En sak är säker, han förtjänar INTE att dö



Han förtjänar inte ens fängelse. 

Ser hur många skriver på olika forum att dom vill binda Anders Behring Breivik till en påle så att folk kan gå förbi och misshandla honom.
Om man sätter honom i fängelse kommer han bli våldtagen och misshandlad, eftersom han gav sig på kvinnor och barn.


FATTAR NI INTE VAD NI GÖR? Ni gör honom till en martyr. För någonstans i våra länder finns det någon som tycker att han gjorde en bra sak. Det här var första högerextremistiska attacken mot jihad, TRO MIG, detta är bara början. Någon annan kommer få inspiration från honom och göra något liknande.

Det kommer aldrig ta slut. Folk är rädda för Jihad, muslimer och islam. Dom är rädda för terror. Och politikerna bara blundar. Varför tror ni Sverigedemokraterna har blivit så himla stora?! Detta kommer bara att eskalera. Fler och fler kommer att vilja kriga emot Jihadister.

Det var det jag menade med andra världskriget. Jag tror fullt ut att det kommer att bli ett tredje, och jag tror att det kommer att handla om detta. Högerextremister VS islamextremister. Det kommer bli terrorism från båda håll.


Det gör mig rädd, eftersom detta bara är början.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Norge är ju det enda land där man kan begå brått och sen inte dömmas. Men hallå, fan va respektlöst mot familjerna att INTE straffa mannen. Han plågade hela norden och framför allt dödsångesten hos dom på ön. Hon borde utvisas till Kazakstan. Det är lätt att vara så objektiv som du är om man inte var med eller hade nära och kära där.



Skit samma om det kommer fler attaker, det går inte att stoppa. men det som har hänt har hänt och alla som begår terroristbrått ska straffas. Martyr eller inte. Mannen är sjuk i huvet om han kan skjuta barn och skratta samtidigt.

2011-07-24 @ 20:39:31
Postat av: Mio

Ja, ett tredje världskrig är (enligt mej) oundvikligt. Frågan är väl vad det kommer handla om, och jag tror väl att det kommer handla om något "större" än högerextremister vs islamextremister. Jag tror att det kommer handla om landyta, då världen förr eller senare kommer hamna under vatten, vilket betyder mindre och mindre yta att leva på med åren; alltså kommer konkurrensen om ytan bli större och tillslut GIGANTISK.

Men vem vet?? Men jag tror att ett tredje världskrig kommer.

2011-07-24 @ 20:54:01
URL: http://ointaglig.blogspot.com
Postat av: pernilla

det här är ingen början. världen har alltid präglats av rent ut sagt förjävliga dåd i alla dess former. krig,mord,folkmord,terrorism,våldtäkt,misshandel,rån osv osv listan kan göras lång. det har alltid funnits kommer alltid finnas i olika utsträckningar och former. man kan inte förutspå vad som skall komma här näst. människans sinne är djupt och outgrundligt. skit händer och man får lära sig leva med det och fokusera på livets goda ting.

2011-07-24 @ 21:45:14
Postat av: MHM

Tror du att det blir bättre om man inte gör någonting då? Tror du att det stoppar högerextremisterna? Eller ens islamisterna. Det är DET som kommer att mana fram fler liknande mord. Inget annat. Martyr är han inte, annars skulle han sprängt sig själv. Och tydligen så vågade han inte det. Det här betyder att han egentligen inte alls kände hopplöshet som islamister gör när de spränger sig själva. Det här var av REN EGOISM. Han trodde att det skulle bli bättre för HONOM att leva om han dödar de som stör honom.



Det värsta man kan göra är att leka med rättssystemet så som du vill. Man måste visa att det inte är OKEJ. Man MÅSTE få konsekvenser efter sina handlingar.

2011-07-25 @ 00:13:21
Postat av: LIENE

Tredje världskriget blir mot mänskligheten tror jag. Det är inte ens mänskligt att vara ond!

2011-07-25 @ 12:26:50
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: Adam

WAKE UP och inse att ni ligger i en masspsykos. USAS lille "war on terror" är en bluff och ett islamistiskt hot är möjligt men ACK så så så så överhypat och överdrivet. Hotet kommer från populistiska höger parti vars retorik är näring för folk som sionist-terror-anders. Han är för fan en kopia av Kent Ekeroth, otroligt att folk inte ser sambandet. Sverigedemokraterna och andra stollar utgör ett stort hot före någon annan grupp. Dags att ta fighten i norden och visa vilken människosyn vi vill ha. Bort åt helvete med sionistdemokraterna

2011-07-26 @ 02:40:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se