Hej, Jag heter Anna och jag hetsäter.

image37
Jag borde söka till Anonyma anorektiker. Fast ingen skulle ju vara så himla anonym, alla skulle ju se vilka som var anorektiker, alla skulle vara så jäkla smala. Förutom jag då.

Jag borde kanske göra som skolsyster vill och lägga in mig på Sthlms anorexiklinik. Jag är så himla trött på det här. Hela mitt liv cirkulerar kring mat, vad jag får äta, när jag får äta, vad jag vill äta, träning, osv.

Fattar ni hur det känns att sitta i duschen (brukar göra det, lättare att spy då) omgiven av sina egna spyor och inte kunna göra något åt det? Att tänka, "aldrig igen, jag SKA bättra mig", och sen sitta där efter två dagar igen med sådan ångest i kroppen att det gör ont, tårar som rinner nerför kinderna, men dom syns inte, så dom finns inte.

För många är jag perfekt. Jag är ett ideal för många, smal, lång, C - kupa, perfekt hy. Populär i skolan, duktig på lektionerna, snygg pojkvän.

Vad är det jag saknar?

Kommentarer
Postat av: jag igen

komm igen, du har inte hamnat i riktiga skiten ännu - snart sitter du där helt utan kompisar och kille (för du har undvikit dem för att kunna träna och inte äta) och då kommer du inte kunna sluta du kommer vara fast. du kommer hamna på en klinik och känna dig som en jävla mupp där. än så länge vet du att det du gör mot dig är fel. hur skönt skulle det inte vara att kunna sova på nätterna?
det är svårt att komma ur det på en gång, på en dag, så jag har ett tips till dig; planera din dag. bestäm dig för att inte äta mer än typ 1300 kcal/dag (en vanlig person behöver 1800 kcal för att behålla vikten om hon endast ligger i sängen hela dagen. alltså för att kroppens funktioner ska få energi och hon inte ska ta från egetlagrat fett om hon är i sängen en hel dag behövs 1800kcal)
så- med en sådan diet kommer du garanterat inte gå upp i vikt, men du slipper hetsätande sent på kvällen och du slipper spy i duschen och du kan hänga med i folks samtal. dela upp typ 1300 kcal på frukost, lunch middag (typ 450/st) under veckan och ha lördag som en "jag kan äta vadsomhelst dag" då kan du äta vad som helst. de resterande dagarna under veckan äter du ju 700kcal för lite om dagen, så på lördagen har du det till godo (typ 700x6 kcal vilket är 4200!) du får kontrollen, men du får också resultatet och orkar dessutom träna lite.kanske yoga? bygger muskler och bekämpar ångest. och med lördagen som "din ana-fria dag", när du slipper henne,ana-idioten i ditt huvud, så kan du kontrollera så att du inte går ner för mycket och börjar skrämma bort folk.
men om du skulle fortsätta så för alltid så får du bentäthetsbrist och får tillbringa dina 60+ år i rullstol. (om jag slipper det kan jag skratta mig lycklig)
sluta nu, sök hjälp nu, (SCÄ är jättebra) för annars slutar du som jag, utan framtid. ingen koncentrationsförmånga, sömnbrist, nedsatt syn, förskräckliga tänder. jag har inga muskler kvar heller, de har jag kissat ut (det tar mindre energi för kroppen att bryta ner muskler än fett, så den tar av dem när man slutar äta. resultatet blir att man kissar mycket, man kissar ut biprodukterna. vaknar du ofta av att du är kissnödig?) så nu när jag börjar må bra igen har jag inga av mina muskler kvar att definiera min kropp. på mig kan man inte se att jag är en ex-ana (jo kanske på mina tänder, och jag ska inte ens nämna mitt HÅR!) men alla komplikationer finns fortf kvar och kommer göra det länge.
åh
jag ångrar mig bara så jävla mycket.

2007-10-13 @ 02:32:32
Postat av: P

Om du skulle behöva någon utomstående att tala med så kan du söka upp mig. Jag har suttit duschen, omringad av spyor men tagit mig upp därifrån och lever nu normalt. Du kan också.
Fråga efter min mejladress så får du den.
Ta hand om dig.

2007-10-15 @ 13:14:14
Postat av: Anonym

"För många är jag perfekt. Jag är ett ideal för många, smal, lång, C - kupa, perfekt hy. Populär i skolan, duktig på lektionerna, snygg pojkvän."
Ta vara på det då?

2008-04-05 @ 12:13:48
Postat av: Anonym

eh?
det är inte snyggt på en tjej att vara lång..

2008-04-27 @ 13:53:53
Postat av: Belladuger.se

Ta tillvara på det du har är min första tanke. Men det är säkert lättare att säga än vad det är.

2008-05-04 @ 22:01:15
URL: http://www.belladuger.se
Postat av: Alexandra

Du kanske saknar ett problem, därför skapar du ett?

2008-07-07 @ 10:32:29
Postat av: Anonym

Fy fan vad jag känner igen mig i dig. Sitter mycket hellre i duschen och spyr i en spann/bunke och tömmer sedan det i toaletten. Slippa få spya i håret/kinden m.m. Är bara att skölja av med duschstrålen då... Det känns lättare på något sätt också. Och så hörs det inte så... Man kan skylla på att man ska ta en dusch, och så spyr man...iSTÄLLET FÖR ATT SÄTTA PÅ KRANEN OCH SPY I TOALETTEN... Tar flera duschar varje dag. ...

2008-09-11 @ 16:34:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se