She's mad

image154

OH MY F*UCKING G*D.

Jag som aldrig blivit itvingad mat, NÅGONSIN! Vad fan har hänt med min mamma?

När vi hade gjort lussebullarna klart:
HON: Ta en, ät den, smaka om den smakar bra!
JAG: Neej... (tar tveksamt upp en)
HON: ÄT!
JAG: (vänder mig om och försöker smussla undan lussebullen)
HON: LÅT MIG SE NÄR DU ÄTER DEN!
JAG: (inget val utan tuggar i mig den)

Samma sak med pepparkakorna!! Känns som att jag ska börja gråta. Jag vill bara dö.

Och nu ska vi tydligen äta MIDDAG!!!! No way säger jag bara. Ska ut och gå tills min morfar kommer (han ska hit och fika - hur ska jag komma undan det?!)



She's mad and I don't know what to do!

Kommentarer
Postat av: Anonym*nanana*

Va!!
Kan du inte säga att du måste till pållarna eller nått så du missar fikat med din morfar? ..och middagen?

2007-12-18 @ 17:02:14
Postat av: Viola

För ett tag sedan skrev du om böcker av Victoria Nixon. Hur var de?
Kram

2007-12-18 @ 18:04:18
Postat av: Sandra

Du.. du skrev som svar på en av mina kommentaret förut att dina föräldrar sagt mycket elakt som fått dg att tro och se att du är tjock osv. Att din mamma verkligen får dig att äta, de är väl då ganska uppenbart att hon ser vad som sker? Att hon bryr sig ? .. Och du "anonym *nanana*" Varför uppmuntra henne till att försöka smita undan att äta? Om man gör så som hon gör, kan det sluta med att man aldrig kommer kunna få barn!

2007-12-18 @ 19:22:32
URL: http://Sil3nce.blogg.se
Postat av: Anonym

Att undvika fikat med din morfar är ganska lätt. Ändra går du ut och går bara, eller så säger du helt enkelt att du inte är fikasugen. Brukar inte väcka några som helst misstankar hos mina föräldrar. Jag slipper bara.

2007-12-18 @ 20:17:58
URL: http://jealousy.webblogg.se
Postat av: AnnaP

Anonym*nanana*: Försent... och jag vill bara DÖ just nu !! :(
Viola: Ja JUSTE! bra att du påminde mig, ett inlägg kommer lite senare om dom!
Sandra: Samtidigt kommer hon med kommentarer som "jaha, nu blir det väl till att låsa in alla lussebullar, annars äter du väl upp alla" eller "sluta äta det där nu gumman" eller så stirrar hon bara på mig och drar undan maten.
Anonym: Det här var det jobbigaste. Morfar åkte precis hem, kan inte vara ute så länge.. typ tre timmar. Mamma vet dessutom att jag inte ätit något annat idag, så hon tvingar alltid mig att äta, annars får jag massa skit för det sen.

2007-12-18 @ 20:25:21
URL: http://myanalife.blogg.se
Postat av: emma

jag brukar alltid hoppa in i duschen precis innan om nån ska komma hit o fika, sen står man där läänge och så, oj hoppsan har ni redan fikat klart.. funkar alltid på mina föräldrar alla fall! kram

2007-12-18 @ 20:27:48
URL: http://thisise.blogg.se
Postat av: Sandra

Men "Ja annars äter du väl upp alla bullar" kanske är sagt med ironi? Alltså.. du kan inte fortsätta såhär? Tänk över din situation, annars kanske du aldrig kan få barn.

2007-12-19 @ 12:21:45
URL: http://Sil3nce.blogg.se
Postat av: miranda

va jobbigt det borde vara att höra ens mamma säga sånt där. en kompis till mig har en liknande mamma, som klagar och säger knäppa kommentarer hela tiden. Men hon verkar inte ens veta om att hon säger dom och hur hennes dotter uppfattar det. min kompis har i alla fall slutat svara när hon ringer, och det är ju bra för då kanske hon lär sig. fast det är inte så troligt...

Alltså Sandra: Det spelar ingen roll om det är sagt med ironi, att höra såna där saker av ens egen mamma är ju hemskt! min pappa råkar ibland slänga ut sig nåt sånt där (dock vet jag att han skämtar), men om mamman ibland säger åt henne att äta och sen skämtar så där är det ju nåt fel. Hon borde fatta bättre än att säga sånt tycker jag.

2007-12-19 @ 21:33:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se