Politiskt inkorrekt


Tycker att alla borde ta sig en titt på sajten Politiskt inkorrekt. Dom berättar om allt sådant som "invandrare", som Sveriges media väljer att inte rapportera för att det kan vara just politiskt inkorrekt och ge stöd till Sverigedemokraterna.

Kommentarer
Postat av: linda

efter att ha läst en mening från din screen shot är det ju uppenbart hur vinklat det är. fyfan. trodde du var mer intelligent än så. sista gången jag läser här. förbannat vad vidrigt.

2011-03-01 @ 18:46:57
Postat av: Paris

hej då sosse/idiot/vill - inte - se - sanningen/fattar - inte - att - alla - medier - är - vinklade.



Jag klarar mig bra utan dig och ditt viljande till att inte se sanningen. Ha det bra, Linda/du - med - blindfolder.

2011-03-01 @ 19:03:29
URL: http://myanalife.blogg.se/
Postat av: Ania

Oj jäklar, det förväntade jag mig verkligen inte från dig!



Var väldigt modigt av just den sidan när de informerade om hedersrelaterat våld som hänt i min hemstad, en ung kvinna hade blivit utknuffad från en balkong av sin invandrar-släkting eftersom hon varit en slampa osv. Problemet var bara att den unga kvinnan I VERKLIGHETEN var svårt psykiskt sjuk, 100% svensk och själv hoppat från sin balkong i ett självmordsförsök.



Så ja... Synd vilka lögner som hat och fördomar ger upphov till.

2011-03-01 @ 20:51:18
URL: http://nolovestory.wordpress.com
Postat av: Paris

Ania: det där vet jag inget om, så jag kan liksom inte uttala mig om det.



Men säg så här: jag är psykiskt sjuk. Förtjänar jag att bli utknuffad från en balkong? Spela roll om människan som knuffar är svensk eller utländsk: förtjänar jag att bli knuffad utför ett fönster bara för att jag är psykiskt sjuk, eller för att jag är en hora/slampa?



Jag har verkligen inte några fördomar mot folk, en av mina bästa vänner är serb och jag har i alla mina år umgåtts med utlänningar.

Men jag tycker att det är förjävligt att svensk media inte rapporterar något sådant här. Anledningen till det är ju bara att dom inte vågar - och det är så jävla sjukt.



Jag skulle vilja starta en tidning som berättar ALLT som händer i Sverige + världen. Inte bara det som är politiskt korrekt.

2011-03-01 @ 21:34:54
URL: http://myanalife.blogg.se/
Postat av: E.

Politiskt Inkorrekt är en bra kontrast till den etablerade median. "Ett skönt break", om man så vill. Givetvis far de sig med osanning, liksom all annan media, och oavsett om det är en medveten strategi eller ett misstag p.g.a. felaktig information, så är sidan viktig eftersom den öppnar upp för fler infallsvinklar. Den som tror på allt som skrivs, oavsett om det står i Aftonbladet eller på PI, är helt enkelt ganska naiv. Den som däremot läser allt och, genom att plocka ut och pussla ihop delar från alla tillgängliga informationskällor, skapar sig en egen bild av verkligheten, är också den som kommer närmast sanningen.

2011-03-01 @ 21:55:08
Postat av: Anonym

oj, där miste du en läsare iallafall..

2011-03-02 @ 00:43:15
Postat av: Anonym

Jag vet inte om det står på den sidan men antagligen - att ett gäng 11 åriga tjejer i Stockholm blev våldtagna av ensamkommande flyktingban i 17årsåldern. Sendan smusslade man undan det. Ush.

2011-03-02 @ 18:18:55
Postat av: Ania

Grejen var ju att ingen hade blivit knuffad! Tidningar misstänkte först att tjejen hade blivit det, och det tog SD-sidor som att det måste vara hedersrelaterat - medan tjejen gjort det helt självmant på egen hand, givetvis påverkad av sin svåra sjukdom, men inte av någon annan människa. Det är så problematiskt när folk drar slutsatser om brott som sedan inte alls stämmer.



Man kan ju fråga sig: spelar det någon roll om det är en person med afrikanskt ursprung som misshandlat någon eller om han är helt svensk? Egentligen? Eller om det är en man eller kvinna som är kriminell? Måste man verkligen få veta det? Jag tycker inte det; ett brott är ett brott, spelar ingen roll om brottslingen är svart, vit eller grön.



Angående hedersproblem i kulturer från mellanöstern så har i alla fall jag läst mycket om det i tidningar och sett mycket på TV med, så att det inte skulle våga uppmärksammans förstår jag inte riktigt...

2011-03-02 @ 22:27:34
URL: http://nolovestory.wordpress.com
Postat av: Ayla Catpaw

Den sajten förstörde min kompis liv, så nej.

2011-03-03 @ 05:40:37
Postat av: Sorke

Nu när det är bevisat att SD publicerar hittapå artiklar på politisktinkorrekt för att hetsa, bör du inte ta bort denna sida?

2011-03-03 @ 13:15:02
Postat av: Sergei

@Ania:

Du har helt rätt. Det spelar ingen roll vilken hudfärg förövaren har, om det är en man eller kvinna. Så varför inte berätta om det? Det spelar ju liksom ändå ingen roll.

Du har läst mycket i tidningar om hedersrelaterade brott skriver du. Vad spelar det för roll om det är hedersrelaterat eller ej? Om en patriarkal kultur anser att männen har rättighet att döda en kvinna som vill vara sig själv så är det inte så mycket att skriva om. Måste vi verkligen veta det? Spelar det någon roll? Varför bry sig? Det är ändå inget symptomatiskt eftersom alla inte gör det?

Ska vi lägga oss i hur människor beter sig runt oss? Ska inte alla sköta sig själva och skita i andra?

Intressant att läsa hur du tänker...

2011-03-03 @ 19:04:26
Postat av: Anonym

Sant om tjejen som hoppade (tror det hände i borås). Hon hoppade självmant. Hittade hennes blogg för ett tag sedan då hon hade skrivit om hela händelsen, men kommer tyvärr inte ihåg adressen.

2011-04-11 @ 11:47:44
Postat av: O R

PI är en guldsida som kompletterar och pusslar ihop det som alla politiskt/etablissemangsstyrda och censurerade tidningar och andra nyhetskanaler försöker dölja. Syftet inte objektivt (men det är inte gammelmedia heller) utan ett sätt att få fram resten av sanningen i valda frågor. Utan sidor som PI skulle Aftonbladet mfl mycket mer ostört kunna hjälpa politikerna att fortsätta lura folket att allt är tryggt och fint. Läs boken "Världsmästarna" av Julia Caesar. Där avslöjas mycket av vad politiker och massmedia gör mot oss utan att vi får veta.

2011-04-14 @ 01:47:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se