Malmö



Jag vill åka till Malmö till en killkompis, dels för Malmö city horse show (inte för att jag är ett fan av fälttävlan, men i alla fall) och dels för att jag vill komma iväg lite. 

Frågan är om jag kan åka iväg och bo hos en killkompis utan att det "ser dåligt ut". Jag är inte ett dugg intresserad av denna kille, men han är intresserad av mig. 

Vad tycker ni? Kom igen, jag behöver lite girl advice!!!

Kommentarer
Postat av: Celiné

Haha, jobbig situation ;p Jadu, enda rådet jag kan ge dig är att göra som du själv känner för :) Tänk dig för en extra gång - om risken känns överhängande att du kommer såra denna kille på nåt sätt, är det kanske inte det smartaste att åka hem till honom? x) Menmen, da choice is urs Paris! Må bäst! <3

2011-07-13 @ 18:00:28
Postat av: Ella

Åhhh dit vill jag oxå åka! Klart du ska åka, om du inte är intresserad så får du visa det. Det ser väl inte konstigt ut, kompis kan man ju vara med såväl kille som tjej!

2011-07-13 @ 18:36:29
Postat av: Anonym

jag vet inte men innan du åker kankse du borde säga till honom att du kommer men inte mer som en vän annars kan han ta det fel o tro att du gillar honom mer än en vän :s

2011-07-13 @ 18:59:19
Postat av: charlotte

om du är modig sa säger du till honom att du bara vill vara hans kompis-inget mer. eller om du inte vill säga det sa direkt, sa ber du en tjejkompis att följa med?aaah jag är sa feg ;)

men du kommer säkert pa nat bra!

2011-07-13 @ 21:31:54
Postat av: Matilda

Det hade varit så himla kul att veta mer om ditt hästintresse och historian bakom det. Tråkigt att du inte kan avslöja så mycket på grund av din anonymitet för det hade varit intressant att veta vad du har haft för hästar osv.

2011-07-13 @ 23:31:46
URL: http://youcantstealmylove.wordpress.com
Postat av: Bella davis

Hallå där, häftig blogg, kolla gärna in min med där jag bloggar om mitt liv i NYC Hade bra.

2011-07-14 @ 11:05:09
URL: http://belladavis.blogg.se/
Postat av: Ayla Catpaw

Bjud dit någon mer så riskerar du inte att bli själv med killen? :P Känner du inga andra i Malmö? ;o Är säkert många som läser din blogg som skulle kunna ställa upp, t ex så kan ni ju dra hem till någon annan eller göra en massa saker (Malmö är ju stort, finns Triangeln & Entré, nattklubbar, restauranger (fast det kanske inte intresserar dig), sight-seeing, bad om nu vädret skulle bli bra för en gångs skull gah, typ laserdome och skit o.O jag vet inte haha. Nära till Lund, Köpenhamn och Helsingborg om det lockar) tills båda två är så utmattade att han inte orkar börja "försöka något" med dig och således effektivt har blivit cockblockad. XD

2011-07-14 @ 16:45:35
URL: http://www.facebook.com/aylacatpaw
Postat av: Emelie

Det är la klart att du kan bo hos honom. Så länge han själv vet om att ni är vänner utan benefits så ser jag inte att det skulle vara något problem.

2011-07-15 @ 14:03:29
URL: http://otomeyokai.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se