Vackert sagt



Jag tycker att detta var himla bra sagt, och något ni alla borde ta till er.

Kommentarer
Postat av: Ayla Catpaw

Eller hur, håller helt och hållet med henne. Man fick ju fan en chock av att läsa kommentarerna, wtf? "Hej Paris, jag missade att du nyss dog så kan du hjälpa mig att bli ännu mer sjuk plz? "

Disgusting!

2011-03-03 @ 15:17:15
Postat av: lovisa

Jag vill lära känna dig. Du är så älskvärd Paris! Varje dag tänker jag "Att du orkar". Då menar jag pga bristen på ork, lycka, lust och inspiration som näringsbrrist kan ge. Du är så värd att må bra. Att må bra är vackert. Men det jag menar är vilken viljestyrka du har. Fantastiskt. Jag tror du också vet att du är bra. Glöm alldrig att livet ä till för att leva. Ha det bra Paris <3

2011-03-03 @ 22:16:07
Postat av: Rebecka

Jag håller helt med. Respektlöst att berömma ätstörningen istället för att uppskatta/uppmärksamma dig som person innanför anorexin. Samtidigt kanske det inte är så jättebra av dig att dela med dig av tipsen, men jag vet hur det är att inte kunna tänka "friskt" och klart..

2011-03-03 @ 22:56:43
URL: http://rebeckacarlen.blogg.se/
Postat av: lovisa

läser din mamma din blogg?

2011-03-04 @ 12:23:30
Postat av: Kajsa-Stina

Jag håller absolut med hon skrev kommentaren. Anorexi är inget man vill leva med. Det är ett hemskt helvete, och jag kunde inte säga det bättre själv, man kan inte önska sin värsta fiende att drabbas av Anorexi, det är ett helvete som ingen ska behöva uppleva.

2011-03-04 @ 23:05:23
URL: http://hjortronsylt.blogg.se/
Postat av: sam

jag har en kompis (nej bekant!) som dog i anorexi / hjärtstillestånd. och nu läste jag om det som hände till dig. tjejen jag kände hade redan börjat "återhämta" sig - TRODDE folk - och var fullständigt "normalviktig" (och då menar jag INTE spinkig alls!!!!) - är bara nyfiken ..VAD beror det på att man får hjärtstillestånd i en situation som denna?? hon tjejen hade också bulimi. någon som vet - snälla berätta för mig..

2011-03-05 @ 08:40:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se