Who the FUCK cares?



Okay, ärligt talat? Jag gick inte in på din blogg.

WHO THE FUCK CARES ABOUT YOUR STUPID BLOG. Min blogg är värdelös, din är säkert det med. Blondinbella, Kenza, Paow, Kissie. ALLA SUGER, det är mitt svar.


Fast ännu mer ärligt talat: jag skiter i din blogg. Jag skiter i alla andras bloggar. Den enda som bryr sig om din blogg är du. Och VARFÖR vill du ha det annorlunda? Den enda som ska tycka något om DIN blogg är DU SJÄLV. Okay?

(P.S. - du har säkert en jättefin blogg. Menade inget illa, men ta inte åt dig av andra och gör din egen grej istället för att hoppas att jag ska länka dig. D.S.)

Kommentarer
Postat av: Ayla ♥ Catpaw

Muhaha, DU SKULLE SÄKERT ÄLSKA MIN BLOGG om jag faktiskt någonsin kom igång med den.

Skämt åsido, men är du på dåligt humör fortfarande? :(

Vänta med att läsa mina gigantiska kommentarer isåfall för de är antagligen fullspäckade med en massa onödig information som du inte vill veta haha.

Men hmjo det är störigt när folk bara kommenterar för att få läsare.

De kan väl åtminstone hitta ett inlägg som de har någonting att säga om?

Har inga problem med folk som ber mig att kolla på deras bloggar så länge de faktiskt kollat i min och gärna även har någon input!



Tror det är rätt många som verkligen inte håller med om att din blogg vore värdelös. Den är inte knappast värdelös för mig t ex trots att jag varken har en ätstörning eller läser den för att få stöd! Kan inte ens tänka mig hur viktig din blogg är för folk som lider av ätstörningar och svårigheter med sin självkänsla och att kunna bekräfta sitt värde som människa.



Iofs så har du faktiskt varit till rätt stor hjälp för det senare. Även om jag inte lider av en ätstörning så känner jag mig ibland riktigt hjälpt när du ibland skriver både negativt och positivt om din syn på dig själv på ett sätt som jag och säkert oerhört många andra kan relatera till.

Det är liksom inte direkt sådana spår man hamnar på när man konverserar med folk i allmänhet.

Det finns en stor orsak till att så många läser din blogg även när du inte skrivit inlägg på flera dagar (oftast skriver ju folk VAD HAR HÄNT? VAR ÄR DU? FAN JAG ÖNSKAR ATT JAG VISSTE VEM DU VAR SÅ ATT JAG SLIPPER OROA MIG! DU HAR VÄL INTE RÅKAT ILLA UT? +hostjagsjälvockåshost+ om du inte uppdateraT på ett tag).

Och du går ju inte på andras bloggar och skriver "Vad tycker du om min blogg?".

Folk har hittat hit för de blir provocerade, relaterar till det du skriver, vill stödja och hjälpa dig, och tycker att det du skriver är intressant, informativt och hjälper en själv att förstå vad du faktiskt går igenom.



Så ja, min conclusion är iallafall att din blogg inte är värdelös.

Tvärtom!

Din blogg är behövd och oersättlig - och du är outbytlig eftersom du dessutom är experten.

Jag hade personligen aldrig haft varken respekt för eller kunskap om ätstörningar om det inte vore för dig. Och för mig är det helt ovärderligt



Jag sticker snart förresten så jag hoppas att jag inte råkat bomba sönder dig med mina abnormt gigantiska kommentarer haha! :((((

2010-07-21 @ 22:33:33
URL: http://ayla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se