Äcklad


Det här är faktiskt första gången någonsin som jag blivit äcklad av en bild på en smal tjej.

Kanske ett steg närmre friheten/friskheten?!

Kommentarer
Postat av: THINOHOLIC

Ja, det där är faktiskt lite för mycket... :|

Förstår dock inte hur man kan ha kvar brösten när man är så smal, de består ju till störst del av fett.

2011-04-01 @ 20:09:31
URL: http://thinoholic.devote.se
Postat av: Anonym

Hej! läst lite och förstått att du också har/haft ätstörningar. Jag likaså. Hade varit snällt om du hörde av dig till min blogg.. hade varit skönt att prata med någon med samma problem. Tack på förhand. Kram!



www.aliceeal.devote.se

2011-04-01 @ 21:14:54
URL: http://[email protected]
Postat av: Du klarar det!

Detta är säkert ett jättebrasteg!

Du kommer att klara det, kämpa på!<3

2011-04-01 @ 21:42:49
Postat av: Paris

Thinoholic: alltså jag har alltid haft brösten kvar, även när jag vägd typ 43 :) håller med dig om att det är sjukt och konstigt haha :P



TACK "Du klarar det" :) <3

2011-04-02 @ 08:21:11
URL: http://myanalife.blogg.se/
Postat av: lavvi

ja förut tyckte jag det var skit snyggt med smala smala kroppar som mina kompisar typ äcklades åt men inte längre så det är ett ätte bra steg på vägen!

2011-04-02 @ 11:59:34
URL: http://lavvi.myshowroom.se
Postat av: M

ooh du måste bara äta!! det är din mentalitet som du måste jobba med och inte din kropp :( du klarar det komigen nu!! du är inne i en jävligt farlig fas i din anorexia och kan fan dö :( och jag tror inte att nån vill det :( blir så ledsen. jag själv har alltid varit väldigt smal pga att jag förmodligen har bra ämnesomsättning och gått gymnastik sen jag var fyra år vilket har lett till modelljobb sen jag var 9 till nu. (18) men bara för att jag är smal så betyder det inte att jag är lycklig :( Min syster var dock alltid den lite mulliga men jag förstår inte det negativa med det?du kommer aldrig få nog av att gå ner i vikt Paris. The beauty is inside you. Jag har träffat sjukt vackra modeller när jag gjort modelljobb och många av dom som jag inte slutat kolla på pga deras skönhet har visat sig vara helt tomt ointelligenta och elaka på insidan. Riktigt pantade. Och bara av att läsa det som du skriver får mig att tro så mycket på dig. Du fattar nog inte hur mycket. Du är så jävla intelligent och redan nu kan jag säga att DU ÄR VÄRDEFULL OCH VACKER. Du är bättre än såhär! Jag sitter här och tänker att nej du får inte förstöra dig själv för det tillåter jag inte!! Du vet nog inte hur underbart det känns att äta en stor frukost och dra ut och jogga en runda med musik i öronen och bara le åt hela världen hur jävla fucked up det än känns, och se hur människor förvånat ler tillbaka och fortsätta le så, medans andra kollar surt men man känner att det är lugnt och fortsätter! Sen kommer man hem och tar en VARM dusch med massa god luktande schampo och inte en kall jävla dusch. man låter håret självtorka i en handduk och så gör man lite fruktsallad och kollar på sex and the city. Med den texten vill jag bara säga att jag saknar min lillasyster som inte tänkte så. Hon tänkte precis så som jag skrev i texten men hon uteslöt lycka och blev helt obsessed av matintag och motion. Min syster lever inte idag och jag undrar hur hon kunde göra såhär mot mig och hur hon kunde lämna mig ensam. Anorexia är inte din vän utan din största fiende. Min syster levde i min skugga, men om jag hade kunnat hade jag gått upp tills jag var överviktig + för min syster, för jag vet att jag hade varit lycklig ändå. Modellagenturer hade sääkerligen inte viljat ha mig mer men SO WHAT? Jag är 1.80 cm lång och väger 68 kg vilket jag fortfarande tycker är alldeles för lite för en tjej. Men dom vill ha mig på 40 kg. Så jag sa bara "då blir jag ju tvungen att säga KYSS MIN BENIGA RÖV och det vill vi inte va?".



Livet är för kort Paris

2011-04-05 @ 11:54:16
Postat av: lovisa

Det ser endast plågsamt ut.

2011-04-07 @ 17:37:51
Postat av: lovisa

Paris läs kommentaren över! Kopiera in den på paint, sätt den som bakgrundsbild och förstora upp den sista meningen.

2011-04-07 @ 17:42:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se