Varför jag började blogga

image297

För att jag var trött på alla pro - ana bloggar som fanns (och fortfarande finns!) där ute. Trött på att alla hela tiden ska MISSLYCKAS. Ärligt talat tjejer, vad är problemet? Att gå ner i vikt är inte svårt....: ÄT INTE. Gararanterar det. Ni kan alla gå ner i vikt. Och så svårt är det faktiskt inte.


image298



image299

Kommentarer
Postat av: Bea

Måste bara hålla med dig om detta! Varför ska alla hela tiden acceptera att de misslyckas och skuta upp sina problem till dagen efter? Tex. Oj jag åt för mycket idag, men jag börjar på måndag det är ju endå helg osv! Blir så trött!! Varför kan man inte ta tag i sina problem? Man har ett liv på sig och då ska man fan inte vänta till i morgon..
Tack för en bra blogg :)

2008-04-24 @ 22:39:41
URL: http://twoin0ne.blogg.se/
Postat av: E

varför uppmanar du tjejer att INTE äta?!? det finns väl bättre och hälsosammare sätt att gå ner i vikt! Bara man äter nyttigt och rör på sig så gär man ner i vikt.

2008-04-27 @ 12:16:35
Postat av: ida

egentligen, vad är det för råd att säga att man INTE ska äta? Vill man gå ner i vikt ska man deffinitivt inte göra det genom att misshandla sin kropp, vilket man gör när man slutar äta.

2008-04-27 @ 15:34:45
URL: http://totaldisorder.blogg.se
Postat av: Yvette

Det finns dom som har ätstörningar åt "andra hållet", dvs att dom inte kan sluta äta trots att dom vet att det inte är bra (jag tillhörde den kategorin). Så att säga "Ät bara inte" är ett ruskigt dåligt råd. Förresten är det ju jävligt dumt att bara sluta käka, för då när man börjar äta "normalt" igen går man ju bara upp och kanske blir fetare än vad man var innan. Då är det bättre att börja käka sundare och motionera ;-)

2008-04-27 @ 15:51:42
URL: http://einzigartig.blogg.se
Postat av: Josefin

om det bara handlar om att gå ner i vikt, viss, då är det ju bara att sluta äta, men om man även vill ha muskler och en "fit" kropp, så är ju inte det något bra råd... Som ex: jag vill ju gå ner några kilo, men då jag spelar fotboll är det ju inte precis ett bra råd att bara hålla sig borta från maten om jag vill lyckas prestera något. inte sant?

2008-04-27 @ 21:38:10
URL: http://www.jossefinast.com
Postat av: chriszy

Att gå ner i vikt är inte svårt....: ÄT INTE.

alltså.. du sitter här och uppmuntrar folk till att inte äta ? allvarligt, ÄT FÖR FAN FOLK! om du går ner i vikt utan att äta så får du hur som helst ingen snygg kroppsform, och det är ju egentligen det alla är ute efter, så jag säger ät hälsosamt och träna lagom så ska det bli bra!

fyfan, >

2008-04-28 @ 08:31:37
URL: http://chriszys.blogg.se
Postat av: Alex

haha, ser ut som om alla andra skrivit det jag tänker.
Tanke bara. Om du nu vill hålla dig small och "fit", tänk lite längre. bygg upp en sund kosthållning med bra träningen. Inte nog med att du då kan "hålla dig smal" du kan också vara säker på att mage, tarmar och muskelr mår bra. Tråkigt om det du gör nu, förstör hur ditt liv kommer vara om 10 år

2008-04-28 @ 08:34:52
URL: http://lovehatereligion.blogg.se
Postat av: Lotta

Du kan inte vara riktig i huvudet.

2008-04-28 @ 09:48:25
Postat av: jessika

du borde gett fan i att ens börja blogga. ta hand om dig själv och bry dig inte om vad alla andra gör och hur dom ser ut och man ska förfan inte sluta äta för att bli smal. Det finns bättre sätt isåfall!!

2008-04-28 @ 12:45:35
URL: http://jessikah.blogg.se
Postat av: stina

du är ju fan trög!!

2008-04-28 @ 18:26:33
Postat av: Patricia

Vad är det här för skit? Att uppmana folk och inte och äta.

2008-04-28 @ 18:27:28
URL: http://patis.blogg.se
Postat av: tintin

i detta inlägget manar du ju faktiskt människor till att inte äta, du vet att i vissa fall kan man bara bli tjockare av att inte äta något. så när du sedan äter något tar kroppen upp det och lagrar det till fett så att din magsäck istället sväller upp och PANG, du är tjockare. ätstörning är inget man ska vara stolt över, och absolut inte skriva om som om det vore en bra sak att gå ner i vikt av. för det är det absolut inte, det är livsfarligt. Du borde nog ta en liten tankeställare tjejen!

2008-04-29 @ 00:32:44
URL: http://bestoftintin.blogg.se
Postat av: Jenny

Äta bör man annars dör man...

Varför straffar du dig själv? Tror du att du kommer att må bra i själen om du ser ut som ett benrangel?

Det går inte att banta sig till ett bra självförtroende! Många kan vittna om att de trott att de skulle trivas bättre med sig själva om de bara gick ned i vikt, men sedan upptäckte de att det gjorde de ju inte. Det var inte i vikten självförtroendet satt, nämligen.

Tänk på att din kropp riskerar att få skador och kan ta rejält stryk av att du svälter dig! Det är sådant som du bittert kan få ångra i framtiden!

2008-04-29 @ 19:09:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se