Någon måtta får det väl vara



Alltså, någon måtta får det fan vara. Kan någon åka hem till den där unga mamman Micah och hämta hennes unge? Jag kan fan tänka mig att ta ungen.

Vet ni vad det värsta är? Jag skiter i hur hon mår, eller hur hennes pojkvän mår. Jag tänker på BARNET. Som kommer i kläm. Som kommer växa upp och bli osäker och må dåligt, få en otrygg barndom och att sedan till råka på allt LÄSA OM DET PÅ INTERNET framför halva Sverige, det är fan inte okay.



Hur jag kan veta allt detta? För att det där barnet är jag. Och det gör ont i mig att veta var det barnet kommer vara om 15 år.

Är det inte sådant här socialstyrelsen finns till för?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Håller med dig! Hon är verkligen jätte självisk, att hon inte förstår att allt inte handlar om henne längre, har man ett barn måste man förstå att barnet kommer först och att allt man göra påverkar barnet på något sätt.

2011-02-21 @ 15:18:11
Postat av: Paris

precis vad jag menar!!

2011-02-21 @ 15:30:37
URL: http://myanalife.blogg.se/
Postat av: J

Jag håller med dig om allt, men tyvärr kan ju socialstyrelsen bara ta hand om de värsta fallen. :| Det kommer aldrig att finnas kapacitet till sådant här.

2011-02-21 @ 15:35:30
URL: http://deardirtydiary.blogg.se/
Postat av: Paris

sant... men ändå, tendenser till våld, psykisk misshandel osv. finns ju där. Det borde ju finnas något man kan göra?

2011-02-21 @ 15:40:36
URL: http://myanalife.blogg.se/
Postat av: Tess

FITTA!



Hur i helvetet kan du skriva sån skit?

så det är bättre att hon bor hos ett fuckin psyko som inte älskar henne, svälter sig själv till döds och som tagit henne från sin älskade mamma!?



Gå och DÖ.



Du är fan helt fuckin störd om du inte fattar att Kelly har det bra!

Hennes mamma och familj älskar henne och gör allt för henne!



Mikaela är ett offer, inte för att hon själv vill utan för att folk kränker, våldtar, överfaller och utnyttjar henne!



Du står ju fan på Mobbarna och Våldtäckts mannens sida!?



Mikaela är ärlig, äkta (du är fucking bara plast jämnfört med henne)

och hon vågar visa att allt inte är rosa fluffigt och en dans på rosor!



Om du ens tänker på att sära på en mamma och hennes barn gör mig grymt äcklad!

du borde inte få finnas.



HORA!

2011-02-21 @ 16:21:53
Postat av: Paris

det har jag inte sagt... men Micah är ju våldsbenägen, skadar sig själv och mår inte bra. Hur kan hon då ha hand om någon annan?



Och din kommentar sammanfattar ganska väl hur jag tror att HON är. Skulle inte förvåna mig om det är Micah som skrivit den själv.



Och just därför ska människan inte ha barn.

2011-02-21 @ 16:29:22
URL: http://myanalife.blogg.se/
Postat av: julia♥

va fan du ska fasen inte snacka så om henne!!

2011-02-21 @ 17:27:19
URL: http://juliakaa.blogg.se/
Postat av: mary

whoa, tess hade ömma tår.

Har bara slökollat lite i micahs blogg tidigare så jag kan inte uttala mej riktigt, men kan man inte ta hand om sitt barn, är man vålsbenägen, skadar sej själv etc så ska man inte ha barn, så där håller jag med dej paris

2011-02-21 @ 17:40:06
URL: http://janemary.blogg.se/
Postat av: Thina - Gott weiß ich will kein Engel sein

Word!

2011-02-21 @ 17:48:50
URL: http://tejjna.blogg.se/
Postat av: Ivona

Jag håller med dig så sjukt mycket Paris. Jag har verkligen inget emot Micah, men när jag gick in på hennes blogg och såg att hon bara är FEMTON ÅR.. Ja, då är det skitsamma om hon är en hur bra mamma som helst. Hon är ju bara barnet själv. Herregud.. vilken värld vi lever i.

2011-02-21 @ 18:30:09
URL: http://becausewecan.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag tycker att du är otroligt dömande och borde skämmas...Det verkar som om ätstörningen till sist tagit din intelligens, och jag tycker synd om dig

2011-02-21 @ 18:55:59
Postat av: Anonym

Bara som ren upplysning. Socialstyrelsen arbetar inte med enskilda ärenden.Socialtjänsten i varje kommun ansvarar för barn som far illa. Socialstyrelsens uppgift är bla. att vara tillsynsmyndighet över kommunerna.



Trevlig kväll!

2011-02-21 @ 19:23:50
Postat av: Isabelle

Du är äldre än mig, så du borde veta mer om att man inte ska döma folk på internet. Nä, usch.

2011-02-21 @ 19:29:16
URL: http://isabellesphoto.blogg.se/
Postat av: rozhins

håller med!

