Jag vill bara ge er alla en stor bauta kram



Jag har varit uppe sedan åtta och varit iväg och tränat och ridit och kom hem för en halvtimme sedan (nej, jag har inte ätit något, men det finns en anledning till det).

Mamma kom hem för fem minuter sedan med en massa mat. Åh, hon försöker så himla mycket, men det blir ju bara fel när hon gör som hon gör... jag blir irriterad på henne, hon kommer hem med våfflor och GLASS?! Och sedan blir jag asförbannad på mig själv, som ens blir irriterad på henne, när hon försöker så himla mycket.

Det är bara det att jag vet att jag kommer ha dåligt samvete för hennes skull, och antingen får jag så mycket ångest att jag inte kan äta, eller så äter jag och spyr. Så jävla värdelöst.



Såg ni förresten Jay Leno Show igår?! Scarlett Johanssen var med. Vackrare kvinna får man leta efter, hon har sådan underbar utstrålning!

Kommentarer
Postat av: AISSA

Vad bra att din mamma försöker så mycket, men du kanske kan försöka att förklara för henne att hon måste ta det lite lugnt och att man inte kan börja med att trycka i sig glass? Förstår om det är jättejobbigt. Men hon bryr sig i alla fall!

2008-08-16 @ 16:29:14
URL: http://stellars.blogg.se/
Postat av: Christin Martinsson

Jag såg det! Hon är jätte vacker! :)

2008-08-17 @ 01:51:26
URL: http://christinmartinsson.blogg.se/
Postat av: camilla

Älskar Scarlett Johansson, hon är en av de få som lyckats stå emot size zero-idealet. Jag har också ätstörningar, det enda alternativet är att kämpa på, även om det mestadels känns svårt. Lycka till

2008-08-27 @ 19:26:59
URL: http://miniblondinen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se