Jag har inga spärrar

Jag kan låta bli att äta. Jag kan gå dagar utan att äta.

Men så bestämmer jag mig för att äta en måltid, eller kanske ett mellanmål. Jag tar en risifrutti, öppnar den, och börjar äta.

Och så är det som om något brister inom mig. Jag tappar all kontroll och bara äter, äter, äter, det finns ingen hejd, inga spärrar som säger "nu har jag ätit 10 lussebullar och ett kakpaket, jag måste sluta".

Samtidigt som jag äter tänker jag "jag kan spy det här sen", alternativt "jag har inte ätit något, min pojkvän vill att jag ska bli tjockare".

Fan, fan, fan. Jag vill inte ha det såhär. Varför är det så att så fort jag äter något så kan jag inte sluta? Jag är äcklig.

Kommentarer
Postat av: RiotGirl

Det är en väldigt vanlig reaktion hos underviktiga som itne ätit på ett tag. Jag hade sådana attacker också när jag hade ett BMI mellan 17-18. Och jag börjar få svaga sådana igen nu när mitt BMI långsamt kryper närmare 18,0. Jag hoppas att jag ska kunna hålla dem från att bli så illa (helst ska de ju itne komma alls men det är svårt). Ett tips är att lägga alla dina mellanmål när du måste iväg nånstans strax (jag brukar köra på 10 min) efteråt för då hinner en inte ta något mer fast kroppen skriker efter mer mat.

2007-12-04 @ 16:30:05
Postat av: lina

jag upplever exakt samma sak. För mej är det allt eller inget. Jag kan oxå äta inget på flera dagar och så äter jag bara något litet så bara fortsätter jag. Jag hatar det. har testat att äta bestämd frukost lucnch och middag, men då tänker jag, a, men jag har ju redan ätit, så skitsamma, då kan jag lika gärna äta det oxå, så bara fortsätter jag. Så då äter jag hellre inget alls. Men man klarar ju inte det en längre tid och måste förr eller senare endå äta, och då blir det det galna ätande.

2007-12-04 @ 18:02:02
Postat av: AnnaP

Tack för tipset RiotGirl! det ska jag prova, riktigt smart.

2007-12-04 @ 20:04:04
URL: http://myanalife.blogg.se
Postat av: RiotGirl

Var så lite så.

2007-12-06 @ 02:01:44
Postat av: joss

seriöst du behöver hjälp du har en mkt vrickad uppfattning av verkligheten. din inställning är helt jävla fel.du är så lat, istället för att svälta ihjäl dig själv(vilket är super dumt) så börja träna istället så gör du av med alla intagna kalorier istället dumma kossa

2008-01-26 @ 10:54:03
Postat av: emelie

händer samma sak för mej.

det är skit jobbig :'(

2009-02-18 @ 01:23:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se