Tvångssyndrom



Haha. Idag när jag var i en mataffär såg jag en gammal gubbe som stod och sorterade brustabletter (sådana där i rör).

Dom skulle ligga med "hattarna" neråt, och han såg lätt hysterisk ut.

Det var dagens händelse.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Första gången jag besökte din blogg, var när du just hade börjat blogga om din ätstörning. Jag har sedan dess följt den slavisk, för att sedan glömma bort att bloggen ens har existerat, för att sedan en dag kika in igen. Till min besvikelse verkar du fortfarande vara fast i samma tankemönster nu som då. Min fråga är egentligen; vill du verkligen bli bättre eller har du identifierat dig med din sjukdom att du klamrar dig fast i det enda du känner till? Vill du må bättre och leva lyckligare. Egentligen?

2010-09-29 @ 17:56:14
Postat av: Sanna

Vet precis vad du menar.... det är svårt att vara sån då man bryr sig om allting, och alldeles för mycket.

2010-09-29 @ 19:17:11
Postat av: Elin

Det går inte att kommentera under dina inlägg "Einstein" men jag har en väldigt enkel lösning på ditt problem. Gå med i MENSA. Är lite förvånad över att du som är så smart inte är medlem?

2010-09-29 @ 21:02:11
Postat av: Paris

Elin: gick in där nyss och gjrode deras internet-test. jag fick 129. och jag är väldigt onykter.



men när jag läste på deras hemsida känner jag en kraftig motvilja. Speciellt en stark önskan om att skapa min egen intelligensgrupp: "för oss med HJÄRNA, som inte mäter intelligens i kludder."



som att det ska vara massa kludder som avgör vem som är smart eller inte? min bästa killkompis är den smartaste person jag känner, men är totalt obildad. fast jag ska sätta honom framför det där testet imorgon, lovar att visa hans resultat!



P.S. - hoppas att du inte tycker att jag är dryg som skrivit detta eller tidigare inlägg :( det är inte så jag menar. jag känner mig bara så... ensam.

2010-09-29 @ 23:04:47
URL: http://myanalife.blogg.se/
Postat av: josefine

Paris, känn dig inte ensam. Det är du aldrig, jag önskar att du insåg hur fin du är, ''If this is what we got, then what we got is gold'' DU är guld, du är en stjärna. Jag tror på dig, och 129 för att vara onykter? du är ju fantastisk! Kramar<3

2010-09-29 @ 23:36:01
URL: http://svagahjartslag.blogg.se/
Postat av: Elin

Jag tycker inte att du är dryg, jag förstår faktiskt precis hur du menar och håller fullständigt med dig!

Har oxå gjort det där testet och fick rätt bra resultat men tycker precis som du att man inte kan mäta intelligens med "kludder" inte efter hur "bildad" man är heller!!!

You go girl;)

Kram

2010-09-30 @ 10:08:41
Postat av: s

Det går ju inte att kommentera dina einsteininlägg. Men känner helt klart igen mig, jag har alltid tänkt otroligt mycket. Ibland kan människor som är dubbelt så äldre än mig säga att jag är klok och att dom själva inte ens tänkt i liknande banor.



Jag kan sitta och debattera med äldre (älskar det), men vissa är så hjärndöda så dom gör inget motstånd. För dom tänker inte steget längre.



Folk i min egen ålder är inte ens värt och nämna. Jag undviker djupare ämnen avsiktigt för att dom förstår ändå inte.



Killar i min ålder går det inte att prata med. Därför har jag börjat intressera mig för äldre män, typ 30+...



Men jag skulle ändå inte vilja kalla mig för smart... För jag tycker bara att det känns osmart. MENSA, visst jag får också bra på det. Men vad har det att göra med djupare tankar att göra?

2010-09-30 @ 19:44:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se