Det jag är rädd för

image151

Att sova. Eller nej. Att lägga sig ner och inte kunna sova. För det har jag gjort så många gånger, legat i min säng med min ångest.

Att vara ensam. (Boyie, kom tillbaka nu! I miss you!)

Att bli lämnad eller övergiven eller sviken (vilket jag har blivit av alla).

Så, egentligen, skulle man kunna säga att jag är rädd hela tiden.


Förresten, TACK Lilium för dina peppande sms. Dom kom precis i rätt tid!

Kommentarer
Postat av: den anonyma

Har svarat på din kommentar under "så himla vacker" vore kul om du kunde svara också..va söt bild, vem e det nicole står med? antar att det e nån reklam kampanj eller nått, men vem e killen?

2007-12-16 @ 03:33:04
Postat av: Maria

By the way.... hoppas min senaste aplånga kommentar fått dig att förstå varför jag hoppas du kommer söka hjälp någon gång. Tro att du har kontroll, men rätt som det är tippar allt över och du faller. När du väl hamnat där kommer du förmodligen bli rädd på riktigt. Rädd för kroppen och det att den sviker. Den orkar inte, den vill inte, den går bokstavligt talat sönder... innuti.

2007-12-16 @ 03:38:52
Postat av: den anonyma igen

Förresten, har din pojkvän lämnat dig, hoppas verkligen inte. Det vore synd att förlora han pga av ätstörningen, men det måste vara grymt svårt att vara tillsammans med en anorektiker. Du kan ju aldrig vara ärlig och det märker han nog. Ja men tur att du har lilium. Hon är ju precis vad du behöver ;) (ironisk) för att komma ur dina problem. Hon verkar ju redan ha gått ner sig riktigt långt i sin sjukdom. Hon ser typ ut som den tjejen jag skrev om som gick i samma högstadieskola som mig, aja läs mitt gamla inlägg så fattar du vad jag pratar om....

2007-12-16 @ 03:40:09
Postat av: Maria

Anonym:
Fniss:) Ironi är kul. Du har helt rätt igen:)

2007-12-16 @ 03:42:22
Postat av: Lilium

I'm the bad guy here tydligen.
Ifall hon väljer att kämpa ur sjukdomen skulle jag även stötta henne där, jag är inte vän med henne bara för att hon är sjuk.

2007-12-16 @ 10:40:27
Postat av: AnnaP

Anonym: Bilden kommer från videon till hennes låt.

Tack för alla kommentarer, jag lyssnar på vad ni säger, men jag är inte redo än. Jag vill INTE bli tjock och ful, så jag ger inte upp det här än. Tack i alla fall!

2007-12-16 @ 13:21:15
URL: http://myanalife.blogg.se
Postat av: Anonym

Tjock och ful går inte hand i hand om du tror det. på samma sett som smal och fin inte går hand i hand heller. din kompis e ju perfekta exemplet på det

2007-12-16 @ 15:22:36
Postat av: AnnaMaria

Kan alla SNÄLLA sluta tracka ner på Lilium!?
Hon är inte sämre än någon annan, anorektiker eller inte.
Ätstörningar är en sjukdom, det är inget man 'skaffar sig' eller drar ner någon annan i. På samma sätt som att man inte kan 'smitta' någon med cancer.
Om alla som inte har något vettigt att skriva (med vettigt menar jag sånt som får Anna att må bättre och inte sämre) skulle kunna sluta skriva så tror jag att Anna skulle få ett lite enklare liv, inte mycket, men lite.
Återkom när ni trackar ner på feta personer på samma sätt som ni trackar ner på smala!

2007-12-18 @ 17:15:45
Postat av: sara

AnnaMaria: vi fattar väl att det inte är lillium som smittat anna med sjukdomen men hon peppar henne till att fortsätta trots att hon själv säger att hon är nere i träsket. Om man nu mår dåligt så ska man väl inte skaffa vänner så man peppar varandra och drar ner varandra ännu mer. Du fatatr väl att
detta har att göra med att tracka ner på feta eller smala personer. Ingen som snackar om fet och smal, vi snackar om anorexia som leder till att man blir SJUKLIGT smal..så nu kanske du förstår att folk pratar om hennes sjukdom inte hennes vikt..

2007-12-18 @ 18:48:08
Postat av: Lilium

Sista gången jag skriver här då,
Sara, jag kände Anna sen långt tidigare. Det var inte så att vi bara blev vänner för att vi har Anorexi.

Nu är de slut tjafsat för min del.

2007-12-18 @ 20:19:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se