2011-02-21 @ 19:44:21
URL: http://rozhins.blogg.se/
Postat av: Emma

Tess, eftersom du verkar ta så himla hårt på det Paris skriver kanske det ligger något i det!?

2011-02-21 @ 20:17:26
Postat av: Sanna

Kollade lite på hennes blogg, hon verkar bara vara en vanlig tonåring. Hennes mamma och mormor verkar ju ställa upp bra med hjälp. Klart hon är omogen, hon är ju bara 15. Med tiden kommer hon växa och bli bättre på att vara mamma. :)

2011-02-21 @ 21:10:37
Postat av: Nossie

Håller med dig paris. De så försvarar henne har ingen aning om vad allt kan leda till. Och vad i helvete är grejen med Tess? På vilken nivå är hon på? Vem i helvete använder orden fitta och hora i detta sammanhanget? Grow up before u open your mouth.....

Och din kommentar under hennes, Paris, du har så rätt!

En människa som inte kan något om livet (vilket man inte kan som 15-åring) och inte har färdigutbildats eller ett stabilt förhållande, och för att inte tala om att driva en provocerande blogg? NEJ, fyihelvete vad arg jag blir. Ett barn ska inte behöva leva så. Kan tänka mig att Kelly kommer bli ensam i tonåren.

2011-02-21 @ 21:17:40
URL: http://rainbowspray.blogg.se/
Postat av: felicia - mamma till julie

Tror inte att mikaela kommer skada kelly eller någonting, jag är själv en ung mamma, så jag vet att kärleken till sitt barn är väldigt väldigt mäktig! Men däremot om hon fortsätter skada sig själv så tror jag att socialstyrelsen tar ifrån henne kelly! och även att hon gör slut och blir ihop med kevin hela tiden, det är ju inte så bra för kelly.

jag vet själv att soc håller ett extra öga på just unga mammor!

// Felicia

2011-02-22 @ 08:02:22
URL: http://chickmama.blogg.se/
Postat av: selena

jag håller absolut med dig.

2011-02-22 @ 12:37:00
URL: http://selenathin.blogg.se/
Postat av: EBB - En ung bruds bekännelser

Jag håller med dig.

2011-02-22 @ 13:13:24
URL: http://enbrudsbekannelser.blogg.se/
Postat av: Emma

Känner du henne personligen? Hur kan du annars döma henne genom det du ser på internet och hennes blogg. Du borde skämmas. Ditt inlägg är bara sorgligt.

2011-02-22 @ 13:14:35
URL: http://lifeasemmaknowit.wordpress.com
Postat av: Madde

Nu tycker jag att du är orättvis mot den unga mamman. Bara för att hon är ung så betyder det inte att hon inte kan ge dottern kärlek, trygghet och omsorg som en kvinna på 30 kan. Bara för att dina föräldrar inte lyckades, (enligt dig) så betyder det inte att Micha kommer att misslyckas. Hon tar handom sin dotter, ger kärlek, badar, matar, nattar, byter blöja, har alltid rena och fina kläder på sig. Sen att hon och hennes kille bråkade en del är heller inte konstigt. Dom har fått en liten bebis, vilket lär vara en stor omställning för dom. Det är något som hör till i alla typer av relationer, visst önskar man att det inte vore så, men det finns inga föräldrar som är perfekta, alla bråkar. Men på dig låter det som att ungen skulle få men för livet, lugna ner dig. Sen som du säger så är dom väldigt unga och kanske inte har lärt sig att hantera sina känslor, inte vet vad dom ska göra av dom, därför blir det bråk som kanske inte ser ut som Ulla 45 och Bengt 46. Men det är något dom kommer lära sig med tiden som alla andra och dom kommer ha folk där som vägleder dom och hjälper till.



Du har rätt att tycka att det är för tidigt, men att hoppa på henne på det sättet du gjort, dessutom med bild visar att bara att du försöker trycka ner henne för att du själv mår dåligt över att du aldrig fick leva det familje livet du önskat. All rätt att känna så, men tryck inte ner andra för ditt missnöje. Det är nu man faktiskt ska peppa och försöka vara ett stöd för henne. Jag förstår att du som är en av hennes läsare inte kan göra så mycket för henne, men du kunde iaf besparat henne på ditt inlägg som var väldigt grymt, elakt och omoget skrivet.



I det här fallet tycker jag inte att ett omhändertagande är aktuellt och det skulle socialtjänsten heller inte tycka.



Glöm inte bort att ett omhändertagande av barn inte alltid är det rätta. Dessutom så har socialtjänsten inte så bra koll på hur barnen verkligen har det i sina nya familjer. En del kommer till familjer där dom blir misshandlade psykiskt och fysiskt, dom blir sexuellt utnyttjande osv. Inte alla, men det förekommer.



Om jag hade varit barnet så hade jag mått dåligt om någon hoppat på min mamma på det sättet du gjort.

Värt att tänka på, eftersom att det är barnet du tänker på!



2011-02-22 @ 15:40:07
Postat av: Kimsigrun

Great site!!!

2011-10-05 @ 07:00:00
URL: http://kimsigrun.blogcheapster.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se