Dröm eller verklighet?

Jag kan tänka mig att det är så här knarkare känner sig. Jag är allt, allt är jag. Jag lever i ett abstraktum, ett stiljte.
Jag pratar med mig själv när jag går helt själv på gatorna, för jag hör folk prata med mig och jag svarar högt. Problemet är när jag svarat så inser jag att jag är helt ensam på gatan.

Kommentarer
Postat av: Savannah

Hej solstrålen! hahah, jag skrattade lite när jag läste det för då fick jag bekräftat att det inte bara är jag som pratar med mig själv.. det känns som att man kan lösa sina problem bättre om man får diskutera dem med sig själv eller låtsas att man pratar med någon. då känner man sig inte lika ensam. tänk vad man kan lura hjärnan!

Kram på dig <3

2011-05-23 @ 18:35:04
Postat av: anna

oj. psykos?

2011-05-23 @ 21:48:08
Postat av: Rebecka

Så var det för mig också förut, det händer ibland fortfarande men mycket sällan. Jag kunde till och med se människor ibland som inte fanns. För min del var det ångest som gått så långt att den blev hallucinationer (eller hur det nu stavas). Jag fick börja med attarax, du kanske också borde testa någon ångestdämpande? Om det är därifrån det kommer för dig. Hoppas det går över, för det är ju obehagligt. KRAMAR

2011-05-24 @ 11:48:22
URL: http://rebeckacarlen.blogg.se/
Postat av: S

Och är det inte också så de största filosoferna utmärker sig. Genom insikten att jaget inte är skilt från världen, människan är inte skild från naturen. Allting är ett. Och genom ångesten, för att man trots detta känner sig som en främling i tillvaronJag vet inte allting om ditt tillstånd. Men jag har en känsla av att du är klok. Kanske klokare än vad du själv vill visa eller förstå. Min anorexi och allting av död och bedrövelse som livet burit med sig till mig kommer jag att använda som insikter och styrkor. Jag har bestämt mig för att leva. Och du Paris, jag tror på dig!

2011-05-24 @ 18:16:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se