Det gör så ont!



Det gör ont, det gör ont, jag kan inte andas...
Smärta.

Vem ska nu ta hand om mig?
Vem ska nu se till att jag äter?
Vem ska nu krama mig när jag är ledsen?
Vem ska nu hålla om mig när jag är rädd?

Vem vill egentligen ha ett äckligt freak som mig? Misslyckad, missanpassad, fel, konstig, värdelös.

Jag sitter och stirrar och folk pratar och skrattar. Folk rör sig, hoppar och ler, hela jag går i slow motion.


Det var du och jag mot världen mormor, men du dog.
Det var du och jag mot världen Boyfriend, men du försvann.

Hur kan det göra så ont? Jag vet inte var jag ska ta vägen. Om dagarna sitter jag och stirrar i ren apati och på nätterna ligger jag och gråter. Och i rummet bredvid ligger min mamma och hon hör min gråt.


DET GÖR SÅ JÄVLA ONT ALLTIHOP!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag kan inte förstå hur folk omkring dig kan svika dig så det är sjukt!

Har du ingen som du kan luta dig mot när du mår skit??

2008-12-08 @ 02:16:01
URL: http://madelli.blogg.se/
Postat av: Anonym

I'm sleepless too, jag tänker på dig... jag vill bara krama om dig och säga att allt kommer bli bra. åh jag vill verkligen kunna hjälpa dig, jag vet hur mycket man kan behöva nån som bara finns där. jag beundrar dig, har läst din blogg i ett år i december.

2008-12-08 @ 02:25:15
Postat av: T

Fuck... Hoppas det är din tur snart att få må bra! Förstår om du inte tar till dig av nån du aldrig träffat men du är inte inte värdelös!

Hoppas allt ordnar sig för dig nån dag!



Kämpa på!

2008-12-08 @ 02:26:22
Postat av: nanna

efter varje dunkel natt väntar en gryning ...

2008-12-08 @ 07:08:38
Postat av: Ida

jag förstår att det gör fruktansvärt ont just nu men jag lovar dig att det kommer att gå över! du har ingen kompis som kan flytta in hos dig just nu när du mår som sämst?



åh gumman det gör så ont i mig när jag läser detta, du förtjärnar inte det här! jag önskar dig det bästa i världen och jag hoppas att du kommer att få det en vacker dag, det är du värd <3

2008-12-08 @ 07:13:10
URL: http://gottobethin.blogg.se/
Postat av: c

det var precis likadant för mig när jag och min kille gjorde slut. kände mig asbra (eller inte asbra, ledsen såklart men stark) för att jag avslutade det när jag fått reda på otroheten. Sedan följande vecka - apati på dagarna, grät varje natt. Visste inte om jag skulle kunna passa ett barn i 1 h för jag var så svag och började grina för minsta lilla. Jag grät varje natt i över en månad. nu är vi tillsammans igen, detta hände för 9 månader, jag gråter fortfarande ibland... det tar lång tid innan man kommer över det, och det gör så jävla ont. Vet inte om min kommentar hjälper, tänkte bara att du ska veta att du inte är själv. TA HAND OM DIG!!

2008-12-08 @ 08:18:36
Postat av: Emily

kram

2008-12-08 @ 09:01:22
URL: http://emilyh.blogg.se/
Postat av: Anonym

Sök hjälp? Få antidepp? Psykolog? Psyket?

2008-12-08 @ 09:49:16
Postat av: Felicia

De sista fyra månaderna jag och min boyfriend var tillsammans låg jag och grät varje natt vid hans sida. Men han brydde sig inte att torka tårarna. Vi var tillsammans två år och efter de fyra månderna visste jag att jag var tvungen att släppa taget, även om det resulterades i ensamhet.



Hellre smärta i ensamhet än smärta då ens boyfriend gör en ensamen,

2008-12-08 @ 10:01:02
URL: http://detvackraste.blogspot.com
Postat av: hanna

jag vill bara komma och krama dig när jag läser detta..

jag vet hur det är att ligga helt ensam och förstörd och bara gråta och veta att någon hör, men ingen gör något åt det. hoppas allt blir bättre snart! <3

2008-12-08 @ 10:07:59
URL: http://helfriid.blogg.se/
Postat av: Tina

Många kramar till dig!!!! Vet att det inte hjälper...tyvärr

2008-12-08 @ 11:39:59
URL: http://itulpanensland .blogg.se/
Postat av: Brandon Lee

Vem ska ta hand om dig? Du, du ska ta hand om dig, styrkan att fortsätta ska komma från en själv för att det ska vara nå´n mening med det. Men,visst kan man ha stöd av andra,dock inte av den självutplånande typen av hjälp så att man blir beroende av andra. Nu kanske du säger att du inte kan,men det är inte sant,.man kan om man vill,och när man säger att man inte kan,då vill man inte. Ha det bra och kämpa vidare, du är inte det minsta konstig, värdelös etc,bara lite rädd att leva.

2008-12-08 @ 15:11:57
URL: http://deaddogdump.blogg.se/
Postat av: Sarah

Vem ska nu ta hand om mig?:



DU ska ta hand om dig! Det är först och främst viktigast att DU kommer på en lösning till allt detta, tufft må det vara men det kommer.. jag lovar dig, det kommer och JAG VET att du är stark nog att klara detta!



Vem ska nu se till att jag äter?:

Det är bara du själv som kan se till att du äter det som behövs, du vet att du måste se till att äta så.. jag vill verkligen inte låta elak, MEN; DU måste se till att du äter.. DU är den enda som kan hjälpa dig själv på riktigt om man nu säger så. Jag vet att du kan klara det, jag vet du kan.



I Support you!

2008-12-08 @ 15:56:08
Postat av: Anneli

Kan inte göra mer än att hoppas och be att det blir bättre för dig. Jag har alltid tyckt att du är stark och det tycker jag fortfarande. Du har klarat dig så här långt och du kommer klara dig längre. Ge inte upp, du kommer hitta någon som uppskattar dig och ger dig uppmärksamhet! Vet att dessa ord inte stryker över allt men ge inte upp, det BLIR bättre<3

2008-12-08 @ 16:40:37
Postat av: P

Jag gjorde slut med min pojkvän för 3 veckor sen. Eller han gjorde slut med mig. Sen dess har jag knappt varit i skolan eller gjort något vettigt alls. Jag har bara fokuserat på hur jag ser ut, att festa och ha kul. Samtidigt som jag ligger och gråter när jag är hemma. Utåt tror nog folk att jag mår bra, att det var vad jag behövde. Men jag vet faktiskt inte. Jag funkar nog inte utan pojkvän, och det känns sjukt patetiskt.

2008-12-08 @ 17:13:36
URL: http://collarbone.blogg.se/
Postat av: misia

vill så gärna få dig att må bra, säga att det går över. men du vet ju det, kolla hur STARK du är,OTROLIGT stark. du har kommit långt, och han kanske hjälpte dig på vägen, men om du tänker efter drog han också ner dig i vissa fall, fick dig ledsen osv. du kanske behöver lite tid ifrån honom, han kanske behöver sakna dig. hur det än blir blir det bra tillslut om du sätter dig själv i första rummet

2008-12-08 @ 17:19:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se