Min mamma är världens bästa

image157

Hatten av för min mamma.

Hon VET att jag har en ätstörning. När jag fastade en vecka i sträck, ville hon bjuda mig på middag ute hela tiden.

Nu när hon vet att jag har ätit för mycket, och går in i duschen efter det, väntar hon tills att jag är färdig och kommer levande ur duschen med att gå sina promenader (hon går alltid promenader på kvällen, fett weird, jag vet). Omtänksam mamma va? Jag menar, hon kan ju inte skaffa hjälp till mig. Nej nej, hon låter mig lösa det här själv, köper till och med mat åt mig som hon vet hamnar i avloppet i duschen.

Jävlar, du är SÅ SMART mamma. Salut och bockar till dig, alltså. Hoppas jag blir precis som du när jag blir stor. Du är min förebild.

Kommentarer
Postat av: Delinda

Jag vet att min mamma (samt många av mina kompisars mammor) skulle hellre se att hennes dotter var smal och fin även om det innebar att hon skulle svälta sig eller spy upp all mat ÄN att hon var frisk?lycklig? om det innebar att hon blev tjock på kuppen. Sorgligt men sant.

...Men jag menar inte att din mamma tycker att du är tjock nu eller så, jag försöker bara förklara hur en del tänker med "skönhet framför allt" och att det inte är en sjukdom utan mer ett vanligt moment för att hålla sin vikt i mina kretsar..
...
Ta hand om dig!

2007-12-21 @ 09:53:06
URL: http://delindaaa.blogg.se
Postat av: I'm here

Ah, jag förstår er båda. Min mamma sa till mig idag (innan hon gick och la sig - dom åker hem till sitt imorgon); och sen när du kommer och hälsar på om 10 dagar så ska vi se om vi (DU) har lyckats gå ner...

2008-03-18 @ 01:23:28
URL: http://ihavegoals.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se