Jag hatar människor som säger "va"

image187

Okay, jag är en sådan där människa som inte gillar att prata med folk om mina känslor. Jag GÖR det inte. Det är jobbigt, fattar folk inte det?!

Det värsta är när folk ställer jobbiga frågor och jag är tyst som svar, orkar inte svara på deras tunga frågor, och dom säger efter fem minuters tystnad: "Va?"

Som att dom var efterblivna eller något.

PSYKOLOG: Varför tror du att du blev utkastad från din mamma?
JAG: (tystnad)
PSYKOLOG: (efter lång tystnad) Va?

PSYKOLOG: Vad ska vi göra åt den här situationen då?
JAG: (tystnad)
PSYKOLOG: ... va?

BOYFRIEND: Är det här ditt vanliga beteende, du sitter tyst och stirrar och ignorerar mig?
JAG: (tystnad)
BOYFRIEND: Va?


VADDÅ "VA?" Jag hör ju för fan vad ni säger, jag bara skiter i er! Era tröga, feta jävlar. Ni har så mycket fett att fettcellerna trängt undan hjärncellerna. Äcklon.

Kommentarer
Postat av: Anonym

du verkar ju gilla din kille när du kallar han för trög,fet jävel och äckel...

2008-01-23 @ 06:54:29
Postat av: vad ska man säga?

jag håller med. alltså det är ganska underhållande att läsa din blogg, vissa grejer du skriver är jävligt bra och sanna, MEN andra saker som du skriver är ju helt korkade. snälla lilla människa, efter vad jag läst så verkar du vilja ha sååå mycket uppmärksamhet och NEJ, DET ÄR INTE SYND OM DIG! du är verkligen bortskämd.

jag har också ätstörningar, men inte fan sitter jag och skriver sånna där saker i min blogg, visst jag har också levt ett tufft liv men utan mina föräldrar som funnits där i min uppväxt. men inte fan sitter jag och tycker synd om mig själv hela tiden. då kommer jag aldrig kunna fortsätta med mitt liv. du sitter ju och skriver att du får SÅÅÅ MYCKET av dina föräldrar, och vad du fick i julklapp / present av dom, att din mamma, pappa betala, och hur du känner för din kille. ÄRLIGT, det är pinsamt!

jag hade tagit dig på större allvar om du visade lite mer mognad och tog ansvar för ditt liv. ha respekt för dom som bryr sig istället, det finns dom somhar det värre.

lycka till.

2008-01-23 @ 13:11:47
Postat av: Guldbarn

fast detta är ju hennes blogg, hon får skriva exakt vad hon vill

2008-01-23 @ 15:29:01
URL: http://guldbarn.blogg.se
Postat av: Guldbarn

sv. dock tror jag folk bryr sej för mycket om utseendet, när
det i själva värket har
inget med livet att göra.
om jag strävar hela mitt liv för att få den perfekta kroppen, för att få den perfekta mannen, för att bli såpass rik, för att se ut EXAKT SÅ, vad ger det mej för glädje i slutänden? Jag har alltså slösat ut hela mitt liv för att få det perfekta utseendet? Ist för att ha kul och verkligen leva livet.

2008-01-23 @ 15:33:13
URL: http://guldbarn.blogg.se
Postat av: Malin

Jo men.. det är jobbigt att inte tycka om kärlek, jag liksom.. vill bort från allt vad kilalr heter, och jag är trött på psykologer och skit som inte fattar =/

2008-01-23 @ 15:50:17
URL: http://chakrat.blogg.se
Postat av: Hannah

Kan inte annat än att hålla med ovanstående. Sluta tycka synd om dig själv. Ätstörningar är fruktansvärt, det nekar jag inte till. Men snälla rara du, det finns mer i den här världen än att hata sig själv och alla andra. Hoppas du inser det. För din egen skull.

2008-01-23 @ 21:20:50
URL: http://dekadensab.blogspot.com
Postat av: joss

du verkar va störd tjejen

2008-01-26 @ 10:46:52
Postat av: Maria

Det är jävligt omoget och löjligt att överhuvudtaget tänka "VADDÅ "VA?" Jag hör ju för fan vad ni säger, jag bara skiter i er! Era tröga, feta jävlar. Ni har så mycket fett att fettcellerna trängt undan hjärncellerna. Äcklon." Varför går du till psykolog då? Och varför har du en pojkvän om du tycker han (och alla andra tydligen) är så fet, äcklig och trög?? Lev ensam istället för att låta folk hjälpa dig då om det känns bättre... för det är vad dom vill; finnas till hands för dig och stötta dig men du fattar helt klart inte det. Sen verkar du inte heller ha någon respekt eller ömhet för andra människor (så länge de inte är anorektiker el pinnsmala). Att ha fett på kroppen är helt normalt, sen har vi alla olika mkt. Det är inte schysst att se ner på folk, för det låter det ju som du gör, som väger mer än dig. Det är väldigt fult att vara så spinkig som Natasha Poly här på bilden ovanför. Hon har gått ner alldeles för mkt i vikt senaste åren. Det är inte sunt och det finns inte en normal jävel som heller tycker det. Jag är oxå smått besatt av min vikt, men vill ha en aning sundare smalhet, men inte fan klankar jag ner på andra för det! Visa lite respekt, medkänsla och tillgivenhet så ska du se att andra gör så mot dig oxå. Ha en bra dag

2008-02-04 @ 12:44:44
Postat av: :s

Herreguuuud.. Du verkar ju helt jävla störd!

2008-04-27 @ 15:43:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se