Mätt?

 image258 image257

Jag har en sån äcklig känsla. Känns som att jag är jättemätt och jag känner mig så svullen... URSCH. Nu ska jag fixa iordning mig och sedan dra till skolan, BYE.

Kommentarer
Postat av: Free

Nu har jag surfat runt på din sida en stund, och jag står snart inte ut längre.

Du är heeelt borta, gumman.
Och många av er andra tjejer som skriver här - åtminstone vissa av er är medvetna om att ni är sjuka, och ändå "stöttar" ni varandra i ert fördärv?
Ni är också helt "off".


Du vill bli smal, du är rädd för att bli tjock?
Du har det för bra.
Folk ger/tvingar i dig mat.
Du tycker synd om dig själv, men du vet att du överlever.
Du tycker att ingen bryr sig om dig, men du faller pladask för att göra de som faktiskt bryr sig i din omgivning uppmärksammade på dig själv.
Innan du blir vred på mina ord, betänk dem en liten stund. Ligger det någonting i det jag skriver?

När jag själv bodde hemma och blev omhändertagen...
Fatta att du BLIR det - även om ingen människa är PERFEKT och inte fördensskull heller förälder är det, så ser faktiskt åtminstone din mamma till att gå till jobbet, tjäna pengar och ta hand om er, men det är antagligen inte någonting du själv kommer att förstå förrän du själv kommer ut i det riktiga vuxenlivet, börjar jobba och ta hand om dig själv fullt ut.

Tills dess kommer du nog heller aldrig kunna uppskatta och se vad andra gör för dig, tyvärr.
Jag vet, för jag har varit där.
När jag bodde hemma kunde jag undermedvetet tillåta mig själv att bli sjuk - men se! När jag väl flyttade ut ändrades villkoren. Och när jag blev tvungen att ta hand om mig själv, eftersom jag ville
vara oberoende, då gjorde jag det också.

Jag kan inte tycka annat än att du slösar bort ditt liv, din tid, din värdefulla ungdom.
Tror du att ålderdomen och ensamheten är bättre? It's not! Vi hamnar alla där förr eller senare, och du påskyndar bara ditt eget åldrande, din kropps förfall, både rent fysiskt och mentalt FÖRSTÖR du din kropp - vilket du förhoppningsvis kommer att ångra senare.
Jag säger inte att du inte ska vara mån om ditt utseende, det är jag också. Men om du är så mån om ditt utseende - ta hand om det istället för att vanvårda det!

Jag har bantat mig själv till depression, minnesluckor, nästan total avsaknad av vänner, dåliga familjerelationer, betyg och hälsa - jag vet vad jag talar om.
Var jag smal? Var jag vacker? YOU BET I WAS! Enligt mig själv iaf.
Lägg till ständigt hungrig, fixerad vid mat och träning, en nobody sysselsatt med meningslösheter, med att leva som ett f**king tomt skal...
Jag har vänner som har gått längre än jag. De är fortfarande väldigt magra, och har åldrats tio år i förtid, med rynkor och gråhet framförallt i ansiktet, som en följd av undernäring och utmattning. Detta leverne funkar ganska omärkbart när man är 16-18, men senare börjar osundheten visa sig...

Öppna upp och LYSSNA.
Du kan förändras, bryta mönstret. Varje dag är en ny dag. Hell - varje minut är en NY minut!
Tänk efter.

Du har säkert sett det här, men kolla igen:
http://img2.timeinc.net/people/i/2006/gallery/bodies/nicole_richie.jpg

2008-04-02 @ 12:18:58
Postat av: Anonym

hur många läser din blogg/dag?

2008-04-02 @ 12:36:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se