Gör en god gärning!




Solgläntans Kattpensionat.
Snälla, gå in på deras hemsida HÄR. Förutom att läsa solskenshistorier och titta på fina katter, så kanske ni vet någon som vill adoptera en katt.

Och om ni har en blogg, sprid deras hemsida vidare. Ju fler som vet om att dom finns, desto fler katter kan adopteras, eller så kan folk skänka pengar.


BTW så läste jag i en gammal Metro att katter slängs i sopor. Sjuka jävla idioter, vem fan gör så? Eller ni med sommarkatter. Man slänger ju inte bort hundvalpar, varför skulle kattungar vara så mycket mer okay?

Kommentarer
Postat av: mb

fast tyvärr finns det dem som gör samma sak med hundar också. bara det att ser man en hund gå runt utan koppel antar man att den är hemlös och tar med den hem/till en veterinär osv, det är ju svårare med katter eftersom att de ofta går runt ute (utan att vara hemlösa alltså)

i polen är det iallafall väldigt många "sommarhundar", för där är hundar billiga. antar att det därför är ovanligare med hemlösa hundar i sverige, de kostar ju en del. hemskt hursomhelst

2010-10-17 @ 19:58:10
Postat av: Anonym

man slänger även hundvalpar, men oftast slår man ihäl dem och dumpar dem i skogar eller vattendrag istället.

2010-10-17 @ 22:08:37
Postat av: Anotherana

Jag och min sambo adopterade en katt från katthemmet Samvetet i Uppsala. Kostade något mer än bondgårdskatten vi köpte innan men så tar man ju hand om en katt som verkligen behöver det plus att man bidrar till att katthemmet kan ta in fler katter som blir illa behandlade.

2010-10-18 @ 09:25:59
URL: http://anotherana.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se