Kissies kollaps



Jag skulle tro att det beror på pillrena hon knaprar i sig. Hon köper generisk Reductil (alltså inte äkta Reductil utan en som liknar Reductil) via Internet. Jag personligen skulle aldrig våga käka något jag köpt via Internet.

Hennes Reductil kan lika gärna vara fyllda med arsenik. Det lät ju dessutom som att hon fick ett epileptiskt anfall, och inte bara ett svimmningsanfall, vilket leder mig att tro att det var pillrena som är boven i dramat och inte bara undernäring.

Det är så himla sorgligt. Hon blir nätmobbad varje dag och självklart tar hon åt sig, annars skulle hon ju inte banta som hon gör just nu. 


Jag säger som Ellen - be kind to one another.

Kommentarer
Postat av: Sanna

Hon skrev också själv flera gånger att det inte handlar om bantningen och att hon älskar mat osv. Det är väl ofta så att anorektiker älskar mat över allt annat det är därför dom blir så besatta av det. Hon har ju gått för långt med bantningen, det är lätt att se. Hon har ingen koll själv längre.

Och ja, korkat att äta piller man köpt på internet. Om man inte köper direkt från tillverkaren så är det omöjligt att veta vad som är i.

2011-05-28 @ 20:46:46
Postat av: Anonym

hej, det är så att jag är rätt så överviktig och har väldigt svårt för att gå ned i vikt. jag har prövat verkligen allt men aldrig lyckats, jag undrar om du skulle kunna komma med tips hur jag kan lyckas tappa några kilon? vet att det kanske är dumt att fråga, men vet verkligen inte vars/till vem jag ska vända mig till.

2011-05-29 @ 15:35:58
Postat av: Sanna

Tips till anonym: Träna som fan, det är oftast det som krävs. Folk är naiva ibland och tror att en liten promenad då och då räcker. Om du har svårt att börjas springa promenera snabbt varje dag i en timme åt gången tex. Och sen så sakta börja springa. Och glöm inte styrke övningar. Sanningen är den att gå ner i vikt och hålla sig i form är hårt arbete, men det gör att du mår bra också. :)

2011-05-29 @ 21:53:11
Postat av: Sanna

En sak till, se över vad du äter, ät regelbundet och nyttigt. Ät bara tills du är mätt men jämför också dina portioner med någon som är smal. SLUTA INTE ÄTA, det är det värsta du kan göra mot din kropp.

2011-05-29 @ 21:56:10
Postat av: Hannah

Till den anonyma! Sluta leta efter genvägar som du gör. Hade du testat allt och hållt dig fast vid en bra metod hade du gått ner. Så kaka nyttigt och rör på dig. Ger du inte upp för lätt så KOMMER det att fungera.

2011-05-29 @ 22:19:14
URL: http://hanelno.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Till anonym: Som oavanstående säger, rör på dig! Men tänk dig också för innan du äter något, t.ex. mackor. Säg att du äter tre nyttiga mål om dagen plus lite grönsaker som mellanmål. Om du då tar en macka lite då och då kan du lätt komma upp i 3-4 st per dag och det ger en hel del extra kalorier :) Lycka till!

2011-05-31 @ 00:22:32
Postat av: Hayden

Reductil som köps över internet är alltså inget bra alternativ? Men får jag fråga en sak om din personliga tanke; hur Kissie gick ner så snabbt och så mycket. Vissa bantar ju samt tränar men ändå inte lyckas se ut som ett sådant skellett :O



Älskar din blogg Paris!! :)

2011-05-31 @ 06:18:03
URL: http://haydenbfox.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se