ANOREXIA



Anorexia är inte vackert.

Det här är på riktigt, allihopa. När jag var på Mando skulle jag äta en måltid så att dom kunde se hur mycket jag äter. Fick gå runt med en massa anorektiker.

Jag är ju inte så där smal, är det här på riktigt? Jag kanske inte alls är så sjuk, jämfört med dom är jag tjock. Är det inbillning?

Jag vet inte var jag ska ta vägen. Jag vet ingenting längre. Känns som att jag har stått på en matta och någon ryckt undan den, och jag bara faller och faller.

Vem är jag ?

Kommentarer
Postat av: felicia

Läs varje dag har vi en liten tävling. Har aldrig haft tankar ombehandling förut eftersom jag är "tjockare" än de som har anorexia, men den boken hjälpte mig enormt att tänka om.



Det är dagboksutdrag från en anorektiker.

2008-07-11 @ 17:57:42
URL: http://detvackraste.blogspot.com
Postat av: Frida Lindström

Hej!



Mitt namn är Frida och jag har äntligen, efter två års arbete, blivit klar med en bok som jag arbetat med. Jag har valt att göra boken på egen hand helt utan inblandning från förlag etc vilket också innebär att jag inte har tillräckligt med resurser för att marknadsföra boken. Den främsta målgruppen är tjejer och jag har därför letat upp en massa intressanta bloggar för att visa upp boken där. Anledningen till det är att jag vill se om det finns något intresse av den, jag har har nämligen inte tryckt den ännu och min fråga är därför om det är någon som tycker att boken verkar vara intressant så att jag vet på ett ungefär hur många jag kan trycka. Kolla gärna in länken och hör av er om ni tycker att den verkar intressant. Ursäkta reklamen. Tack på förhand!

http://www.mattraningangest.se/

2008-07-11 @ 18:10:10
URL: http://www.mattraningangest.se/
Postat av: DPYKM

jag tycker det är sjukt att dem måste se hur mycket du klarar av att äta. det räcker med att vara fast i tankemönstret så är det farligt...

vet din pojkvän om att du ska läggas in/ev. ska läggas in?

2008-07-11 @ 18:34:34
URL: http://dontplayyouknowme.blogg.se/
Postat av: linda

Känns som att jag kommenterar varje inlägg, men jag får inte nog. Jag måste få dig att förstå att allting kommer bli bra, så fort du hittat vem du är, vad du vill och lär dig kämpa för det.

Detta är ju ett steg på vägen, att du förstår att anorexia inte är vackert. Att det inte är jättefint att se ut som hon på bilden gör. Det är klart, att om man har kämpat för någonting så pass länge, och sedan inser att det inte riktigt visade sig vara som det man trodde, att man blir förlorad i sig själv. Man blir förvirrad och vet inte längre vad man ska göra. Men keep on fighting Anna! Du behöver nog lite tid för dig själv, lite tid att tänka och komma på vem du är, vad du vill och hur du ska gå till väga. Jag vet att du klarar det. Om inte annat hjälper dom dig på traven!

2008-07-11 @ 18:45:36
URL: http://burnitup.blogg.se/
Postat av: mary

är det du på bilden?

2008-07-11 @ 19:31:41
Postat av: Mia

Tro aldrig att du inte har rätt till hjälp eller är värd att vara där bara för att din hjärna inbillar dig att du inte alls är så smal som de andra. Det är ett hjärnspöke och även om det vore sant har du precis lika stor rätt som alla adnra att vara där. Lyssna på behandlarna, försök att våga lita på dom. Till sist är det ändå du som bestämmer vad som kommer hända med dig.

Jag hejar på dig!

2008-07-11 @ 22:32:05
URL: http://iwannabefree.blogg.se/
Postat av: Hej

Du är en frisk kvinna påväg att skaffa normala former med normal mat osv :) lycka till. ana is not the way

2008-07-11 @ 23:04:26
Postat av: ida

jao bilderna är heta, synd att de ofta ljuger.



Lika så gör ens egna ögon och sitt eget huvud. man vrider, strirrar sig blind på sanningen så man ser deffekterna som egentligen inte existerar. och någonstans där i mellan tappar man bort sig själv

2008-07-12 @ 02:39:14
URL: http://totaldisorder.blogg.se/
Postat av: elin

kära vän. följer dig. du är vacker. hjälp dig själv. du kommer lyckas!!

2008-07-12 @ 02:48:23
URL: http://plateau.blogg.se/
Postat av: L

Du skrev: "vem är jag"? Det är precis den frågan som du kommer att kunna besvara när du blir frisk, för det kommer du att bli! Ingen förtjänar att må så dåligt. Anorexin dödar personligheten (jaget) med alla tankar och alla måsten. Du har tagit ett steg i rätt riktning och DU ha möjligheten att förändra!! Det är tufft, men jag önskar dig all lycka till på vägen.

2008-07-12 @ 08:54:49
URL: http://whyme89.blogg.se/
Postat av: Tina

Du kommer att klara det Anna, Du ar unik glom inte det!!!! Stor kram

2008-07-12 @ 19:44:14
Postat av: ronnie

fan tjejen hang in there...



det är tufft det du ska igenom och jag hejjar på dig



2008-07-14 @ 15:05:53
URL: http://wasabilicious.blogg.se/
Postat av: Anonym

vem är det på bilden? :/

2008-07-14 @ 17:15:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se