamnar jag lätt i "paltkoma" som min pojkvän så snyggt uttrycker det (riktigt användbart ord!). Man blir helt sömnig och däckig och utmattad och uäähh både skönt men även jobbigt beroende på när det sker haha. Men helt enkelt att kroppen koncentrerar sig på att bryta ner maten eller något och stjäl energin. :P



Haha jag har också märkt det, typ "ouh väger jag så mycket? jamen vad bra då behöver jag nog inte oroa mig. eller jo för jag äter ju skitkasst men aja hoppas jag inte faller ner död än", sedan äter jag abnorma mängder (t ex för att jag inte tagit concerta men har massa mat tillgängligt), väger mig någon dag senare och bara "vaaaa men varför går jag ner i vikt det här är inte bra jag ska inte gå ner :(". XD

Men ja, är väl mest för att man bara sitter stilla och inte gör någonting och inte fungerar när man ätit för dåligt ett tag haha. Ingenting som är igång i kroppen och bara ett dåligt lager av fett som förbränns übersakta för att hålla hjärnan igång i slow motion. XD

2010-07-19 @ 22:50:29
URL: http://ayla.blogg.se/
Postat av: sofia

varför bryter du inte med ditt liv och börjar om någon annanstans där du kan bli den du är, inte den du förväntas vara? du har en chans att leva, men jag tror inte att den finns i stockholm. inte i det livet du verkar ha nu.

2010-07-20 @ 00:14:59
Postat av: C

Haha, okej! Bara en fråga till! Är du en person som man har sett mycket ute på Sturplan? Festade du mycket där?



Och vill bara säga att jag är lycklig för din skull, att få åka till USA och allt! Stå på! Puss

2010-07-20 @ 12:36:00
URL: http://drivingmeinsane.blogg.se/
Postat av: Lovisa

har du kvar dina hästar?



Tävlar du/ tävlade du, och isf i vilken diciplin och hur avancerat?



Kämpa på!

2010-07-20 @ 12:41:06
Postat av: Lovisa

oj såg att du redan hade svarat på det en gång :P

2010-07-20 @ 12:42:47
Postat av: b

jag är en supermodel. eh not. i wish. men jag jobbar som modell :)

nyss hemkommen från paris. wuuunderbart! skall även försöka fixa så att jag hamnar med mikas, vet att det finns en del sammarbeten mellan min agentur o dom. man måste tänka på att inte ta åt sig, vissa kommer älska dig o vissa kommer hata dig. det gäller att ha turen att vara precis vad de söker. neeeee nu ska jag hoppa ut o jobba på fräknarna. haha ha en underbar daag! pussar o kramar

2010-07-20 @ 13:10:03
Postat av: Sara L

Hej! Gud vad du kämpar bra! Jag beundrar dig verkligen för din självgodhet, du tror på dig själv och ska visa världen att du kan! Jag tror på dig, det är nästan så man känner din kämparglöd!

Nu till min fråga, du skrev att du drack red bull, och de satte igång din förbränning? Hur funkar det egentligen, förbränner red bull mer än annat? Bara nyfiken!

Forsätt kämpa, du kommer att lyckas! :)

Kram!

2010-07-20 @ 13:29:15
Postat av: emma

2010-07-20 @ 15:24:23
Postat av: emma

Hejsan hejsan

undrar bara vad du tycker om Shelley Mulshines ( http://lookbook.nu/user/19844-Shelley-M )kropp och stil? ha de bäst:)

2010-07-20 @ 15:31:57
Postat av: Anotherana

Vet att andra frågat innan och du svarat, men hur mycket väger du? Om du inte har nån våg hur kan du då veta? För jag vet att jag själv går upp ca 100 kg per dag när jag inte kan kontrollera det med att väga mig, och jag brukar inte ens se det på min kropp innan jag väger mig. Så hur kan du veta att du ligger under 50 fortfarande?

Och så en annan fråga, hur mycket vägde du som minst under din sjukdom? Och som mest i ditt liv?

2010-07-20 @ 16:16:07
URL: http://anotherana.webblogg.se/
Postat av: t

Hur snabbt gick du ner i vikt?

2010-07-20 @ 17:09:06
URL: http://bergochdalvana.bloggplatsen.se
Postat av: veronica

Förlåt att jag frågar, men vill gärna veta. Hur och vilken slags mat brukade du äta för att gå ner i vikt? och hur klarade du av att slå imot mat osv jag vill gå ner i vikt och jag vet om att jag har lite problem med maten men jag vill såå gärna bli smal...

2010-07-21 @ 02:34:47
URL: http://lillllajag.blogg.se/
Postat av: Elsa

Det här är inte en fråga, ville bara säga att även om uppdateringen suger här så blir man glad, det märks att du mår bättre, tänker mer positivt, och jag hoppas innerligt att det håller i sig. Det förtjänar du!



Nu till min fråga! Vilket ishockeylag är bäst? (säger du något annat än HV71, ja då kanske jag önskar lite smärta åt dig trots allt ;) )

2010-07-21 @ 05:14:31
URL: http://yourdownfall.blogg.se/
Postat av: nathalie

Hej! jag vill bara veta hur lång du är, har för mig att du är 1,75m? i alla fall, använder du high heels trots det? och trivs du med att vara lång? hur lång skulle du vilja vara om du fick välja? tack för en bra blogg, fortsätt kämpa! <3

2010-07-21 @ 13:25:49
Postat av: s

Jag håller med Ayla.



