Nej, vet ni varför det blir olyckor? För a...

dsc02070 (MMS)

Nej, vet ni varför det blir olyckor? För att folk inte har kontroll på sina bilar. För att det alltid är någon dum jävel som ligger och blockar. Kan ni inte köra fort ska ni ligga i det högra körfältet, förstått? Eller nej. Gör er själva och andra en tjänst och stanna hemma istället. Fy helvete vad förbannad jag är.


Kommentarer
Postat av: Anotherana

Haha, jag håller med. Blir så förbannad på väglusarna som ligger och segar på vägarna att jag bara vill döda nåt.

2010-05-12 @ 13:04:38
URL: http://anotherana.webblogg.se/
Postat av: Emma

fan va du klagar. stanna DU hemma.

2010-05-12 @ 14:43:30
Postat av: Emelie

Haha, kunde inte låta bli att tro att det kanske var mer än ett sammanträffande att vi båda skrev om hur man kör i trafiken, så jag antog att du kaaanskekanske läste min blogg (du behöver inte publicera det här) om folk som kör för nära.



Vill bara säga att herregud, I couldn't agree more!! Folk kan ju för fan inte köra! Finns tusen och åter tusen saker man stör sig på varenda gång man är ute och kör! Folk som inte kan blinka, folk som inte kan gasa, folk som inte kan högerregeln osv! OCH, ej att förgäta, folk som bromsar ned till 30 i kurvor som man lätt kan ta i 65, för att inte tala om rondeller! Jesus!

Och folk som kör i 60 när de är på väg ut på motorvägen där det är 90 eller 110!



I could go on all day long!



Ok, vår lilla Golf kanske inte är gjord för att köras som av Schumacher, MEN det betyder inte att man måste köra som en jävla kärring för det.



Det enda jag menade med inlägget var att när man inte kommer om, personen framför kör lagligt, man inte har bråttom, så är det lika bra att hålla avståndet.



Ha en bra dag!:D

2010-05-12 @ 15:19:17
URL: http://adeeperlook.blogg.se/
Postat av: Anonym...

Hej där,

satt och körde en patetisk google sökning av pro-ana sidor för lite depp-stund (i'm guessing att du känner igen dig) och hamnade här, tänkte bara säga att vi är så sjukt lika du och jag. Jag har varit diagnoserad anorektiker i 6år nu (dvs sen jag var 11) och är trött och frustrerad på hur jag förstör mitt liv. Har världens underbaraste pojkvän som verkligen försöker förstå varför jag bara äter sallad eller varför jag får ångestattacker, men han blir så ledsen att jag bara ljuger och kör på den yttre fasaden jag är så van vid att visa (det roliga är att jag tror att han vet att jag ljuger om vad jag ätit eller om jag spytt).

Båda mina föräldrar är högakademiker och förväntar sig att jag ska gå ut med 20,0 - här är det komiska, jag VET till 100% att jag skulle kunna göra det om jag vore frisk, men tänk dig att sitta och lösa kemiska formler när man inte ätit på 2dagar... Nästa år ska jag börja plugga på läkarlinjen, vägrar låta något så löjligt som ätstörning hindra mig men ändå är jag så jävla nervös, hur fan tror jag att jag ska klara utbildningen? Jag vill så gärna bli frisk - men kan kan kan verkligen inte gå upp i vikt. Då dör jag.



Förlåt att jag skriver så mycket men som sagt, vi e sjukt lika och har aldrig riktigt skrivit av mig, du behöver inte ens läsa... Kram

2010-05-12 @ 18:33:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se