ÅH jag vill bara dö!!

image177

Ååh jag vill bara dö jag har ätit så himla mycket och jag vill inte spy! Jag får inte spy. Jag måste lära mig själv att jag inte får det, så att det går att kontrollera mera!!

Jag har typ ätit TVÅ MACKOR MED OST och fryst frukt, och yoghurt och RUSSIN vet ni hur mycket kalorier det blir?! Typ flera tusen!! Och tidigare idag tvingade mamma i mig mat för att jag inte hade ätit något! Och sen så trugade hon i mig JÄVLA BAJS KNÄCK!

Jag är helt förstörd jag vill inte leva såhär! Kan jag inte bara få dö, jag vill ju bara vara smal ! Nu ska jag ut och gå, orkar inte med den här känslan (MÄTTNAD!!!!)

Kommentarer
Postat av: josie

Den värsta känslan, näst efter att bli sårad, är fan att vara mätt. Jag hatar att vara mätt. Jag klarar helt seriöst inte av det. Igår när jag tvingades äta lite till middag innan jag skulle festa var jag tvungen att dansa som en jävla galning på rummet för att försöka förbränna och göra mig av med mättnadskänslan. Sen gjorde jag typ 100 situps också.

2007-12-26 @ 22:37:30
URL: http://jealousy.webblogg.se
Postat av: Delinda

Kom igen tjejen! Träna, träna, träna bort ångesten, spring, cykla, gör situpps! Hoppas du mår bättre snart :)

www.delindaaa.blogg.se

2007-12-27 @ 11:56:25
Postat av: Frida

Hej, har suttit och läst lite i din blogg nu. Tycker att det är härligt att du skriver av dig och det känns ganska ärligt. Har varit i din sits och är en del fortfarande. Har dock inte lika stora problem med just maten längre utan mest kring hur jag känner och tycker om mig själv. Hatar att hata mig själv, men jag jobbar på det.

Ett tips på vad du kan göra efter du ätit (för det var då det var som värst för mig, när maten intogs och efter man ätit) är att hålla dig sysselsatt och då menar jag inte träna eller dylikt, utan snarare umgås med någon, se på film, pyssla etc. Allt för att försöka låta bli att tänka så mycket. Lycka till och kämpa på!!!

2008-01-18 @ 14:45:52
URL: http://freerida.blogg.se
Postat av: Emelie

Hej! Jag undrar om du går terapi eller/och äter antidepressiva. Jag har gjort båda i snart två år, och vet att jag mår bättre även om jag vet att det kan vara ännu bättre. Jag undrar om du VILL bli frisk alls? Du måste fundera på det först. Men sen tror jag att den här bloggen gör att du vill fortsätta vara anorektisk. Du blir ju extra fixerad av kroppar m.m. Ett steg till att bli frisk var för mig att sluta läsa alla sånna här bloggar för det gjorde att jag åt ännu mindre, och tränade mer. Jag känner att jag bara nu får ångest över att läsa det du skriver. Om du inte har hjälp, sök hjälp!

2008-01-25 @ 14:39:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se