Jag fick diagagnosen adhd för ett år sedan. Jag har följt din blogg sen okt 2007 och jag har alltid kännt igen mig i din blogg på ngt sätt.



Efter att jag fick diagnosen så har jag funderat väldigt mycket om inte du också har nån bokstavskombination. Det är absolut inge skämsigt med det. Efter att jag fick min diagnos så fick jag mkt lättare att acceptera mig sj... Och mitt liv är så himla mkt bättre. Jag har släppt min kontroll på massor av saker, och låter mig vara som jag är. Och även fast jag har släppt kontrollen så går mitt liv mycket bättre nu. (man tror ju att saker ska gå åt helvete om man inte har den där kontrollen)



äter concerta och antidepressiva. Plus att jag fått massor av bra hjälp av människor som vet mycket om funktionsnedsättningen. Mitt tänk kring mat har blivit (nästan) problemfritt. Eller ångesten är iaf bortblåst.



kram kram! :)

2010-07-21 @ 16:00:29
Postat av: sara

Det är du på "godmorgon" inlägget du postade nyligen, eller hur? Jag är nästan 90% säker alltså! jag jämförde med hur du såg ut på "bilder på mig själv", är nästan helt säker på att det är du.

2010-07-21 @ 17:52:58
Postat av: Nabil

Vad tycker du om min blogg?

2010-07-21 @ 20:21:09
URL: http://www.farbrornabil.se
Postat av: Ayla ♥ Catpaw

"och jag brukar inte ens se det på min kropp innan jag väger mig"



Åhh var inte det precis det vi snackade om? :P

OM DET INTE SYNS PÅ DIN KROPP GÖR DET JU INGET! :)

Liksom vad vill du, vara smal eller väga lite? Smal såklart!

Varför väga lite då ifall det nu inte gör någon skillnad? Du blir ju inte tjockare av att väga mer, du märker det ju inte ens själv! Och hur skulle någon annan göra det då? Man hittar ju alltid SJÄLV en massa skavanker som folk ändå aldrig ser trots att man försöker visa dem! :)



Det bästa är väl att kunna säga till folk vad man väger och vara helt ärlig och sedan lyssna på hur de är helt "VAAA NEEJ DU LJUUUGER", "nope, kan bevisa det!" "NÄÄ DU MÅSTE VÄGA MMYYYCKET MINDRE", "nope, jag väger normalt och har ett starkt skelett och har styrkan i behåll men är ändå skitsmal!"



@s:

Tack så mycket! Tänkte väl att jag inte kunde vara den enda... fick en sjukt aggressiv anonym kommentar på min blogg över det jag skrev, så det är skönt att höra att någon faktiskt förstår vad jag menade och dessutom själv har känt samma sak! :D ADHD FOREVERRRR! Ska bli världsbäst på allting så fort jag bara lyckas få kontroll över min vardag så att jag faktiskt kan få något gjort... XD

Och oj hade du ätstörning också? :O Fy fan vad det måste vara hemskt.

Min ångest har också gått bort fast den har aldrig varit centrerad kring mat (iaf inte som en ätstörning, snarare OMG JAG KOMMER DÖ JAG ÄTER SÅ ONYTTIGT JAG RÖR ALDRIG PÅ MIG JAG KOMMER FÅ BLODPROPP JAG MÅSTE GÅ TILL EN DIETIST HJÄÄLP GE MIG MAT... höhö. Men jag kan definitivt förstå hur man skulle kunna utveckla en ätstörning genom att försöka kontrollera maten, är jävligt glad över att jag själv inte tänker så för det måste vara helt fruktansvärt när man ändå inte lyckas kontrollera den på ett nyttigt sätt).

Handlar ju mycket om att lära sig VAD som behöver kontrolleras och vad man klarar av att "inte behöva kontrollera" och i vilken period i sitt liv det är såhär.

I hjärnans röra går det ju inte att veta vad som gäller för att få en fungerande tillvaro, då sitter man ju och förgör sin självkänsla över sin existens över att man inte orkar slänga kläder i tvättkorgen...

Däremot "jag förstör mitt liv", gå in i väggen av stress, känna sig handikappad, som ett socialt missfoster och cpskadad och dylikt.

Helt stört hur jävla lite det EGENTLIGEN krävs för att få bort den ångesten - OCH ÄNDÅ MÅSTE MAN KÄMPA OCH KÄMPA OCH KÄMPA FÖR ATT FÅ DET OCH SÅ TAR DET SÅ JÄVLA LÅNG TID! Sinnessjukt! Vi FÖRTJÄNAR att må bra! Jävla Sverigehelvete!



Och JAG BER OM URSÄKT IGEN PARIS, jag har druckit lite vin och jag vet inte :( jag har inte tagit medicin de senaste dagarna så jag kan inte koncentrera mig/sammanfatta mig ordentligt/skriva konkret för min hjärna är lite utflippad och tankarna far runtomkring i kosmos haha. >.< Så går det när din blogg är så jävla bra och skapar så mycket diskussioner, skyll dig sjäääälv hosthost! ;D XD <3

2010-07-21 @ 22:19:00
URL: http://ayla.blogg.se/
Postat av: S

Hej, jag e 166-68 lång och väger 47.. Och gillar inte att äta, haha nej men jag får sura uppstötningar hela tiden, men jag är ingen anorektiker. Men stor del av mina dagar går ut på att fundera kring min vikt och mat. Bör jag söka hjälp eller något, då ingen av mina föräldrar eller kompisar vet om detta så är det svårt..



Du är jätteduktig, fortsätt kämpa! <3

2010-07-22 @ 19:19:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se