Drömmar.



Jag drömmer så underliga drömmar jämt, och i natt var inget undantag. Fast den här gången handlade det inte om fetma, det handlade om min Boyfriends killkompis!

Jag drömde om honom för en vecka sedan, och då drömde jag att han våldtog mig (det var jättehemskt, och jag vaknade av att jag grät). Nu drömde jag att han höll på och tafsade och äcklade sig.

Sjuka drömmar?! Det sägs ju att man drömmer det undermedvetna. Ofta jag går runt och tänker på Boyfriends kompis "undermedvetet"?! Jag är ju SJUK.

Kommentarer
Postat av: Louise

Har också skitkonstiga drömmar ibland... En natt drömde jag att en gammal surgubbe på jobbet våldtog mig.. inte så troligt att jag tänker på honom heller!!

2008-07-17 @ 19:59:48
Postat av: Julia

hej. tror du att du nånsin kmr bli frisk från det här? eller att du kmr ha kvar det hela livet? jag dömer inte, jag bara undrar.

2008-07-19 @ 15:55:03
URL: http://litenmenstorck.blogg.se/
Postat av: Candy

Usch, vilken otäck dröm. Men jag tror inte att det betyder att du tänker på din pojkväns polare undermedvetet eller skulle vilja ha sex med honom... undermedvetet kan ju avse många saker, ibland måste man tänka lite djupare & i symboler. Din dröm handlade ju om våldtäkt, ett övergrepp, och skulle lika gärna kunna betyda att du känner dig typ instängd & utnyttjad i ditt känsloliv... nu spekulerar jag bara, men jag tror inte att du behöver nojja ifall du älskar din pojkvän. =) Som jag är rätt säker på att du gör av vad jag läst i din blogg. Måste för övrigt påpeka att jag tokgillar din blogg & din stil & att du bara liksom verkar skita i vad vissa skriver för konstigheter. Du har alltid svar på tal. Sånt gillar jag.



KRAM på dig tjejen & fortsätt att kämpa!

2008-07-23 @ 22:24:41
URL: http://istillbite.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se