Jävla skit

Vad misslyckad jag är. Dessutom är jag övervakad av någon HELA tiden, så jag måste äta. Och gissa vad? Jag har gått upp 2,5 kilo.

TVÅ KOMMA FEM KILO. Jag väger fucking 52,4 kg. Helt sinnessjukt, jag är så äcklig!! Hur kan jag ?


Ursäkta för senaste inlägget. Hade fem minuter över och tänkte skriva ett inlägg, men min pojkvän kom hem mitt i det, så det blev lite snabbt avslutat.

Kommentarer
Postat av: Anonym

2.5 är ingenting när man är så duktig som du. det går du fort ner igen.
Keep going girl!

2007-10-26 @ 22:59:24
Postat av: fanny

men herregud. har läst lite i din blogg och du har ju helt klart anorexia eller bulimi. 52 kilo är lixom INGENTING. INGENTING. skaffa hjälp kvinna, innan du tynar bort.

2008-04-27 @ 21:14:54
URL: http://fannyhs.blogg.se
Postat av: Mariah

Du kommer att dö! Lägg in dig igen. Dom kanske inte förstår men om du får i dig den mat de ger dig blir du frisk. Jag lovar nu tänker du, "nej jag är inte som alla andra" been there done that. Du tänker "jag hatar alla!" man gör de när man är sjuk! man hatar världen för att den vill få en frisk. Gör inte såhär mot dina kopisar och föräldrar. Dom bryr sig. Du är inte ensam nu men du kommer bli!!! helt ensam. och då blir de svårt. vem ska då få dig att bli frisk? för du själv består till mestadels av anorexia redan nu. Screw you för att du har den här jävla sjukdomen och bloggar. Tjejer läser och ser att du lever än och d tror de att de också kan göra som du. Låt andras liv vara och sluta blogga.

2009-02-02 @ 09:06:49
Postat av: Celine

no worry men hur lång är du?? xoxxo

2010-08-17 @ 00:39:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se