PlastikoperationerNu om bara bågra minuter så sänds "Uppdrag granskning" och det handlar om skönhetsoperationer. Tänkte att det kunde vara lite relevant med tanke på min utseendeficering. En del storbloggare ska vara med också, har jag hört.

Klockan åtta på kanal 1.

Kommentarer
Postat av: R

Det fuskas nog en hel del i skönhetsbranschen. Eller i alla branscher förresten, ex. fuskbyggarna.Missade programmet, var det något att ha?

2011-05-25 @ 23:27:10
URL: http://resantilldromkroppen.blogg.se/
Postat av: Maria

Tack för det tipset. Är själv väldigt utseendefixerad och haft tankarna på läppförstoring, blev väldigt avskräckt faktiskt. Sjukt att vem som helst kan injicera i Sverige! Bra program..Jag snubblade ganska precis över din blogg, hoppas verkligen att du inte gett upp kampen och att du kommer ta dig ur skiten. Kram!

2011-05-25 @ 23:41:41
Postat av: J

Det fungerar inte för mig att kommentera inlägget ovan så jag tar det här istället.Håller med om att program brukar vara fruktansvärt vinklade men det här var faktiskt relativt bra. Det handlade inte så jättemycket om skrämselpropaganda mot just skönhetsoperationer utan snarare att injektionerna kan utföras av vem som helst trots att de saknar utbildning. Tydligen är Sverige det enda landet som har så.Haha nu blev det en lång kommentar men ja, kort fattat så var det ganska sevärt.

2011-05-26 @ 13:41:35
URL: http://emptyispure.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se