Varför skulle jag skämmas?




99% av alla kvinnor i Sverige tänker för mycket på vad dom äter.
I princip alla av dom vill gå ner i vikt. Och nästan alla kvinnor i hela Sverige har kroppskomplex på något vis: för stora/små bröst, lite för mycket vikt kring midjan, alldeles för smal/platt osv.

Fick nyss en kommentar om att h*n inte ville bli ihopkopplad med min blogg. Men varför inte? Vad gör jag som är så himla hemskt?

 

Varför ska jag skämmas, må dåligt, för att jag är sjuk i en ätstörning? Jag tycker synd om dig som skrev kommentaren - för att du är trångsynt och kan inte se längre.

 

Jag älskar. Jag älskar dig och jag älskar även alla andra. Alla har fel och brister - men om du måste klanka ner på andra så bör du ta en titt på ditt liv och se vad som är fel. Jag kan förstå att folk irriterar sig på mig, och jag kan förstå att folk vill trycka ner mig. Det finns mycket hos mig att hata - jag är, jag finns, jag syns. Men borde du inte koncentrera dig på ditt eget liv istället för att lägga ner energi på att hata mig?


 

 

Åh, nu låter jag som världens bästa präst... "vänd andra kinden till". Men det är en av dom få saker jag tror på. Jag kan dra ner dig mentalt, jag kan starta ett ordkrig som du kommer att förlora, jag kan även leta upp dig och slå ner dig eftersom jag är stark - men vad är poängen med det? Jag vill hellre hjälpa än stjälpa. Så därför tycker jag synd om dig och alla andra som känner att dom måste klanka ner på/hata andra, och jag vill vara din vän.


Kommentarer
Postat av: Alicia

Hej du! Jag har läst din blogg ett bra tag och ville bara tipsa dig om en blogg som jag tycker är väldigt bra (angående inlägget du skrev om att du vill läsa lite mer "vuxnare" bloggar).

Bloggen heter http://sannaerikson.devote.se och drivs av en tjej som kallar sig själv Sanna (hon är helt anonym egentligen).

Ja det var det!



Hoppas du får en fortsatt trevlig söndagskväll! Din blogg är bäst.

Kram.

2011-02-20 @ 18:22:03
URL: http://alie.devote.se
Postat av: J

har läst din blogg några dagar.. jag bara älskar din blogg! den är så otroligt bra, man får bra uppfattning om hur du mår & hur du känner dig osv.. good work! :)

2011-02-20 @ 18:37:26
URL: http://http://fightingforareallife.blogg.se
Postat av: Anonym

Kan inte fatta att du inte riktigt förstår varför folk klankar ner dig hela tiden. Du skriver en massa skit som du säger att du ska göra och kan göra med du visar inget av det. "Jag kan dra ner dig mentalt, jag kan starta ett ordkrig som du kommer att förlora, jag kan även leta upp dig och slå ner dig eftersom jag är stark "



Ska du prata sådär får du fan visa vad du går för. Du vet ingenting om att slåss. Mina bröder slåss och har polisen här var och varannan månad. Du kan slåss? Dröm vidare eller bevisa det.

2011-02-21 @ 08:30:36
Postat av: Jau

Alltså jag är väldigt dålig på att skriva kommentarer (dom låter inte vettiga när jag skrivit ner dom) men nu tar jag nog tummen ur röven och säger (igen?) att jag tycker din blogg är skit bra.

Jag har själv haft vissa problem med maten och kroppen, så det är härligt att kunna läsa och relatera till vad du skriver när man inte själv vågar säga/skiva det, också fast jag inte längre är nere i träsket. Alla som inte vet vad en äs är borde läsa din blogg för den beskriver verkligen hur det är och hur svårt det är att komma ut.



Jag hoppas att du blir bättre, också om du redan verkar mycket bättre än du varit innan. :)

2011-02-21 @ 11:30:01
Postat av: Paris

Tack snälla Alicia :) kramar!



J: tack så mycket!



Anonym: det där hade sett så mycket bättre ut om du faktiskt hade lämnat en adress, eller åtminstone en mailadress.



Tack Jau för dina fina ord! :) kram!

2011-02-21 @ 12:24:43
URL: http://myanalife.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vilket "bra" svar. Och så dum är jag inte att jag inte lämnar en adress när jag lämnar personliga kommentarer. Men om du så måste veta kan jag ge dig en adress. Mår du bättre då?

2011-02-21 @ 13:22:10
Postat av: Paris

jag hade aldrig tänkt åka till dig, men som jag skrev: det hade SETT BÄTTRE ut om du hade lämnat en adress efter att du fodrat av mig att bevisa mig.



2011-02-21 @ 13:30:52
URL: http://myanalife.blogg.se/
Postat av: Anonym

Här får du: http://emiliegrey.tumblr.com



Så kontakta mig gärna för jag vill gärna visa vad du går för, för en gångs skull. Du snackar ju bara massa skit.

2011-02-21 @ 21:44:33
Postat av: N

Du gör mig tår ögd. Jag kan relatera till dina känslor, även fast jag aldrig har varit där var du är - Så kan jag relatera till det. Ditt skrivande, det är så fängslande, så vackert... Vi lever i en värld där var ingen bryr sig. Men du får mig att bry mig. Jag vill tacka dig, tack för att du finns. Om det nu hjälper så älskar jag det du gör. Du är vackrare än orden, även fast jag inte vet hur du ser ut. Tack... Du öppnar allt, och jag vill inte pressa mer. Aldrig någonsin mer, J.

2011-02-23 @ 13:03:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se