Breivik

Hur känns det att din egen far ville att du skulle döda dig själv?

Hans egen pappa. Lyssna HÄR.

Kommentarer
Postat av: Felicia

Jag har tänkt på det där tänk om det där var en son skulle man kunna älska honom? Dom flesta föräldrar säger att dom skulle älska sitt barn oavsett. Men helt ärligt jag skulle inte kunna älska ett monster Breivik är ett monster han hade ingen empati jag tycker synd om hans föräldrar tänk att dom måste leva med denna tragedi resten av deres liv. Breiviks pappa säger att han förmodligen alldrig kommer kunna åka till Norge på nåt sätt eller annat har Breivik påverkat allas liv.

2011-07-26 @ 19:29:58
Postat av: Bella

Min pappa har sagt det några gånger... ;/

2011-07-26 @ 21:10:59
Postat av: Bella

...och det var efter jag inte lyckades bränna en cd-skiva... Inte direkt dödat nästan 100 människor.

2011-07-26 @ 21:15:52
Postat av: I shot for the sky

Men hans pappa är också ett svin som aldrig ens försökt lära känna sin son. Klart han inte brytt sig om han dött, han kände aldrig honom. Hans uppväxt kan inte varit bra alls. De bodde aldrig ihop, jag antar att de inte umgicks, sedan flyttar han till Frankrike och de hade ingen kontakt alls. Det är ju omgivningen som skapar människorna och hans pappa fanns iaf inte där för att hjälpa honom hitta rätt i livet så hans pappa kan gott skämmas för detta är också hans skuld enligt mig.

2011-07-26 @ 22:16:46
URL: http://ishotforthesky.blogg.se/
Postat av: E.

Vilket äckel. Jag skulle också skämmas om jag var han, men jag skulle inte skämmas över min son utan över mig själv. Han och modern borde ha varit där för sin son. De borde ha sett tendenserna, och de borde ha kämpat för att hjälpa sin son i den mån det går. Breivik bär givetvis ensam ansvaret för sina handlingar, men Breivik själv är sina föräldrars misslyckande. Föräldrar som sviker sina barn är avskum.

2011-07-27 @ 19:37:26
Postat av: Anonymous

Pappan och mamman till Breivik är oskyldiga, de kan inte rå för att sonen är en sinnesrubbad man, kan man ju inse, föräldrarna kan ju för fan inte veta att sonen skulle bli en idiot och massmördare. Föräldrarna skall inte lastas för sonens dumheter.

2011-07-29 @ 20:24:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se